Cea mai bună friteuză cu aer cald 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cea mai bună friteuză cu aer cald este cea care vă va ajuta să gătiți cele mai delicioase preparate într-un mod mai sănătos, adică fără ulei.

Cea mai bună friteuză cu aer cald
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 9

Cea mai bună firteuză cu aer cald 2024

Din punctul nostru de vedere faptul că ați ales să cumpărați o friteuză cu aer cald este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face. Vă întrebați de ce spunem asta? Ei bine cumpărarea unei friteuze cu aer cald înseamnă realizarea unui pas mare către o viață mai sănătoase din care prăjelile în ulei nu mai fac parte la fel de mult.

Însă dacă nu cunoașteți această piață va fi destul de dificil să alegeți o friteuză cu aer cald bună deoarece există extrem de multe modele. Ei bine aici intervenim noi deoarece am pregătit în acest articol top cele mai bune friteuze cu aer cald și un ghid de cumpărături care să vă ajute să cumpărați cea mai bună friteuză cu aer cald.

Poate vă interesează și:

Avantaje oferite de o friteuză cu aer cald

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Dacă încă nu sunteți sigur/ă dacă cumpărarea unei friteuze cu aer cald bună este cu adevărat o investiție sper că rândurile următoare să vă convingă.

 • Mâncare mai sănătoasă – Acestea sunt capabile să ofere preparate mult mai sănătoase, dar la fel de gustoase pentru că nu necesită folosirea uleiul aproape deloc.
 • Mai puțin timp petrecut în bucătărie -Mâncarea se gătește mult mai repede decât într-un cuptor electric sau pe o plită deoarece efectul căldurii este intensificat de aerul cald care circulă în interior.
 • Factură mică la electricitate – Aceste electrocasnice sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât cuptoarele. Acestea nu încălzesc bucătăria pe timp de vară și au consum mic de electricitate.

Top 5 cele mai bune friteuze cu aer cald 2024

Pentru ca dumneavoastră puteți să cumpărați online cea mai bună friteuză cu aer cald pentru început aveți nevoie să știți care sunt produsele de top. Acest lucru necesită multă muncă și ore pe care ar trebui să le alocați căutării. Norocul dumneavoastră este că vă aflați în locul potrivit deoarece noi am selecționat și analizat cele mai bune friteuze cu aer cald și am crea acest top 5.

Top cele mai bune friteuze cu aer cald
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 10
1

Friteuză cu aer cald Cosori Premium CP158-AF-RXL

Cea mai bună friteuză fără ulei
Friteuză cu aer cald Cosori Premium CP158-AF-RXL
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 11

Avantaje

 • Prepară cartofii pai într-un mod sănătos și foarte gustos;
 • Anumite alimente vor fi crocante la exterior și fragede la interior;
 • Prepararea rapidă alimentelor;
 • Încăpătoare;

Dezavantaje

 • Ecranul tactil se poate zgâria destul de ușor;
Părerea noastră
Această friteuză cu aer cald este soluția perfectă pentru cei care vor o soluție compactă care gătește alimentele în mod sănătos. Aceasta are o capacitate de 5,5 litri ceea ce înseamnă că veți putea face mâncare în ea pentru 3-4 persoane dintr-un foc.

Aceasta se curăță extrem de ușor datorită stratului antiaderent și se este construită pentru a rezista mult în timp. Vine cu 11 programe prestabilite pentru prepararea alimentelor și are o putere de 1700 W ceea ce înseamnă că nu va consuma multă electricitate.
2

Friteuză cu aer cald Cosori Lite CAF-LI401S-WEUR

Cea mai bună friteuză cu aer cald mică
Friteuză cu aer cald Cosori Lite CAF-LI401S-WEUR
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 12

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bună;
 • Curățare ușoară a componentelor;
 • Prepararea rapidă alimentelor;
 • Ocupă puțin spațiu;

Dezavantaje

 • Culoare deschisă poate face dificilă întreținerea ei;
Părerea noastră
Această friteuză cu aer cald Cosori este o alegere bună pentru cei care vor friteuză cu aer cald care ocupă puțin spațiu pe blatul din bucătărie. Deși ocupă puțin spațiu aceasta are o capacitate de 3,8 litri ceea ce înseamnă că veți putea face mâncare în ea pentru 2-3 persoane dintr-un foc.

Aceasta are un design modern și este disponibilă în 2 culori diferite și este dotată cu 7 programe de gătire. Este dotată cu tehnologia ThermoIQ care circulă aerul cald într-un mod eficient favorizând prepararea rapidă a alimentelor.
3

Friteuză făra ulei Philips Airfryer XXL HD9650/90

Cea mai bună friteuză cu aer cald Philips
Friteuză făra ulei Philips Airfryer
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 13

Avantaje

 • Tehnologie de eliminare a grăsimii;
 • Tehnologia Rapid Air;
 • De 1,5 ori mai rapid ca un cuptor;
 • Coace, prepară la grătar, rumenește sau reîncălzește;

Dezavantaje

 • Preț mare;
Părerea noastră
Aceasta este o friteuză cu aer cald care nu numai că prepară alimentele într-un mod mai sănătos, dar și extrage grăsimile din alimente. Această tehnologie este relativ nouă și este concepută pentru a elimina grăsimile din alimente pentru ca ele să fie mai sănătoase.

Acesta dispune de un afișaj digital foarte ușor de folosit de unde puteți selecta unul dintre cel 5 programe de gătit. Butonul QuickControl permite setarea atât a temperaturii, cat si duratei de preparare.

O altă funcție care face din acest model una dintre cele mai bune friteuze cu aer cald este funcția de păstrare la cald. Astfel dacă preparatele sunt gata prea repede pot fi servite și mai târziu fără ca ele să necesite reîncălzire.
4

Friteuza Air Fryer Digital ZILAN ZLN-3604

Cea mai bună friteuză cu aer cald ieftină
Friteuza Air Fryer Digital ZILAN
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 14

Avantaje

 • Afișaj LCD;
 • Temperatura reglabilă între 80 și 200 de grade Celsius;
 • Metodă sănătoasă de prăjire fără ulei și 80% mai puțină grăsime;
 • Circuite cu protecție dublă;

Dezavantaje

 • Componentele nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase;
Părerea noastră
Acest model beneficiază de tehnologia unica care face ca aerul fierbinte sa se răspândească constant, rapid și uniform în tot compartimentul de gătit al aparatului. Astfel, ingredientele vor fi gătite perfect indiferent de rețetele alese.

Acesta beneficiază și de un panou de afișaj LCD, iar temperatura setată poate varia între 80 – 200 grade Celsius. Capacitatea acestuia este de până la 3,5 litri și metoda de prăjire fără ulei garantează preparate cu până la 80% mai sănătoase.
5

Friteuză fără ulei Xiaomi Mi Smart BHR4849EU

Cea mai bună friteuză cu aer cald Xiaomi
Friteuză fără ulei Xiaomi Mi Smart BHR4849EU
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 15

Avantaje

 • Se curăță ușor;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Realizat din materiale de calitate;
 • Funcții smart de conectare cu aplicația mobilă Mi Home;

Dezavantaje

 • Datorită culorii albe exteriorul va trebui curățat des;
Părerea noastră
Această friteuză cu aer cald este un model care vă poate ajuta să preparați cele mai sănătoase și delicioase preparate într-un timp extrem de scurt. Aceasta are o capacitate de doar 3,5 litri deci este bună pentru familiile de până în 4 membri.

Tehnologia de funcționare și cea care asigură coace rapidă și uniformă este circulația aerului din interior într-un mod rapid la 360°. Ceea ce face această friteuză cu aer cald să fie specială este faptul că cu ea puteți  dezgheța, usca, fermenta, coace, frige și chiar prăji alimentele.

Cum să alegi cea mai bună friteuză cu aer cald – ghid de cumpărături

Dacă după ce ați parcurs topul produselor sunteți indecisă și nu știți ce model să alegeți citiți acest ghid de cumpărături. În el vă spunem care sunt criteriile cărora să le acordați atenție și astfel veți putea alege cea mai bună friteuză cu aer cald.

Cum să alegi cea mai bună friteuză cu aer cald
Cea mai bună friteuză cu aer cald [y] 16

Capacitatea de gătit

Aceasta este un aspect important și dumneavoastră trebuie să știți care este varianta cea mai bună pentru dumneavoastră. În privința acestui aspect există multe variante pe piață și pentru a găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră trebuie să știți pentru câți membri veți găti la o masă.

În general pentru o persoană adultă o porție se rezumă la 200-300 grame de preparat. Așadar pentru o familie de 4-5 membrii un model care gătește circa 1,2 kg este perfect. Dacă familia e mai restrânsă la rezumați-vă la modele mai mici, nu vă va ajuta cu nimic să aveți un model cu capacitate mare și să gătiți cantități mici.

Puterea

Acest factor este unul foarte important și va influența timpul în care alimentele se prepară. Pentru a putea să obține un timp de prepare bun trebuie să vă orientați către friteuzele cu putere mai mare de 1000 W. De exemplu la un model cu o capacitate de 3 L o putere de 1200 W va scoate un raport bun de cantitate – timp de coacere.

Cum noi ne aflăm în secolul vitezei probabil majoritatea doresc ca friteuza să prepare rapid alimentele. Așadar urmăriți cu atenție puterea pe care le au cele mai bune friteuze și când alegeți acordați atenție acestui aspect.

Funcționalități

Varietatea mare de modele de pe piață face în același timp ca și funcțiile oferite de către frieteuze să difere. Există modele ce au 2 sau chiar 3 zone de gătit, iar acest lucru face ca prepararea diferitelor feluri de mâncare simultan să fie posibilă.

Alte două funcții importante oferite de o friteuză bună sunt timer-ul și funcția de oprire automată, astfel nu va trebui să stați într-una cu ochi pe friteuză. În același timp există modele care au funcția de pornire programată. Aceasta se poate dovedi utilă dacă dumneavoastră sunteți plecat și vreți ca friteuza să înceapă coacerea alimentelor cu ceva timp înainte de a sosi acasă.

Mai există și alte funcții însă sfatul nostru este să vă axați doar pe acele funcții pe care chiar le veți folosi. Nu e deloc economic pentru dumneavoastră să achiziționați un model care are multe funcții, dar care nu vă ajută. Spunem acest lucru pentru că în general cu cât modele au mai multe funcții cu atât pot devenii mai scumpe.

Garanția

Garanția produsului este de asemenea o considerație importantă atunci când vine vorba de alegerea unei friteuze. Acest lucru depinde de marca și modelul specific și poate varia de la 3 luni la câțiva ani.

Dacă produsul dumneavoastră a primit o garanție, beneficiile sunt că puteți returna friteuza pentru service sau înlocuire doar dacă se întâmplă să aibă o problemă într-o astfel de perioadă de utilizare. Cu toate acestea termenii și condițiile garanției vor diferi de la magazin la magazin.

Prețul

Nu în ultimul rând, trebuie să aflați în limita bugetului atunci când alegeți cea mai bună friteuză cu aer cald. În funcție de marcă model dimensiune și caracteristici, friteuzele sunt vândute la prețuri diferite.

Cu toate acestea, depinde și de magazinul de la care achiziționați dispozitivul. Este important să alegeți un produs care să vă ofere o valoare finală în loc să faceți cumpărături în totalitate pe baza prețului.

Care e cea mai bună friteuză cu aer cald? – concluzie

Este foarte greu să spunem că o friteuză cu aer cald este cea mai bună friteueză cu aer cald pentru toată lumea. Spunem asta deoarece mai mult ca sigur nevoile și așteptările pe care le au oamenii de la un airfryer bun diferă de la persoană la persoană.

Însă dacă vreți să știți părerea noastră atunci trebuie să aflați nouă ne place foarte mult prima variantă de la Cosori. Însă în același timp am ales să punem și alte modele între recomandările noastre pentru ca dumneavoastră să puteți alege din top cele mai bune friteuze cu aer cald un model ideal pentru dumneavoastră pentru că poate aveți alte păreri despre o friteuză cu aer cald.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo