Cele mai bune pilote

Cea mai bună pilotă trebuie să vă ofere pe timp de iarnă căldura necesară în pat și pe timp de vară confortul necesar pentru un somn odihnitor.

Cele mai bune pilote

Cea mai bună pilotă

Am actualizat articolul pe data: 13/11/2021

Alegerea unei pilote ar trebui să fie foarte ușoară, dar cu atâtea modele pe piață este o alegere dificilă, nu? Avantajul dumneavoastră este că a-ți nimerit pe site-ul potrivit la articolul care vă va conduce către alegerea corectă. Am realizat un top 10 cu cele mai bune pilote astfel veți putea să economisiși o mulțime de timp.

Poate vă interesează și:

Avantajele unei pilote bune

În medie petrecem cam 8 ore dormind iar acest lucru însemnă că 8 ore în care stăm acoperiți cu pilota. Așadar în rândurile următoare veți descoperii beneficiile pe care le oferă o pilotă bună.

  • Protecție ridicată contra bacteriilor – Majoritatea modelelor dispun de un tratament care mențin bacteriile la distanță. Prin acest lucru veți avea un mediu curat care nu vă pune în pericol pe timp de noapte.
  • Somn odihnitor – pe lângă perne, saltea și lenjerie și pilotele joacă un rol important în asigurarea unui somn de calitate noapte de noapte.
  • Temperatură optimă pe timp de noapte – o pilotă bună va fi capabilă să asigure temperatura optimă pentru corp pe timp de noapte.

Top 10 cele mai bune pilote

1. Pilotă de iarnă Behrens Microfibra Peachskin 200x200cm

Pilotă de iarnă Behrens Microfibra Peachskin 200x200cm
descriere
Aceasta este o pilotă cu umplutură din microfibră și cu o țesătură 100% din bumbac care o acoperă. Aceasta are un indice de căldură ridicat ceea ce o face una dintre cele mai bune pilote de iarnă ce poate fi cumpărată. Aceasta poate fi spălată în mașina de spălat rufe la 40 de grade Celsius. Poate fi uscată într-un uscător de rufe la temperaturi sub 60 de grade Celsius.

2. Pilotă Dormeo Siena V3

Pilotă Dormeo Siena V3
descriere
Una dintre cele mai bune pilote de la Dormeo. Aceasta dispune de proprietăți termice deosebite, are și un tratament anti-alergic și este lavabilă la 60° C. Pachetul conține 2 pilote, una subțire perfectă pentru sezonul cald și una groasă care este bună pentru sezonul rece. Acest lucru face din ace model o pilotă de 4 anotimpuri.

3. Set pilota și pernă Essential 200×200

Set pilota și pernă Essential 200×200
Descriere
A 3 recomandare pe lângă pilota compatibilă cu toate cele 4 anotimpuri, vă recomandăm și 2 perne. Aceste perne sunt incluse în pachet și nu constituie cost suplimentar. Pilota conține are ca strat exterior o țesătură din microfibră respirabilă și umplutură moale care nu permite apariția transpirației și care este foarte igienică. Aceasta este o soluție economică și poate fi o investiție foarte bună.

4. Pilotă de iarnă călduroasă Superior Plus

Pilotă de iarnă călduroasă Superior Plus
descriere
Aceasta este o pilotă ce garantează o încălzire uniformă a corpului. Aceasta este bine aerisită și nu va crea senzația de prea cald datorită nucleului din fibre care e cunoscut pentru proprietățile de termoreglare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru uzură deoarece are o durabilitate foarte ridicată. Datorită durabilității ridicate poate fi folosită zilnic deoarece face fața spălărilor repetate cu brio.

5. Pilotă Aloe Vera Shiloh 155×200 cm

Pilotă Aloe Vera Shiloh 155x200 cm
descriere
Aceasta este o pilotă din microfibre din poliester 100% destinată sezonului rece. Tratamentul cu Aloe Vera contribuie la un somn odihnitor datorită proprietăților calmante pe care le are. Aceasta beneficiază și de un tratament anti-alergenic deci este bună chiar și pentru persoanele care suferă de diverse alergii sau astm.

6. Pilotă de vară din microfibră cu umplutură DreamFill

Pilotă de vară din microfibră cu umplutură DreamFill
descriere
O pilotă de vară care este foarte plăcută la atingere și care are umplutură DreamFill. Umplutura DreamFill este realizată din milioane de microfibre, fiecare mai groasă de 10-15 ori decât microfibra din mătase. Materialul exterior este acoperit cu un puf foarte plăcut la atingere. Aceasta garantează că umplutura pilotei va fi mereu uniformă fără ca ea să se adune într-o parte.

7. Pilotă Dormeo Comfy Relax

Pilotă Dormeo Comfy Relax
descriere
O pilotă de la Dormeo ce a fost creată să ofere confortul și temperatura necesară oamenilor pe timp de noapte. Pilota dispune de un tratament anti-bacterian pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un mediu curat în timpul somnului. Trebuie să știți că aceasta este lavabilă deci poate fi spălată în mașina de spălat rufe la 60°C.

8. Pilotă de iarnă HypoallergenicMed

Pilotă de iarnă HypoallergenicMed
Descriere
O pilotă de iarnă destinată în special persoanelor ce suferă de alergii. Țesătura exterioară este realizată din microfibre și este lavabilă la 95°C, temperatura la care toți microbii, acarienii și virușii nu pot supraviețuii. Umplutura este din val din fibre ce oferă confort și o izolație termică foarte bună.

9. Pilotă cu puf și pene de gâscă cu husa din bumbac

Pilotă cu puf și pene de gâscă cu husa din bumbac
descriere
O pilotă ce este umplută 50% cu pene de gâscă și 50% cu puf de gâscă. Achiziția unei pilote de calitate este o investiție pe termen lung care va reflecta rezultatele în sănătate și confortul dumneavoastră. Husa este realizată din bumbac 100% iar pilota este lavabil la 40°C. Este una dintre cele mai bune pilote ce pot fi cumpărate singurul minus fiind prețul cam mare.

10. Pilotă Art Deco 3D

Pilotă Art Deco 3D
descriere
O pilotă ce are o imprimeu 3D și este capabilă să dea un plus de culoare dormitorului. Este realizată din microfibre soft touch care este foarte plăcută la atingere fiind capabilă să ofere un plus de confort. Are umplutură care 100% poliester și este un produs fabricat în România.

Cum alegi cea mai bună pilotă

Tipul de pilotă

  • Pilotele de vară – exact cum îi zice și numele aceasta pilotă este ideală în sezonul cald. Acestea sunt caracterizate printr-o densitate scăzută a umpluturii. Umplutura acestor tipuri de pilote în general este realizată din bambus sau puf. Iar ca material exterior cea mai bună alegere pentru aceste pilote este bumbacul.
  • Pilotele de iarnă – pilotele de iarnă sunt caracterizate printr-o densitate mare a umpluturii. Cele mai bune materiale pentru umplutura unei pilote de iarnă sunt lâna și puful de gâscă deoarece au cel mai bun indice de căldură.
  • Pilotele 4 anotimpuri – În general este un pachet format din 2 pilote cu densitate diferită. Acestea se unesc la capete prin diverse sisteme de prindere și astfel obțineți o pilotă ce poate fi folosită pe toată perioada anului.

Materialul exterior

Există foarte multe materiale sau combinații de materiale ce sunt folosite pentru a obține învelișul exterior a pilotei. Cele mai bune pilote sunt cele care sunt învelite complet în bumbac 100%. Acestea au o bună circulație a aerului și o mai bună oxigenare a pielii plus o termoreglare foarte bună.

Mărimea pilotei

Acest este un criteriu foarte important și care se adaptează în funcție de mărimea patului. Pentru a vă putea învelii bine și fără probleme este necesar ca pilota să fie mai mare decât suprafața patului. De exemplu dacă patul are dimensiunea 160 x 200 cm pilota trebuie să fie de 200×200 cm minim.

Concluzie

Sper că în urma acestui articol ați putut să alegeți una dintre cele mai bune pilote pentru dumneavoastră. La fel ca și în topul de mai sus recomandarea noastră de cea mai bună pilotă este Pilotă de iarnă Behrens Microfibra Peachskin 200x200cm.

Întrebări frecvente

Pilota se spală?

Da. Este necesară spălarea regulată a acesteia deoarece astfel veți avea un mediu curat pe timp de noapte. Nespălarea acesteia poate duce la acumularea bacteriilor și virusurilor care pot fi nocivi pentru sănătatea dumneavoastră.

La ce temperatura se spală pilota?

Acest factor diferă de la model la model. În general producătorul pilotei specifică pe etichetă temperatura maximă la care pilota poate fi spălată. Pentru ca pilota dumneavoastră să aibă o viață lungă respectați specificațiile producătorului de pe etichetă.

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo