Cea mai buna crema BB

Cea mai bună cremă bb este o combinație între fond de ten și o cremă hidratantă care are ca scop înfrumusețarea tenului și hidratarea acestuia.

cea mai bună cremă BB

Chiar mă bucur să te văd aici acest lucru înseamnă că și tu folosești această cremă. Deși în ultimi ani popularitatea cremelor bb a fost în creștere numărul femeilor care folosesc această cremă este mic. Acest lucru e o mare pierdere deoarece această cremă oferă o mulțime de beneficii pentru tine și pentru tenul tău în general. Așadar hai să vezi care sunt cele mai bune creme.

Poate vă interesează și:

Top 3 cele mai bune creme BB

1. Maybelline New York Dream Satin Light

Cea mai bună cremă BB în general

Cea mai bună cremă bb în general
 •  Corectează imperfecțiunile;
 • Se adaptează nuanței tenului;
 • Uniformizează;
 • Iluminează;
 • Catifelează;
 • Hidratează;
 • SPF 30;
 • Nu conține ulei sau alte ingrediente care încarcă pielea.

2. Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Cea mai bună cremă BB garnier

Cea mai bun cremă bb garnier
 • Miroase foarte bine;
 • Textură lejeră, ușor lichidă;
 • Pentru ten mixt și gras;
 • Finisajul e mat și natural;

3. BB Cream Missha M Perfect Cover

Cea mai bună cremă BB cu spf 30

Cea mai bună cremă BB cu spf 30
 • asigura protecție împotriva razelor solare;
 • Protecție UV înaltă;
 • Conferă pielii hidratarea necesară;
 • Reduce petele minore ale pieli;
 • Efecte anti-îmbătrănire;

Ce este crema BB?

Cremele BB de astăzi au evoluat de când au fost dezvoltate pentru prima dată. Versiunea lui Schrammek de BB cream a fost inițial concepută pentru a ajuta la sensibilitatea post-tratament, dar ceea ce a făcut ca BB cream-urile să capete popularitate în ultimii ani a fost capacitatea lor de a vă simplifica rutina.

Așadar, ce face BB cream? În loc să folosești o cremă hidratantă, o cremă de protecție solară și un fond de ten separate, poți simplifica toate acestea la un singur pas cu o BB cream. Unele formule nu se opresc aici, însă. Dacă aveți preocupări suplimentare ale pielii – cum ar fi strălucirea sau erupțiile – puteți găsi cu ușurință o formulă de balsam pentru imperfecțiuni cu ingrediente bonus pentru a le aborda și pe acestea. „Principalul beneficiu al BB Cream este că oferă o sursă pură de hidratare”, spune Sir John.

Ce fac cremele BB?

Cremele BB hidratează și pregătesc pielea, uniformizând în același timp decolorarea, ascunzând imperfecțiunile și protejând împotriva razelor UVA. Ca să nu mai vorbim de faptul că îți lasă pielea fără pori și radiantă. Cremele BB au o acoperire de la transparentă la ușor de construit și se aplică perfect pentru a vă oferi o strălucire netedă și fără efort.

Cu aceste texturi, nu vă veți îngrijora că veți arăta prea cakey sau uscat. Multe dintre ele oferă o protecție SPF suplimentară, dacă doriți să săriți peste acel pas foarte important de aplicare a cremei de protecție solară în rutina de dimineață.

Principalele ingrediente ale unei creme BB

Factorul SPF – Cu cât spf-ul este mai mare cu atât durata de expunerea la soare poate fi mai lungă. Pentru expunere lungă la soare sau pentru plajă se recomandă ca crema să fie cu SPF minim de 30, ideal ar fi să fie între 3- și 50.

Formula –  hidratant, și vitamina E, cafeina, extracte calmante din diferite surse, loțiuni antibacteriene și pigmenți minerali. Sunt indicate aceste formule sunt foarte benefice pe deasupra îți mențin tenul hidratat și nu vei avea probleme.

Culoarea– Ca și culoare vei găsi creme colorate cu diferite nuanțe neutre, nuanțe reci ți nuanțe calde. Sa ți cont mereu și de tipul tău de ten ca sa faci alegerea potrivită și sa nu riști sa pari disgrațioasă.

Sfaturi pentru a aplica crema BB

Deoarece o cremă BB este o combinație de îngrijire a pielii și machiaj, procesul de aplicare poate fi puțin confuz. În ciuda a ceea ce ați putea crede, balsamurile de frumusețe sunt destul de ușor de aplicat. Folosiți căldura degetelor sau un burete de frumusețe umed pentru a lucra produsul și a-l topi în piele.

Cel mai bun mod de a aplica BB cream ar fi cu mâinile. O pensulă nu este necesară, deoarece nu ai o acoperire atât de mare care trebuie să fie estompată. Atunci când folosești mâinile, căldura corpului schimbă textura și o face mai ușor de manipulat.

Deoarece o cremă BB nu este la fel de groasă ca un fond de ten tradițional și are alunecarea unei creme hidratante, este ușor de estompat pentru un finisaj fără cusur.

Cum se aplica corect Crema BB (video)

Sunt scriitoare pe site-ul topzece10.net. Pe acest site am articole care conțin sfaturi din lumea fashion și despre îngrijirea personală. Am decis să devin parte a acestei echipe pentru că sunt pasionată de mediul online și îmi doresc să ajut oamenii.

Topzece10.net
Logo