Cele mai bune friteuze cu aer cald

Cea mai bună friteuză cu aer cald este cea care vă ajută să gătiți mult mai sănătos dar la fel de gustos pentru familia dumneavoastră.

cele mai bune friteuze cu aer cald

Dacă vreți să să obțineți cartofi prăjiți dar și alte delicatese fără ulei atunci aveți nevoie de o friteuză cu aer cald. Aceasta este o opțiune pe care tot mai multe gospodine încep să o folosească deoarece mâncarea îți păstrează gustul și aroma la fel dar rămâne la fel de gustoasă.

Cea mai bună firteuză cu aer cald

Probabil că a-ți realizat și dumneavoastră că este dificil să alegeți o friteuză cu aer cald, mai ales dacă nu știți care sunt cele mai bune friteuze în momentul de față. Partea bună este că noi am pregăti un articol pentru dumneavoastră care este menit să vă ajute să faceți cea mai alegere. Acest articol conține top cu cele mai bune friteuze cu aer cald și un ghid de cumpărături care să vă arate căror aspecte să acordați atenție în momentul achiziției.

Poate vă interesează și:

Ce este o friteuza cu aer cald?

Friteuza este un aparat electrocasnic ce are menirea de a coace alimentele. Ceea ce o face deosebită este faptul că aceasta prepară alimentele într-un mod mai sănătos față de prăjelile clasice care sunt făcute în cuptoare sau pe plite. Aerul cald care circulă în interiorul friteuzei pătrunde alimentele și în multe cazuri o face preparatele mai delicioasă decât atunci când sunt făcute cu ulei în tigaie.

Avantaje oferite de o friteuză cu aer cald

Dacă încă nu sunteți sigură dacă cumpărarea unei friteuze cu aer cald este o adevărată investiție sper că rândurile următoare să vă convingă.

 • Mâncare mai sănătoasă – Acestea sunt capabile să ofere preparate mult mai sănătoase dar la fel de gustoase pentru că nu necesită folosirea uleiul aproape deloc sau chir deloc în unele cazuri.
 • Mai puțin timp petrecut în bucătărie -Mâncarea se gătește mult mai repede decât în cuptor sau pe o plită deoarece efectul căldurii este intensificat de aerul cald care circulă în interior.
 • Factură mică la electricitate – aceste electrocasnice sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât cuptoarele. Acestea nu încălzesc bucătăria pe timp de vară și au consum mic de electricitate.

Top 5 cele mai bune friteuze cu aer cald

Pentru a putea să cumpărați online cea mai bună friteuză cu aer cald pentru început aveți nevoie să știâi care sunt produsele de top. Acest lucru necesită multă muncă și ore pe care ar trebui să le alocați căutării. Norocul dumneavoastră este că vă aflați în locul potrivit deoarece noi am selecționat și analizat cele mai bune friteuze cu aer cald și am crea acest top 5.

top cele mai bune friteuze cu aer cald
1

Friteuză cu Aer Cald Air Fryer PRO

Cea mai bună friteuza cu aer cald Delimano
cea mai bună fiteuză cu aer cald
Descriere
O frriteuză cu aer cald care este capabilă să gătească mâncare cu 95% mai puține grăsimi și jumate din caloriile pe care le-ați aștepta de la preparat. Aceasta are o capacitate de 3,5 litri deci este perfectă pentru o familie cu 3-4 membrii. Față de modelul anterior varianta Pro are o mulțime de îmbunătățiri care vă vor face viața mai ușoară în bucătărie. Din punctul nostru de vedere este de departe cea mai bună friteuză cu aer cald.
Avantaje
 • Prepararea alimentelor este rapidă;
 • Permite încălzirea mâncării gata preparate;
 • Model disponibil pe mai multe culori;
 • Curățare ușoară și rapidă;
Dezavantaje
 • Nu este compatibilă cu mașina de spălat vase;
2

