Cea mai bună cameră auto 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cea mai bună cameră auto trebuie să fie capabilă să înregistreze videoclipuri de înaltă calitate în timp ce vă conduceți autoturismul.

Cea mai bună cameră auto
Cea mai bună cameră auto [y] 8

Cea mai bună cameră auto 2024

Dacă petreceți multe ore în trafic, fie în oraș sau în afara lui probabil o cameră auto nu ar trebui să lipsească mașinii dumneavoastră. Cu atâtea modele pe piață este destul de dificil să alegeți un model bun mai ales dacă nu știți care sunt criteriile de bază în selecția unei astfel de camere.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am pregătit un top cu cele mai bune camere auto și un ghid de cumpărături în care vă prezentăm lucrurile care necesită atenție în momentul în care vă decideți să faceți o astfel de achiziție.

Poate vă interesează și:

Avantaje oferite de cea mai bună cameră auto

 • Dovezi de nevinovăție în cazul unui accident auto – probabil acesta este principalul și cel mai important avantaj oferit de camerele auto.
 • Puteți înregistra drumețiile – dacă mergeți în excursii în mod ocazional știți că șoferul este cel care se bucură cel mai puțin de peisaj. Cu camera de bord puteți filma excursiile și să le revedeți ori de câte ori vreți.
 • Probă video în cazul abuzurilor din trafic – cazurile în care un șofer abuzează un alt șofer în trafic nu sunt o noutate. Cu o astfel de cameră veți avea o probă video pentru astfel de abuzuri sau chiar și pentru posibilele abuzuri din partea poliției.
Cele mai bune camere auto
Cea mai bună cameră auto [y] 9

Top 5 cele mai bune camere video auto 2024

1

Cameră auto Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Cea mai buna camera auto
Cameră auto Xiaomi 70mai Dash Cam Lite
Cea mai bună cameră auto [y] 10
Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Avantaje

 • Control prin intermediul aplicației mobile;
 • Monitorizare parcare;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Calitate foarte bună a videoclipurilor;
 • Filmează bine și pe timp de noapte

Dezavantaje

 • Suportă card maxim 64 GB memorie;
Părerea noastră
Xiaomi 70mai Dash Cam Lite este o cameră auto care dispune de un unghi de vizionare de 130 °, astfel reduce foarte mult unghiurile moarte și obține o acoperire completă pentru 4 benzi de trafic. Această înregistrează imagini de calitate 1080P chiar și în întuneric și mai beneficiază și de funcții precum: mod parcare, pornire automată și înregistrare în buclă.
2

Cameră auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p

Cea mai bună cameră auto față spate
Cameră auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p
Cea mai bună cameră auto [y] 11

Avantaje

 • Pornire automată la șoc;
 • Filmează bine ziua cât și noaptea;
 • Se conectează la aplicația mobilă;
 • Montare ușoară;

Dezavantaje

 • Nu are comandă vocală;
Părerea noastră
70mai A500S Dash Cam Pro Plus este o cameră auto dublă capabilă să înregistreze imagini la rezoluția 1944P HD atât din fața cât și din spatele autoturismului. Oferă imagini fantastice chiar și pe timp de noapte datorită celor 6 lumini cu infraroșu.

Parcarea supravegheată este una dintre cele mai apropiate funcții deoarece aceasta datorită senzorului G poate detecta mișcările bruște sau coliziunile în timp ce mașina staționează în parcare.
3

Camera Auto De Bord Qeno® Dual Camera PRO

Cea mai bună cameră auto dublă
Camera Auto De Bord Qeno® Dual Camera PRO
Cea mai bună cameră auto [y] 12

Avantaje

 • Instalare ușoară;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Claritate ridicată a filmărilor;
 • Detectare a mișcării;

Dezavantaje

 • Suportă doar carduri cu memoria de până în 32 GB;
Părerea noastră
Qeno® Dual Camera PRO este o cameră auto dublă ce înregistrează imagini clare ce au culori vi la o rezoluția de 1080P (HD) la un unghi de 170 °. Cele 3 funții care fac din aceasta una dintre cele mai bune camere auto sunt: monitorizarea parcării, senzor G și camera duală care captează imagini aproape lipsite de unghiuri moarte.
4

Camera Auto Oglindă  Z78 Dublă 2K și 1080P

Cea mai bună cameră auto oglindă
Camera Auto Oglindă  Z78 Dublă 2K și 1080P
Cea mai bună cameră auto [y] 13

Avantaje

 • Ușor de montat;
 • Foarte discretă;
 • Unghi foarte bun de filmare;
 • Ecran cu touchscreen;

Dezavantaje

 • Preț peste 350 de Lei;
Părerea noastră
Aceasta este o cameră auto oglindă comercializată de către cei de la Techstar. Pachetul pe care îl veți primi va conține o cameră frontală ce înregistrează imagini de înaltă calitate cu un unghi de 170° și o cameră pentru spate cu un unghi de 140°. Aceasta este dotată cu funcții precum: detectarea mișcării, ciclizarea înregistrării, PIP (care permite vizualizarea ambelor camere pe ecran) și mod de parcare.
5

Cameră auto de bord 70mai M300

Cea mai bună cameră auto ieftină
Cameră auto de bord 70mai M300
Cea mai bună cameră auto [y] 14

Avantaje

 • Montare foarte ușoară;
 • Preț foarte bun;
 • Calitate bună a imaginii;

Dezavantaje

 • Nu pornește automat;
Părerea noastră
70mai M300 este o cameră auto ieftină cu unghi de vizualizare de 140°. Deși este o cameră auto de buget aceasta este o alegere bună deoarece oferă facilități precum supravegherea mașinii în parcare, înregistrare tip time-lapse și control prin aplicația mobilă. Imaginile pe care le înregistrează sunt de calitate HD fiind capabilă să surprindă foarte clar numerele de înmatriculare a mașinilor din trafic.

Cum să alegi cea mai bună cameră auto – ghid de cumpărături

După cum spuneam și la începutul articolului alegerea este grea doar dacă nu știți ce să căutați. Avantajul dumneavoastră este că v-am pregătit un ghid cu cele mai importante criterii care necesită atenție înainte de a face o achiziție.

Calitatea imaginii

Aceasta probabil este cea mai importantă caracteristică a camerei. Este necesar să vă orientați către o cameră ce captează imagini cât mai clare cu o rezoluție cât mai bună. Pentru a avea o cameră auto care înregistrează videoclipuri clare vă recomandăm o cameră ce captează în format full HD sau mai mare.

Stocare

Vă recomandăm să alegeți o cameră cu capacitate de stocare cât mai mare și care suportă carduri de memorie externe. Trebuie să știți că cu cât calitatea imaginilor înregistrate este mai mare cu atât spațiul ocupat de videoclipuri va fi mai mare.

Dimensiunea camerei auto

Aici este necesar să vă orientați către o cameră video care nu vă obstrucționează vizibilitatea în timp ce conduceți. Aveți grijă ca aceasta să se poate instala oriunde și să fie cât mai compactă, astfel veți evita neplăcerile ulterioare.

Funcții suplimentare foarte utile

Camerele auto în zilele noastre au mulțime de funcții din care unele se pot dovedii foarte utile, iar altele mai puțin utile. În rândurile următoare le vom descrie pe cele mai des întâlnite.

 • Start automat la pornirea motorului – acesta este un senzor care pornește camera în mod automat camera la pornirea motorului. Se poate dovedi util pentru simplu fapt ca se poate întâmpla ca șofer să uitați să porniți camera când plecați cu mașina.
 • Detectare incidente – acesta se poate realiza cu cu senzorul G. Acest senzor detectează posibilele evenimente cum ar fi accidentele și înregistrează și salvează videoclipul cu respectivul eveniment.
 • Filtru CPL – acest filtru polarizează imaginile în așa fel încât să nu înregistreze reflexia parbrizului.
 • Control vocal – acesta este o funcție care este de ajutor șoferilor. Această funcție va permite să activați anumite funcții ale camerei doar prin comandă vocală fără să mai fie nevoie să umblați dumneavoastră.
 • Mod noapte – această funcție oferă imagini mai clare pe întuneric sau în perioadele zilei când este doar lumină parțială.
 • Înregistrare în buclă – această funcție divizează înregistrările în videoclipuri mai scurte. Astfel când memoria este plină nu este necesară ștergerea unui videoclip de câteva ore.

Preț

Deși prețul nu ar trebui să fie un factor de selecție este important să vă stabiliți un buget înainte de a face o achiziție. În același timp noi vă spunem că pentru a cumpăra una dintre cele mai bune camere video auto este nevoie de un buget de minim 300 de lei.

Care e cea mai bună cameră auto? – concluzie

Pe final sperăm că acest articol va fost de ajutor și că prin intermediul acestuia ați putut face o achiziție bună pentru dumneavoastră. Din punctul nostru de vedere cea mai bună cameră auto este Xiaomi 70mai Dash Cam Lite deoarece oferă multiple funcționalități într-un preț bun.

Întrebări frecvente

Cât timp filmează o camera auto?

Acest lucru diferă de la cameră la cameră. Pentru a vă da un răspuns care să vă ajute într-o oare care măsură trebuie să știți că cu cât imaginile sunt mai calitative scade durata de filmare deoarece aceste imagini ocupă mai mult spațiu comparativ cu cele slab calitative.

Unde se montează camera auto?

Camera auto se fixează pe parbriz sau pe oglinda retrovizoare ( depinde de model). Fiind poziționată în față aceasta va putea să capteze imagini în mod corect.

Ce camera video auto să cumpăr?

Răspunsul la această întrebare îl știți doar dumneavoastră. Parcurgeți ghidul de cumpărături și în baza bugetului pe care îl aveți și a caracteristicilor pe care le vreți alegeți o cea mai bună cameră auto din topul prezentat de noi.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo