Cu toții ne dorim păr curat, strălucitor, sau coafură perfectă. Dar pentru majoritatea femeilor este imposibil să meargă zilnic la coafor, atât din cauza prețului, cât și a timpul . Cu toate acestea, este posibil să obțină o coafura perfecta cu cea mai buna placa de par. Tot aici pe site ai un articol unde vei găsi și cel mai bun uscator de par.

Fără a utiliza substanțe chimice, Îndrăznește cu un par încrețit sau cu bucle fără a fi nevoie să cheltuiești o avere. Cu cea mai buna placa de par și un pic de expertiză, poți rezolva orice situație. Cheia este să alegeți o placa pentru par care să ofere garanții și care să nu deterioreze părul dvs. Când lucrați cu căldură, este ușor să deteriorați părul și puteți chiar arde dacă nu este bine protejat. De aceea, am pregătit această listă de îndreptare a părului recomandată, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți imaginea fără a vă compromite podoaba capilara.

Philips EssentialCare HP8321/00 

cele mai bune placi de par Philips EssentialCareHP832100 

Avantaje și dezavantaje

Avantaje
 • Pretul, este dintre cele mai economice
 • Placi de ceramica si turmalina
 • Paci de 10 cm, un par lins in minute
Dezavantaje
 • Temperatura fixa 210º
 • Fara oprire automata

Dacă ceea ce doriți este o îndreptare rapidă și nu vă veți încurca cu stiluri complicate, acest dispozitiv de îndreptat Philips EssentialCare este cea mai buna placa philips. Funcționarea este la fel de simplă ca un buton de pornire / oprire. Plăcile din ceramică și turmalină se încălzesc în aproximativ 60 de secunde și alunecă ușor prin păr.

Fiind o placa atât de simpla, nu permite reglarea temperaturii, care este fixa la 210º. Este destul de fierbinte, așa că trebuie să aveți grijă să nu dați de prea multe ori dacă nu doriți să deteriorați părul. Plăcile sunt destul de lungi 10 cm. Dacă planul dvs.

Este să o luați într-o călătorie, la o priza universală vă permite să o utilizați în orice țară din lume. Deși nu include o husă de transport.Dacă utilizați placa în fiecare zi sau aveți părul fragil, acesta placă poate un pic mai puțin performantă. Dar pentru utilizări specifice este perfectă. Este o achiziție foarte buna, de asemenea, dacă este prima placă și nu sunteți sigur cum o veți folosi. Așadar, încercați fără să cheltuiți mulți bani.


 Kipozi

cele mai bune placi de par Kipozi

Avantaje si Dezavantaje

Avantaje
 • Raport bun între preț și calitate
 • Evita arsurile chiar si fara ionizator
 • Geanta de transport, cu siguranta
Dezavantaje
 • Se simte caldura daca se foloseste in exces
 • Nu are o geanta termica

Este din ce în ce mai frecvent să găsim mărci chinezești de calitate pe listele noastre recomandate. Acesta este cazul Kipozi, care prezintă o placă de îndepărtat profesională la un preț foarte accesibil.
Kipozi concurează, dacă nu în prestigiu și faimă, atunci în performanță și mici detalii pentru cei care apreciază noutățile tehnologice.

Are un ecran LCD ce permite controlul asupra placi în orice moment, plus trei setări de temperatură pre-programate (140º, 180º, 210º) și stratul de titan.

Include și o husă de călătorie. Ea nu este termica și trebuie să aștepți să se răcească placa.

Este ușor de manevrat, iar plăcile sunt suficient de late pentru a îndrepta firele largi de păr și suficient de înguste pentru a obține bucle definite.

Oprirea de siguranță poate fi programată între 30 și 180 de minute. Astfel, dacă faceți o coafură care necesită timp, placa nu se va opri de la sine, ci va acorda o perioada ma mare de timp.

Pe scurt, pentru un preț atât de mic este o placa de par de înaltă calitate. Marca nu este cunoscută, dar beneficiile sunt mari, precum și recenziile utilizatorilor.


Rowenta Optiliss Elite

cele mai bune placi de par Rowenta Optiliss Elite

Avantaje și Dezavantaje

Avantaje
 • Pret mai mic de 150 ron
 • Placi înguste ușor de manevrat
 • Mult mai puține treceri cu sistemul de control al temperaturi
Dezavantaje
 • Se depoziteaza doar cand este rece – geanta nu este termica
 • Na are ionizator dar include turmalina

Prețul Rowenta Optiliss Elite este surprinzător de mic pentru o placa de par care, fără a avea adaosuri mari, își îndeplinește cu mult sarcina de a modela părul fără a-l deteriora.

Stratul de keratină ajută la protejarea părului, iar turmalina previne creșterea. Nu include o funcție de ionizare, dar evită destul de mult electricitatea statică și ajută la lăsarea părului neted și strălucitor. Durează 60 de secunde până când placa ajunge la temperatura optimă. Este puțin cam lenta, dar de aici și prețul: va trebui să evaluezi dacă merită să plătești dublu pentru 45 de secunde care este mai rapida.

Intervalul de temperatură este cel obișnuit, între 130º și 230º, este reglat cu o rotita  laterala. Odată setata, sistemul de blocare previne modificările accidentale și temperatura se stabilizează automat după fiecare trecere. Forma sa îngustă și blocarea pentru a menține placa închisa o face o placă buna și de transportat. Dar va trebui să așteptați să se răcească înainte de a o depozita, deoarece nu include un capac termic. Oricum, în această gamă de prețuri nu poți cere mai mult: o placa fiabila și simpla care își face treaba fără a deteriora părul.


BaByliss IPro Slim

cea mai buna placa de par BaByliss IPro Slim

Avantaje și dezavantaje

Avantaje
 • Pret inferior a 50 euro
 • Are ionizator
 • Multiple niveluri de temperatura
Dezavantaje
 • Nu include geanta
 • Daca o uiti pornita se poate topi carcasa

Aceasta probabil este cea mai buna placa de par babyliss fără a avea un preț prea mare, placa BaByliss IPro Slim are tot ce aveți nevoie: plăci ceramice avansate, încălzire instantanee și distribuție omogenă a căldurii, oprire de siguranță în cazul în care îl lăsați pornit.

Totul este bine realizat în acest aparat Babyliss: placa de par funcționează bine, alunecă corect și cele șase setări de temperatură ne permit să ne jucăm cu tipul de coafură pe care îl dorim, chiar și la căldură extremă. Dar este în optiuni unde strălucește cel mai mult. Pentru început, are un ionizator pentru un creț și pentru a lăsa părul neted și strălucitor. Și, de asemenea, funcția umed și uscat permite utilizarea acestuia pe părul umed. Este important să spunem că nu poate fi ud, deoarece va deteriora părul, dar funcționează destul de bine la niveluri ridicate de umiditate, deoarece are un sistem de ventilație care permite aburului să acționeze în timpul folosiri.

Plăcile sunt mai lungi decât de la majoritatea având 12 cm, iar vârful rotunjit o face foarte confortabila și poți obține acele ”valuri”foarte ușor. Include o husa termica pentru a susține placa în timp ce se răcește. Dacă ar avea o husă de călătorie ar fi perfectă, plăcile se blochează pentru a le depozita și transporta mai confortabil.


Remington Keratin Therapy Pro

cea mai buna placa de par Remington Keratin Therapy Pro

Avantaje si dezavantaje

Avantaje
 • Placile sunt foarte lungi
 • Tensiune universala – se poate folosi în orice țară
 • Cu tratament de keratina
Dezavantaje
 • Folosit mult timp poate ajunge sa te ardă la mana

Brandul Remington s-a poziționat pe piața plăcilor de îndreptat părul ca sinonim al calității la un preț bun. Unii oameni îl compară cu cei de la GHD, marca de referință, care se mișcă într-o gamă de prețuri mai mare. Fără a concura direct în performanță, Remington vă stă la dispoziție cu o valoare excelentă pentru un buget mic. Este ideala dacă cauți cea mai buna placa de par cu aburi

Remington Keratin Therapy Pro adaugă keratina la amestecul ceramic, pentru a proteja părul de agresiunea căldurii. Prin urmare, este un îndreptător foarte interesant pentru părul fin și casant, deteriorat de vopsea sau de soare. Pentru a crește protecția împotriva arsurilor, acesta încorporează un senzor similar cu SensoCare de la Braun, deși poate puțin mai puțin dezvoltat. Dar, în orice caz, detectează nivelul de umiditate al părului și optimizează temperatura în consecință. Plăcile înclinabile, extra-lungi, sunt confortabile atât pentru îndreptarea cât și pentru valurile și buclele de lungă durată. placa de intins parul se încălzește în 15 secunde și emite semnale sonore pentru a indica faptul că este gata. Cu un preț similar

Remington Pearl, Keratin Therapy Pro este recomandat în special dacă sunteți foarte preocupat de sănătatea părului, fie pentru că părul este deja deteriorat, fie pentru că credeți că este mai bine să preveniți daunele decât să regretați parul.


Remington Pearl

cea mai buna placa de par Remington Pearl

Avantaje si dezavantaje

Avantaje
 • Ideala pentru par creț datorită învelișului perla
 • Plăcile foarte mari de 11cm
 • Geanta termica de transport
Dezavantaje
 • Nu are ionizator
 • Butonul de siguranța este cam rigid

Marca Remington are o istorie de 80 de ani în domeniul produselor electrice de îngrijire personală. Plăcile de îndreptare a părului sunt întotdeauna pe lista celor mai bine vândute, cu un bun raport calitate pret. Acesta este și cazul Remington Pearl, al cărui nume este explicat deoarece plăcile au un strat ceramic combinat cu perla. Acest lucru face ca trecerea prin păr să fie mult mai netedă decât în ​​mod normal, evitând tragerea și ruperea acestuia. În plus, atingerea ”perlelor” întărește suprafața și prelungește durata de viață a plăcii de îndreptat.

Datorită funcției sale rapide de încălzire turbo, este gata de utilizare în 10 secunde și are o recuperare ultra-rapidă a nivelului de temperatură între treceri, împiedicându-l să se răcească prea mult în timpul funcționării. Ecranul LCD permite reglarea căldurii între 150º-235º. De asemenea, are o opțiune de blocare a temperaturii pentru a evita modificările nedorite, prin atingerea accidentală a butoanelor. Plăcile sunt foarte lungi, și se economisește timp de coafare și deteriorându-vă părul mult mai puțin, deoarece aveți nevoie de mai puține treceri pentru a obține rezultatul perfect. În ceea ce privește prețul și caracteristicile, este foarte asemănător cu Remington Keratin Therapy Pro, deși Pearl este mai potrivit dacă aveți un scalp sensibil și suferiți atunci când vă pieptănați părul.


Braun Satin Hair 7 Senso Care

cea mai buna placa de par Braun Satin Hair 7 Senso Care

Avantaje si dezavantaje

Avantaje
 • Pret bun
 • Temperatură automată cu SensoCare
 • Pana la 3 profile pre setate
Dezavantaje
 • Nu are geanta termică
 • Nu include ionizator

Brandul Braun este mai mult decât cunoscut în sectorul aparatelor mici, iar Satin Hair oferă calitatea cu care suntem obișnuiți. Cel mai interesant este sistemul SensoCare al mărcii, care personalizează și ajustează nivelul de căldură necesar în funcție de nevoile fiecărui moment. Sub plăcile ceramice există senzori care detectează nivelul de umiditate al părului, astfel încât placa de întins parul acționează corespunzător, adaptând temperatura la fiecare trecere prin par, distingând chiar între rădăcini și capete.

Pentru a îmbunătăți în continuare precizia, pot fi create până la trei profiluri diferite cu date precum lungimea, grosimea sau dacă părul este colorat. Acest lucru permite mai multor persoane să împartă placa, care reacționează diferit în funcție de faptul dacă lucrați cu un profil sau altul. Profilurile sunt create într-un mod foarte intuitiv, urmând instrucțiunile de pe afișaj. Acest lucru evită expunerea părului la căldură excesivă sau arderea acestuia atunci când este utilizat cu o umiditate prea mare. De asemenea, evitați treceri inutile și multiple deoarece include controlul vitezei care vă face zgomot dacă se exagerează cu trecerile. Marginile rotunjite sunt foarte receptive la crearea buclelor. Iar vârful din cauciuc cu atingere rece previne arsurile la întoarcerea șuviței în placă.


GHD Gold Max

cum alegi cea mai buna placa de par GHD Gold Max

Avantaje si dezavantaje

Avantaje
 • Funcționare ireproșabilă
 • Placi foarte late ce permit sa lucrezi cu mai mult par odată
 • Geanta termica
Dezavantaje
 • O gama destul de costisitoare
 • Lipsesc anumite funcții precum ionizatorul

GHD apare pe această listă pe propriile sale merite. Deși este corect să spunem că produsele lor pot fi scumpe în comparație cu alte mărci, adevărul este că calitatea este incontestabilă … și, de asemenea, că statutul mărcii este plătit. Gama Gold nu este complicată și merge în centrul problemei, astfel încât să puteți obține o îndreptare perfectă, șuvițe definite și bucle impresionante.

Plăcile ceramice avansate distribuie căldura uniform și alunecă ușor, protejându-vă părul de tragere și deteriorare. Temperatura este întotdeauna stabilă la 185º, suficientă pentru a modela părul fără a-l deteriora. Lamelele sale foarte largi ies în evidență, permițându-vă să lucrați fire mai largi de păr și să obțineți o îndreptare rapidă dacă nu aveți timp sau dorința de a încerca o coafură mai elaborată. Max Styler este, de asemenea, perfect dacă aveți mult păr, dacă este foarte lung sau gros sau dacă aveți un par natural. Dacă nu este cazul dvs., ați putea fi interesat să aruncați o privire la GHD Gold Styler Classic, care este foarte asemănător ca preț și performanță, dar are plăci mai înguste și poate fi mai ușor de utilizat


.

Corioliss C1

cum alegi cea mai buna placa de par Corioliss C1

Avantaje si dezavantaje

Avantaje
 • Placii de titan mult mai eficiente ca restul
 • Se poate folosi pentru tratamente cu keratina ajunge la o temperatura de 235º
 • Include geanta termica pentru transport
 • Mai multe tipuri de tensiune
Dezavantaje
 • Un pic cam complicata pentru a face par creț

Deși cel mai obișnuit este să vezi plăci cu acoperire ceramică, Corioliss C1 a optat pentru plăci de titan, ceea ce oferă un rezultat excelent atât în ​​ceea ce privește durabilitatea – rezistă foarte bine la trecerea timpului – cât și în difuzia căldurii. În acest fel, distribuie căldura uniform pe întreaga suprafață disponibilă, obținând rezultate optime fără a fi nevoie să recurgă la temperaturi ridicate sau să fie nevoie de multe treceri ce pot deteriora părul. De asemenea, include tehnologia sa de ioni negativi care vă ajută să vă umeziți părul pentru o îndreptare mai atentă, fără a-l deteriora.

Temperatura este reglată de la 120º la 235º, fiind capabilă să o adapteze la ceea ce are nevoie părul tău. Am fost surprinși de rezultatele pe părul gros și creț, cel mai greu de îmblânzit și îndreptat Are un material foarte moale, care asigură o mai bună aderență, lucru de apreciat într-un produs cu temperatură ridicată care, ne poate face o arsură ‘bună’. În plus, este disponibil în multe culori diferite. Cablul său se rotește la 360 ​​° este practic și cu el nu va trebui să fiți conștient de schimbarea poziției pentru a-l utiliza. În plus, ne-a plăcut că include tensiune dublă, lucru pe care îl veți aprecia dacă plecați într-o călătorie și, de asemenea, include o husă termică rezistentă la căldură.


GHD Gold

cum alegi cea mai buna placa de par GHD Gold Max

Avantaje și dezavantaje

Avantaje
 • Senzorii ce stabilizează temperatura la fiecare trecere
 • Protecție pentru placi
 • Foarte rezistentă
Dezavantaje
 • Nu este ieftină

Marca GHD gold este cea mai buna placa de par profesionala, când e vorba de placi de par, iar cea Gold este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine vândute modele. Deși funcționarea sa este foarte simplă – nu permite reglarea temperaturii, nu are ionizator  ,ea oferă o calitate excelentă. De fapt, aceasta placa de par o veți vedea în majoritatea saloanelor hayr styling. Dacă profesioniștii îl folosesc, este pentru ceva. În primul rând, deoarece cu GHD Gold cumpărați o placa pentru mulți ani.

O tehnologie excelenta, dar în schimb este foarte robust și rezistă la o utilizare intensivă. Imaginează-ți câtă ‘bătaie’ ii se da într-un salon … Și în al doilea rând pentru că funcționează foarte bine. Plăcile GHD Gold sunt rabatabile și alunecă ușor pentru o îndreptare extremă de buna. Forma sa rotunjită vă permite să creați bucle cu un finisaj natural. Acesta include doi senzori care controlează temperatura pe măsură ce treceți prin păr, astfel încât acesta să rămână întotdeauna stabila și coafura să fie complet uniformă.

Acolo rămânem la 185 °, temperatura maximă care o poate suporta părul fără a se deteriora. În cazul în care uitați să apăsați butonul când ați terminat, GHD se oprește automat după 30 de minute de utilizare. Și are un protector de plăci pentru al pune deoparte după utilizare. GHD Gold funcționează bine pe orice tip de păr, dar dacă aveți un volum mare, s-ar putea să vă intereseze GDH Max, cu plăci mai late, astfel încât să vă pieptănați să vă ia mai puțin timp.

Cum sa alegi cea mai buna placa de par in 2021 ?

Astăzi, placa de întins parul este un obiect obișnuit în fiecare casa, precum uscătorul de păr, sau orice aparat electric indispensabil. Există multe femei, și tot mai mulți bărbați, care le folosesc pentru a-și aranja părul în fiecare zi și pentru a obține un aspect de greu obținut fără ajutorul ei, atât pentru îndreptare, cât și pentru a face bucle. Dacă nu ai încă o placa de par, nu te mai gândi! Acest ghid al cumpărătorului te va ajuta să găsiți modelul care ti se potrivește cel mai bine. Căldură este folosită de zeci de ani pentru modelarea părului. Tehnica a evoluat foarte mult de când placa a început să fie folosit în  secolul XIX.

Primul dispozitiv de îndreptat, un dispozitiv destul de similar cu ceea ce știm astăzi, este atribuit unei doamne Lady Jennifer Bell, despre care se spune că a avut ideea strălucită în 1912 de a uni două plăci metalice cu o balama, care au fost încălzite prin plasarea lor direct pe foc. În plus, cu siguranță ați auzit că bunicile și străbunicile noastre și-au ‘călcat’ părul. dar la propriu, la fel ca și hainele călcate, când plăcile de păr nu erau încă cunoscute sau nu se răspândiseră. Era modalitatea de a realiza o îndreptare acceptabilă atunci când nu existau alte mijloace. De-a lungul anilor plăcile au evoluat și au trecut de la a fi disponibile doar în saloanele profesionale la a deveni populare în anii 90. De atunci și până astăzi, tehnologia s-a îmbunătățit mult.

Noile materiale asigură protecția părului și de aceea plăcile de par au devenit parte din ritualul de toaletă zilnică. Plăcile se bazează pe o operațiune foarte simplă: aplicarea căldurii modifică structura, și poziția părului, care este apoi recompusă datorită presiunii exercitate de plăci. Va fi netedă sau ondulată în funcție de forma pe care am vrut să o dăm. 

Sfaturi de utilizare a plăcilor de îndreptat părul

 • În primul rând, utilizați o placa de ultimă generație, cu suficientă calitate pentru a vă garanta siguranță părului.
 • Doi, utilizați o temperatură adecvată.
 • În al treilea rând, țineți părul îngrijit și întotdeauna hidratat.
 • Patru, nu deveni dependent de placa de par, folosirea excesivă va poate afecta parul cu timpul.

Cele mai des întâlnite materiale folosite la cele mai bune placi de par

 • Ceramica
 • Titan
 • Turmalină
 • Ionizatoare

Ce temperatura este recomandata la folosirea plăcii

 • Între 60 ° și 150 ° pentru extensii de par.
 • 160 ° pentru un păr  moale sau vopsit.
 • Pentru păr normal, 180 ° ne vopsit.
 • 200 ° pentru un păr gras, .
 • 200 ° 230 ° pentru par supus la tratament cu keratină.

Care este cea mai bună marcă de placa de par ?

Probabil cel mai cunoscut brand  este GHD. Sunt plăci care dau un rezultat excelent fără a fi prea complicata utilizarea. Dacă îți dorești să ai multe butoane și să personalizezi până la ultimul detaliu placa ta, este posibil să nu fie ceea ce cauți.

Dar dacă doriți ceva care să aibă grijă de părul dvs. și să vă ofere, de asemenea, valoarea unei mari mărcii, este o opțiune excelentă, dar va trebui să plătiți pentru asta. Remington, Corioliss, Braun, Philips, Rowenta, BaByliss

toate sunt mărci recunoscute, cu prețuri mai accesibile decât GHD (deși depinde de gamă), materiale și rezultate sunt cele mai spectaculoase. Și nu putem uita brandurile chinezești, nume pe care poate că nu le-ați auzit pana acuma precum: Kipozi, Abody sau Intey … dar care oferă de obicei rezultate bune la un preț scăzut.

Cu aceste sfaturi aveți deja ceea ce este nevoie pentru a cumpăra online. Desigur, o placă de îndreptat părul este o achiziție bună, imediat ce ați încercat-o veți vedea că nu puteți ieși din casă fără să vă aranjați în fața oglinzi zilnic. Ce aștepți să cumperi cea mai buna placa de par?

Cum se fac corect bucle cu placa ?