Ce este tehnologia Ambilight a celor de la Philips?

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Televizoarele Philips Ambilight nu se compară cu nimic altceva de pe piață. Dar totuși ce este tehnologia Ambilight?

Ce este un televizor Philips Ambilight? Vă întrebați dacă ar trebui să vă cumpărați unul? Dacă ați căutat pe internet sau în magazine un televizor nou, este posibil să fi dat peste gama unică de televizoare Philips, care combină iluminarea ambientală cu divertismentul la domiciliu pentru o seară de film fantastică.

Având în vedere că Black Friday și Cyber Monday se apropie, iar ofertele de televizoare de Black Friday au început deja să apară, acum este momentul să aflați cu ce televizor să va îmbunătăți cu adevărat configurația home cinema – având în vedere reducerile mari de care puteți beneficia la televizoarele noi.

Pe scurt, Ambilight este o tehnologie proprie exclusivă a televizoarelor Philips și pe o piață saturată, plină de televizoare aproape identice, aceasta îi ajută cu adevărat pe cei de la Philips să iasă în evidență. Ambilight este, în esență, includerea unei matrice de LED-uri în jurul unui televizor, care proiectează culoarea pe peretele din spatele televizorului.

Ce este tehnologia Ambilight a celor de la Philips
Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Sună ca un artificiu? Nu este. Deși un afișaj luminos nu este crucial pentru experiența de vizionare, are un efect incredibil de izbitor pe care nu îl veți vedea la niciun alt producător. Culorile proiectate se potrivesc cu nuanțele care apar în conținutul de pe ecran, sporind percepția dvs. de contrast și creând un afișaj de lumină captivant care pare să iasă din televizorul însuși.

Toate televizoarele Philips, cu excepția celor mai ieftine, utilizează Ambilight în prezent – și se pot conecta, de asemenea, la becurile inteligente Philips Hue, pentru a lăsa culorile imaginii televizorului să vă inunde camera, în loc să se estompeze în spatele ecranului.

Merită să cumpărați un televizor Philips Ambilight?

Poate că televizoarele Philips nu se bucură de atâta atenție ca cele mai recente televizoare OLED de la Samsung sau LG, dar Ambilight este un motiv destul de convingător pentru a alege un model Philips în detrimentul oricărui alt model.

Totuși, nu toate televizoarele Ambilight sunt făcute la fel. Modelele din gama inferioară au Ambilight pe două fețe, ceea ce înseamnă că culoarea este emanată din stânga și din dreapta televizorului. Modelele cu specificații medii au Ambilight pe trei fețe, cu LED-uri orientate și ele în sus. Unele modele de calitate superioară au acum Ambilight pe patru fețe, ceea ce înseamnă că LED-urile strălucesc și de la marginea inferioară a televizorului.

În timp ce Ambilight separă televizoarele Philips de restul, există încă multe de luat în considerare în cadrul gamei. Aceasta oferă multe modele, de la LCD-urile de buget redus până la modelele de televizoare OLED de înaltă calitate – care tind să includă un sistem audio excelent încorporat, oferit de Bowers & Wilkins.

Televizoarele Philips din gama superioară utilizează software-ul Android TV, la fel ca și televizoarele Sony. Acesta este cunoscut pentru faptul că uneori este puțin instabil, dar oferă acces la o mulțime de aplicații, multe dintre ele fiind aceleași pe care le puteți descărca pe telefonul dumneavoastră.

Majoritatea televizoarelor LCD de la Philips tind să aibă un sunet încorporat destul de mediocru. Dar acest lucru nu este un motiv de îngrijorare dacă intenționați să vă folosiți propriile difuzoare sau un sistem surround, ceea ce recomandăm întotdeauna.

Vreți să puneți Ambilight la televizorul pe care îl aveți deja?

Acum că ați aflat ce este tehnologia Ambilight de pe televizoarele Philips este important de menționat că, din punct de vedere tehnic, vă puteți actualiza televizorul actual pentru a include Ambilight, chiar dacă nu este un televizor Philips.

Philips a lansat ceva numit Philips Hue Play Gradient Light Strip, care vine în dimensiuni pentru televizoarele de 55, 65 și 75 de inch. Aceasta reproduce în mod eficient Ambilight pe trei fețe – deși nu pe patru, ceea ce se pare că este pentru a preveni reflexiile ciudate pe suporturile de televizor sau pe barele de sunet ale producătorilor care nu sunt de la Philips.

Ni se spune că dispune de elemente LED cu cinci canale, pentru o varietate de culori și combinații, și este „optimizat pentru a fi montat pe spatele unui televizor pentru experiența de divertisment folosind suporturi de montare adezive ușoare”.

Luminile se vor proiecta la un unghi de 45 de grade față de locul în care este montat, pentru a arunca cu adevărat culorile în cameră. Utilizarea în tandem cu aplicația Philips Hue vă va asigura că o puteți calibra alături de orice alte produse Hue din casă – deși veți avea nevoie de Hue Bridge și de Philips Hue Sync Box pentru a o face să funcționeze.

Sperăm că în urma acestui articol ați înțeles Ce este tehnologia Ambilight și vă invităm să mai citiți și altele articole de pe site.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo