Continut
Vrei sa afli care este cel mai bun soundbar pentru acasa? Citește acest ghid pana la final, si afla ce soundbar se potrivește mai bine pentru casa ta !
1. Soundbar Philips Performance TAPB603/10 320W 3.1 Dolby Atmos HDMI
Un soundbar incredibil, cu un sunet foarte clar si curat, super calitate din partea philips performance. S: gamă completă (48 x 90 mm) + difuzor de frecvenţe înalte; D: gamă completă (48 x 90 mm) + difuzor de frecvenţe înalte; C: gamă completă (52 mm) x 2 Cu un soundbar activ si conectiune optica, bluetooth si 4K pass-through, o iesire de 320 W cu un Sunet puternic, si multe altele pun acest soundbar pe locul 1
2. Soundbar Sony HT-X8500 2.1 Dolby Atmos 4K HDR Bluetooth
Un sounbar finuț și discret dacă locuiești la apartament și nu vrei sa pierzi spațiu în sufrageria ta , este foarte indicat, el se poate prinde pe perete sub tv, și se va integra foarte frumos cu decorul camerei. Vertical Surround Engine, cea mai recenta tehnologie surround a noastra, va permite sa va bucurati de senzatiile formatelor Dolby Atmos, Ascultati sunetul din toate directiile cu sunet surround simulat pe 7.1.2 canale
3. Soundbar LG SJ3, 2.1, 300W, Bluetooth, Subwoofer Wireless
Subwooferul activ fără fir LG va permite sa va bucurați de o calitate excelenta a sunetului fără a compromite designul. Sunetul se adaptează instantaneu pentru a oferi un dialog clar sau acțiune puternica, indiferent de ce alegeți sa vizionați. Lg este cea mai ieftina varianta de acea se afla pe locul 3, dar cu specificații foarte bune.
Cum se instalează un soundbar în 3 simpli pași?
Cerințele pentru instalare sunt, evident, bara de sunet și televizorul cu ieșire optică.
Dar, de asemenea, unele cabluri precum cablul cu fibră optică, cablul HDMI și cablul auxiliar.
Vom începe prin conectarea barei la electricitate, ceea ce nu este complicat.
De asemenea, trebuie să știm că, dacă are un subwoofer activ, ar trebui conectat la electricitate sau dacă este pasiv, conectați-l la aceeași bară. Fiecare bară de sunet are mai multe conexiuni, așa că hai să vedem cum le conectăm.
Luăm cablul cu fibră optică și eliminăm protecția din cauciuc pe care o are de obicei la capete. Pare o prostie, dar am văzut mai multe personae spunând că nu o pot conecta și a fost din acest motiv.
Căutăm în spatele televizorului o ușă mică care se numește de obicei optică și care se închide spre interior și la fel pe bară. Conectăm cablul la televizor și la bar.
Acum căutăm pur și simplu un buton în controlul barei numit „sursă”, „funcție”, „intrare” sau similar și îl dăm până când pe ecranul barei apare „d.in”, „optic” sau ceva similar.
Și voila, ar trebui să asculți deja televizorul la bar. Citește toți pașii aicea !
Leave a Reply