Cel mai bun BB cream

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cel mai bun bb cream este o combinație între fond de ten și o cremă hidratantă care are ca scop înfrumusețarea tenului și hidratarea acestuia.

Cel mai bun bb cream
Cel mai bun BB cream 5

Cel mai bun bb cream

În timp ce fondul de ten își va avea întotdeauna locul său în trusa noastră de machiaj, nu putem trece peste acoperirea simplă și ușoară pe care o oferă o cremă BB. Cremele BB sunt o prescurtare pentru balsamuri pentru frumusețe sau pete.

Acestea sunt un hibrid între fondul de ten și îngrijirea pielii. Ideea este că sunt ușor de aplicat și uniformizează tonul pielii, îmbunătățind în același timp aspectul acesteia. Cremele BB sunt, de obicei, ca o nuanță pentru piele care oferă o acoperire proaspătă, cu aspect sănătos, fără „greutatea” unui fond de ten tradițional.

Din punctul nostru de vedere unt excelente dacă doriți o acoperire rapidă, fără complicații, care va fi de asemenea, benefică pentru sănătatea tenului dumneavoastră.

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Poate vă interesează și:

Top 3 cele mai bune BB cream

1

Cremă BB Missha Perfect Cover

Cea mai bună cremă BB
Cremă BB Misha Perfect Cover
Cel mai bun BB cream 6
Descriere
Un look fără cusur, hidratare adecvată și un ten perfect sănătos – crema BB Missha M Perfect Cover se distinge prin beneficii multiple, acoperire ridicată și o textură plăcută. Uniformizează perfect tenul, îi camuflează imperfecțiunile și îl protejează față de efectele negative ale radiațiilor solare.
2

Cremă BB cu SPF15 Defence Hydractive Medium

Cea mai bună cremă BB cu SPF
Cremă BB cu SPF15 Defence Hydractive Medium
Cel mai bun BB cream 7
Descriere
Într-un singur gest hidratează, protejează, uniformizează si minimizează imperfecțiunile, fără a îngreuna. Textura ultra-ușoară, cu un finisaj moale și mătăsos, desăvârșește tenul pentru o strălucire naturală.
3

Cremă BB Avon 5 în 1

Cea mai bună cremă BB Avon
Cremă BB Avon 5 în 1
Cel mai bun BB cream 8
Descriere
Această cremă BB uniformizează tonul pielii și ajută la reducerea imperfecțiunilor și restabiliește aspectul radiant și sănătos al tenului. În plus hidratează tenul în profunzime

Ce este crema BB?

Cremele BB de astăzi au evoluat de când au fost dezvoltate pentru prima dată. Versiunea lui Schrammek de BB cream a fost inițial concepută pentru a ajuta la sensibilitatea post-tratament. Dar ceea ce a făcut ca BB cream-urile să capete popularitate în ultimii ani a fost capacitatea lor de a vă simplifica rutina.

Așadar, ce face BB cream? În loc să folosiți o cremă hidratantă, o cremă de protecție solară și un fond de ten separate, puteți simplifica toate acestea la un singur pas cu un BB cream. Iar unele formule nu se opresc aici.

Însă dacă aveți preocupări suplimentare ale pielii – cum ar fi strălucirea sau erupțiile – puteți găsi cu ușurință o formulă de balsam pentru imperfecțiuni cu ingrediente bonus pentru a le aborda și pe acestea. „Principalul beneficiu al BB Cream este că oferă o sursă pură de hidratare”, spune Sir John.

Ce fac cremele BB?

Cremele BB hidratează și pregătesc pielea, uniformizând în același timp decolorarea, ascunzând imperfecțiunile și protejând împotriva razelor UVA. Ca să nu mai vorbim de faptul că lasă pielea radiantă și fără pori. Cremele BB au o acoperire de la transparentă la ușor de construit și se aplică perfect pentru a vă oferi o strălucire netedă și fără efort.

Cu aceste texturi, nu vă veți îngrijora că veți arăta prea încărcată cu machiaj sau prea uscată. Multe dintre ele oferă o protecție SPF suplimentară, dacă doriți să săriți peste acel pas foarte important de aplicare a cremei de protecție solară în rutina de dimineață.

Principalele ingrediente ale unei creme BB

Factorul SPF – Cu cât spf-ul este mai mare cu atât durata de expunerea la soare poate fi mai lungă. Pentru expunere lungă la soare sau pentru plajă se recomandă ca crema să fie cu SPF minim de 30, ideal ar fi să fie între 30 și 50.

Formula –  Hidratantă, și vitamina E, cafeina, extracte calmante din diferite surse, loțiuni antibacteriene și pigmenți minerali. Sunt indicate aceste formule sunt foarte benefice pe deasupra își mențin tenul hidratat și nu vei avea probleme.

Culoarea– Ca și culoare vei găsi creme colorate cu diferite nuanțe neutre, nuanțe reci ți nuanțe calde. Sa țineți cont mereu și de tipul de ten pe care îl aveți, astfel veți face alegerea potrivită.

Sfaturi pentru a aplica crema BB

Deoarece o cremă BB este o combinație de îngrijire a pielii și machiaj, procesul de aplicare poate fi puțin confuz. În ciuda a ceea ce ați putea crede, balsamurile de frumusețe sunt destul de ușor de aplicat.

Folosiți căldura degetelor sau un burete de frumusețe umed pentru a lucra produsul și a-l topi pe piele. Cel mai bun mod de a aplica BB cream ar fi cu mâinile. O pensulă nu este necesară, deoarece nu veți avea o acoperire atât de mare care trebuie să fie estompată.

Atunci când veți folosi mâinile, căldura corpului schimbă textura și o face mai ușor de manipulat. Deoarece o cremă BB nu este la fel de groasă ca un fond de ten tradițional și are alunecarea unei creme hidratante, este ușor de estompat pentru un finisaj fără cusur.

Cum se aplica corect Crema BB (video)

Roxana
Roxana

Sunt pasionată de ce înseamnă manichiură și pedichiură, iar lumea fashion mă fascinează. Cu articolele de pe acest site, vreau să ofer cele mai bune recomandări femeilor.

Topzece10.net
Logo