Cea mai bună miere de manuka

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

O miere plină de beneficii și apreciată de persoanele din lumea întreagă.

Miere de Manuka MGO 550+

Antibacterian
Luptă contra: Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Stafilococus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonela , Streptococus mutans , Proteus Mirabili

Miere de Manuka MGO 400+

Potrivit pentru ten și contra oricărui herpes
Potrivită pentru problemele de ten deoarece reducere inflamația și elimină bacteriile.

Miere de Manuka MGO 250+

Întărește imunitatea
O alegere excelentă pe întărirea sistemului imunitar pentru adulți și copii.

Miere de Manuka MGO 1000+

Conținut concentra de Methylglyoxal
Este un produs cu o concentrație ridicată de Methylglyoxal și poate fi folosită pentru toate problemele menționate mai sus.

Beneficii miere de manuka

Mierea de Manuka este apreciată în întreaga lume pentru proprietățile sale unice, care o diferențiază de alte tipuri de miere. Originară din Noua Zeelandă, mierea de Manuka este produsă de albinele care polenizează arbustul de Manuka (Leptospermum scoparium). Iată o listă cu beneficiile sale recunoscute:

  1. Proprietăți antibacteriene puternice: Mierea de Manuka conține metilglioxal (MGO), un compus cu proprietăți antibacteriene remarcabile. Aceasta îi conferă capacități superioare
  2. Susține vindecarea rănilor: Utilizarea topică a mierii de Manuka a fost aprobată de FDA pentru tratamentul rănilor, arsurilor și ulcerelor. Proprietățile sale unice stimulează vindecarea, reduc inflamația și protejează rana de infecții.
  3. Îmbunătățirea sănătății digestive: Consumul de miere de Manuka poate ajuta la ameliorarea simptomelor asociate cu tulburările digestive, cum ar fi indigestia și refluxul acid. De asemenea, poate combate infecția cu Helicobacter pylori, o cauză comună a ulcerelor gastrice.
  4. Susținerea sănătății orale: Studiile sugerează că mierea de Manuka poate reduce placa bacteriană, gingivita și poate preveni cariile datorită proprietăților sale antibacteriene.
  5. Proprietăți antiinflamatorii: Mierea de Manuka poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu afecțiuni inflamatorii, contribuind astfel la ameliorarea simptomelor în cazuri de artrită sau alte afecțiuni inflamatorii.
  6. Întărirea imunității: Datorită profilului său nutrițional bogat și proprietăților antibacteriene, mierea de Manuka este considerată un stimulent natural al sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor.
  7. Îngrijirea pielii: Aplicată topic, mierea de Manuka poate îmbunătăți aspectul pielii, reducând acneea și hidratând pielea uscată. Proprietățile sale antiinflamatorii și antibacteriene ajută la menținerea sănătății pielii.
  8. Allevierea simptomelor de răceală și gripă: Mierea de Manuka poate reduce severitatea și durata simptomelor de răceală și gripă, datorită capacității sale de a combate microbii și de a întări sistemul imunitar.

Este important să se noteze că, în timp ce mierea de Manuka oferă numeroase beneficii pentru sănătate, consumul ei ar trebui să fie moderat, mai ales pentru persoanele cu diabet sau pentru acele persoane care urmează diete stricte în ceea ce privește aportul de zahăr. De asemenea, mierea nu este recomandată copiilor sub 1 an din cauza riscului de botulism infantil.

Vicențiu
Vicențiu

Experiență în marketing de peste 4 ani. Îmi folosesc abilitatea de cercetare pentru a analiza și oferii cele mai bune recomandări.

Topzece10.net
Logo