Hot Air Fryer Gourmetmaxx

Cea mai bună friteuză fără ulei
Hot Air Fryer
Descriere
Soluția perfectă pentru a gătii preparatele preferate fără ulei. Are o capacitate de 2,5 litri lucru care o face ideale pentru familiile de 2-3 membri. Are 7 programe diferite de prăjire, frigere, coacere sau reîncălzire. Cu ajutorul acestei friteuze vei putea elimina fumul și excesul de căldură din bucătărie. Funcționalitățile sale și faptul că acesta nu ocupă mult spațiu fac din acest model unul dintre cele mai bune friteuze cu aer cald.
Avantaje
 • Prepară cartofii pai într-un mod sănătos și foarte gustos;
 • Anumite alimente vor fi crocante la exterior și fragede la interior;
 • Prepararea rapidă alimentelor;
Dezavantaje
 • Capacitate mică;
3

Friteuză făra ulei Philips Airfryer XXL HD9650/90

Cea mai bună friteuză cu aer cald Philips
Friteuză făra ulei Philips Airfryer
Descriere
Friteuză Cu aer cald Philips care nu numai că permite coacerea alimentelor fără ulei într-un mod mai sănătos aceasta și extrage grăsimea din alimente. Noua tehnologie de eliminare a grăsimii este concepută pentru a extrage și colecta grăsimea din alimente, fiind cel mai sănătos mod de a prăji alimentele. Acesta dispune de un afișaj digital foarte ușor de folosit de unde puteți selecta unul dintre cel 5 programe de gătit. Butonul QuickControl permite setarea atât temperaturii, cat si duratei de preparare. O altă funcție care face din acest model una dintre cele mai bune friteuze cu aer cald este funcția de păstrare la cald. Astfel dacă preparatele sunt gata prea repede pot fi servite și mai târziu fără ca ele să necesite reîncălzire.
Avantaje
 • Tehnologie de eliminare a grăsimii;
 • Tehnologia Rapid Air;
 • De 1,5 ori mai rapid ca un cuptor;
 • Coace, prepară la grătar, rumenește sau reîncălzește;
Dezavantaje
 • Preț mare;
4

Friteuza Air Fryer Digital ZILAN ZLN-3604

Cea mai bună friteuză cu aer cald Zilan
Friteuza Air Fryer Digital ZILAN
Descriere
Acest model beneficiază de tehnologia unica face ca aerul fierbinte sa se răspândească constant, rapid și uniform în tot compartimentul de gătit al aparatului. Astfel, ingredientele vor fi gătite perfect indiferent de rețetele alese. Acesta beneficiază de un panou de afișaj LCD iar temperatura setată poate varia între 80 – 200 grade Celsius. Cantitatea acestui este de până la 3,5 litri și metoda de prăjire fără ulei garantează preparate cu până la 80% mai sănătoase.
Avantaje
 • Afișaj LCD;
 • Temperatura reglabilă între 80 și 200 de grade Celsius;
 • Metodă sănătoasă de prăjire fără ulei și 80% mai puțină grăsime;
 • Circuite cu protecție dublă;
Dezavantaje
 • Componentele nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase;
5

Friteuză cu aer cald Trisa 7419.7012

Cea mai bună friteuză cu aer cald Trisa
Friteuză cu aer cald Trisa
Descriere
O altă recomandare demnă de top cele mai bune friteuze este un model de Trisa. Acest model are un design plăcut și elegant, nu ocupă mult spațiu și poate găti mâncare suficientă pentru 2 persoane. Are un panou LCD tactil și permite reglarea temperaturii după bunul plac. Singurul minus al acestui model este capacitatea mică pe care o poate prepara odată fiind perfectă pentru un cuplu.
Avantaje
 • Ecran LCD tactil;
 • Capacitate de 2,4 litri a coșului;
 • Coace și prăjește;
Dezavantaje
 • Capacitatea de doar 2,4 litri ar pute fi mică pentru familiile de 3 sau mai mulți membri;

Cum alegi cea mai bună friteuza cu aer cald

Dacă după ce a-ți parcurs topul produselor sunteți indecisă și nu știți ce model să alegeți citiți acest ghid de cumpărături. În el vă spunem care sunt criteriile cărora să le acordați atenție și astfel veți putea alege cea mai bună friteuză cu aer cald.

cum alegi cea mai buna friteuza cu aer cald

Capacitatea de gătit

Aceasta este un aspect important și dumneavoastră trebuie să știți care este varianta cea mai bună pentru dumneavoastră. În privința acestui aspect există multe variante pe piață și pentru a găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră trebuie să știți pentru câți membri veți găti la o masă.

În general pentru o persoană o porție se rezumă la 200-300 grame. Așadar pentru o familie de 4-5 membrii un model care gătește circa 1,2 kg este perfect. Dacă familia e mai restrânsă la rezumați-vă la modele mai mici, nu vă va ajuta cu nimic să aveți un model cu capacitate mare și să gătiți cantități mici.

Puterea

Acest factor este unul foarte important și va influența timpul în care alimentele se prepară. Pentru a putea să obține un timp de prepare bun trebuie să vă orientați către friteuzele cu putere mai mare de 1000 W. De exemplu la un model cu o capacitate de 3 L o putere de 1200 W va scoate un raport bun de cantitate – timp de coacere.

Cum noi ne aflăm în secolul vitezei probabil majoritatea doresc ca friteuza să prepare rapid alimentele. Așadar urmăriți cu atenție puterea pe care le au cele mai bune friteuze și veți ce să alegeți.

Funcționalități

Varietatea mare de modele de pe piață face în același timp ca și funcțiile oferite de către frieteuze să difere. Există modele ce au 2 sau chiar 3 zone de gătit, iar acest lucru face ca prepararea diferitelor feluri de mâncare simultan să fie posibilă. Alte două funcții importante oferite de friteuzele bune care au timer și funcția de oprire automată, astfel nu va trebui să stați într-una cu ochi pe friteuză.

În același timp există modele care au funcția de pornire programată. Se poate dovedi utilă dacă dumneavoastră sunteți plecată și vreți ca friteuza să înceapă coacerea alimentelor cu ceva timp înainte de a sosi acasă. Mai există și alte funcții însă sfatul nostru este să vă axați doar pe acele funcții pe care chiar le veți folosi. Nu e deloc economic pentru dumneavoastră să achiziționați un model care are multe funcții dar care nu vă ajută. Spunem acest lucru pentru că în general cu cât modele au mai multe funcții cu atât pot devenii mai scumpe.

Garanția

Garanția produsului este, de asemenea, o considerație importantă atunci când vine vorba de alegerea unei friteuze. Acest lucru depinde de marca și modelul specific și poate varia de la 3 luni la câțiva ani. Dacă produsul dvs. a primit o garanție, beneficiile sunt că puteți returna friteuza pentru service sau înlocuire, doar dacă se întâmplă să aibă o problemă într-o astfel de perioadă de utilizare. Cu toate acestea, termenii și condițiile garanției vor diferi, de asemenea.

Prețul

Nu în ultimul rând, trebuie să aflați în limita bugetului atunci când alegeți cea mai buna friteuza cu aer cald. În funcție de marcă, model, dimensiune și caracteristici, diferitele friteuze sunt la prețuri diferite. Cu toate acestea, depinde și de magazinul de la care achiziționați dispozitivul. Este important să alegeți un produs care să vă ofere o valoare finală în loc să faceți cumpărături în totalitate pe baza prețului.

Concluzie – care e cea mai bună friteuza cu aer cald?

Este foarte greu să zicem că o friteuză cu aer cald este cea mai bună pentru toată lumea. Acest aspect poate să difere în funcție de nevoile pe care le are fiecare persoană în parte. Nouă ne place foarte mult varianta de la Delimano în același timp am ales să punem și alte modele între recomandările noastre pentru ca dumneavoastră să puteți alege din top cele mai bune friteuze cu aer cald un model ideal.

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo