Continut
Afla pe scurt care este cel mai bun demachiand de la gerovital, am făcut acest ghid pentru tine unde vei vedea și cel mai ieftin demachiant sau demachiantul cel mai cumpărat. Emulsie hidratanta demachianta Gerovital H3 Classic.
1. Emulsie hidratanta demachianta Gerovital H3 Classic.
cel mai mare producator roman de cosmetice, este un brand emblema pentru Romania, al carui portofoliu impresionează o lume întreaga. Acest demachiant bun asigura demachierea perfecta, hidratarea si tonifierea optima a pielii. Acidul hialuronic hidratareaza în profunzime, vitamina E si Juvinity întârzie îmbătrânirea metabolica.
2. Apa Micelara pentru Purificare – Alfaparf
Deși aceste demachiate nu sunt de la gerovital, am vrea sa le cunoasteti pentru ca unele sunt peste cele fabricate în romania au niște rezultate spectaculoase. Impure Skin: produs profesional de ingrijire a tenului impur, cu o formula bifazica purificatoare si tripla actiune: curata in profunzime, indeparteaza eficient machiajul si matifiaza pielea.
3. Skeyndor Clear Balance Pure Defence Gel
produs profesional destinat tratării și prevenirii înmulțirii și răspândirii impurităților, ce apar și afectează în mod frecvent aspectul pielii uleioase cu tendința de acnee. Compoziția sa activa creste nivelul peptidelor anti microbiene
Cum se identifică tipurile de piele, pentru a alege cel mai potrivit demachiant?
Pielea este împărțită în cinci categorii: normală, grasă, mixtă, uscată și sensibilă. Cu siguranță că a ta se potrivește perfect într-una dintre ele. Deși pielea se poate schimba din cauza vremii, a sănătății și a îmbătrânirii, tipul de piele are o origine genetică și se menține pe tot parcursul vieții.
Cu toate acestea, este important să nu confundați tipurile de piele cu problemele dermatologice. Tulburările cutanate sunt probleme care apar la diferite tipuri de piele. De fapt, în unele cazuri, persoanele cu diferite tipuri de piele pot suferi de aceleași probleme. Cei care au pielea sensibilă sau uscată, de exemplu, sunt predispuși la iritații.
Piele normală Dacă aveți puține cosuri, pori mici și pielea dvs. nu este de obicei iritată sau roșie, probabil că aveți pielea normală. Acest tip de piele este de obicei echilibrat, nu este prea uscat sau prea gras și nu prezintă pete. Deoarece pielea ta este moale și puternică, acceptă majoritatea ingredientelor active utilizate în produsele de îngrijire a pielii, astfel încât să cumperi produse de înfrumusețare va fi o bucată de tort pentru tine.
Cu toate acestea, este important să vă protejați de daunele UV folosind o protecție solară în fiecare zi și să vă mențineți nivelul de stres sau dieta sub control dacă apar cosuri. Piele grasă Pielea grasă se caracterizează prin pori mari, o senzație grasă pe tot parcursul zilei și pete. Deși este adevărat că acest tip de piele poate fi puțin mai greu de îngrijit, durează mai mult pentru a arăta semnele îmbătrânirii.
Asta e o veste bună! La persoanele care au pielea grasă, glandele sebacee lucrează ore suplimentare, iar când excesul de ulei se amestecă cu murdărie și celule moarte ale pielii, încep să se formeze cosuri.
Cercetările arată că 40-55% dintre adulți au pielea grasă și suferă de acnee târzie. Dacă utilizați ingrediente antibacteriene care echilibrează cantitatea de grăsime, puteți ține aceste probleme sub control și evitați erupțiile.
O greșeală obișnuită pe care o fac persoanele cu piele grasă și care le agravează problemele este curățarea excesivă. Ar trebui să evitați utilizarea a prea multe produse și să respectați rutina zilnică de curățare. Piele mixtă Dacă aveți o senzație de grăsime în zona T, dar restul feței este echilibrat, aveți ceea ce este cunoscut sub numele de piele mixtă.
În acest tip de piele, grăsimea se acumulează de obicei în zona T, alcătuită din frunte, nas și bărbie, dar în restul feței are un aspect normal. Deoarece glandele sebacee lucrează ore suplimentare în zona T, vă puteți aștepta la obraji uscați.