Cel mai bun rimel 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cel mai bun rimel trebuie să fie capabil să vă îmbunătățească aspectul prin conturarea și scoaterea ochilor în evidență indiferent de densitatea machiajului de pe față.

Cel mai bun rimel
Cel mai bun rimel [y] 11

Cel mai bun rimel 2024

Rimelul cunoscut ca și mascara este unul dintre cele mai populare produse în industria cosmetică. Este un produs care se aplică în zona ochilor vă poate ajuta mult să vă îmbunătățiți look-ul. Fiind foarte mulți producători în întreaga lume probabil este dificil pentru dumneavoastră să-l alegeți pe cel mai bun. Am pregătit pentru dumneavoastră în acest articol top cele mai bune rimeluri plus bonus un ghid pentru aplicare corectă a rimelului.

Poate vă interesează și:

Top 9 cele mai bune rimeluri 2024

1

Rimel LANCÔME Black

Cel mai bun rimel
Rimel LANCÔME Black
Cel mai bun rimel [y] 12
Specificații
 • Rezistă până la 24 de ore;

 • Efect de volum;

 • Nu cade și nu se întinde;
 • Părerea noastră
  LANCÔME este un rimel capabil să confere genelor un volum care va atrage atenția asupra dumneavoastră. Aceasta vine cu o perie specială și o formulă cremoasă care va conferii genelor tale un volum de până la 12 ori mai mare.
  2

  Evagarden Mascara Panorama

  Cel mai bun rimel pentru alungire
  Evagarden Mascara Panorama
  Cel mai bun rimel [y] 13
  Specificații
 • Îmbogățește genele;

 • Oferă volum genelor;

 • Alungire;

 • Curbare;
 • Părerea noastră
  Acesta este un rimel care este folosit atât în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Asigura un efect uimitor genelor prin alungirea și volumul oferit, iar negrul intens putem spune că este cireașa de pe tort.
  3

  Rimel Pupa Vamp Waterproof

  Cel mai bun rimel Pupa
  Rimel Pupa Vamp Waterproof
  Cel mai bun rimel [y] 14
  Specificații
 • Rezistent la apă;

 • Oferă volum;

 • Potrivit pentru ochii sensibili;
 • Părerea noastră
  Dacă aveți în plan să alegeți unul dintre cele mai bune rimeluri acest produs nu are voie să lipsească de pe lista dumneavoastră. Are o textură cremoasă și permite aplicarea generoasă oferind o restructurare puternică asupra genelor. Pentru o aplicare corectă trebuie să știți că acesta se întinde cu peria specială de la rădăcină la vârfuri.
  4

  Rimel Dior Diorshow 24h Buildable Volume Mascara

  Cel mai bun rimel Dior
  Rimel Dior Diorshow 24h Buildable Volume Mascara
  Cel mai bun rimel [y] 15
  Specificații
 • Textură lichidă;

 • Oferă volum;

 • Calitate ridicată;
 • Părerea noastră
  A apărut un rimel în recomandările noastre de la Dior care este un brand renumit în industria de înfrumusețare. Dacă veți folosi acest rimel în timp veți obține niște gene pline de volum și foarte extravagante. Acesta se aplica ușor și uniform, se usucă rapid și oferă o privire încântătoare. De departe este unul dintre cele mai bune rimeluri ce pot fi cumpărate.
  5

  Mascara L’Oreal Paris Volume Million Lashes 03 Black

  Cel mai bun rimel ieftin
  cel mai bun rimel ieftin
  Cel mai bun rimel [y] 16
  Specificații
 • Alungire;

 • Definire;

 • Volum;

 • Curbare;
 • Părerea noastră
  Căutați un rimel ieftin și bun? Acesta este sugestia potrivită pentru dumneavoastră în această situație. Veți obține gene voluminoase, alungite, definite sau curbate cu acest rimel. Acest rimel este probabil cea mai bună soluție ieftină ce poate fi cumpărată
  6

  Mascara Divine Lashes Ushas

  Cel mai bun rimel 2 in 1
  Mascara Divine Lashes Ushas
  Cel mai bun rimel [y] 17
  Specificații
 • Alungire și volum;

 • Aspect de gene false;

 • Pigmenți de cea mai bună calitate;
 • Părerea noastră
  Obțineți gene mai dese și mai bogate cu Mascara Divine Lashes Ushas. Acest rimel dispune de o perie speciala care capteaza si modeleaza chiar si cele mai fine si scurte gene. Separa, curbeaza si imbraca fiecare geana cu formula ei de un negru intens pentru un rezultat uimitor.
  7

  Mascara MAC In Extreme Dimension Lash Black Extreme

  Cel mai bun rimel mac
  Cel mai bun rimel mac
  Cel mai bun rimel [y] 18
  Specificații
 • Conferă genelor un volum extrem și o lungime nemaipomenită;

 • Oferă genelor un efect de lifting și, în același timp, acestea devin fine și flexibile;

 • Acoperă chiar și cea mai mică geană cu o culoare profundă;

 • Nu lipește genele, nu se fărâmițează și nu se întinde;
 • Părerea noastră
  Dacă căutați un rimel MAC atunci acesta este cea mai bună soluție pe care o puteți cumpăra. Fiți gata să obțineți o privire de neuitat cu acest rimel ce oferă volum. Acest rimel accentuează cu o culoare neagră intensă, ridică și răsucește genele și oferă o compoziție care rezistă mult.
  8

  L’Oreal Paris Air Mega Volume Waterproof

  Cel mai bun rimel rezistent la apă
  Cel mai bun rimel rezistent la apă
  Cel mai bun rimel [y] 19
  Specificații
 • Aplicare ușoare;

 • Rezistență la apă ridicată;

 • Dă volum genelor;

 • Rezistență 24 de ore;
 • Părerea noastră
  Căutați un rimel rezistent la apă? Avem o recomandare pentru dumneavoastră și probabil e cea mai bună soluție. Acest rimel de la L’Oreal este rezistent la apă și oferă un volum generos genelor. Are o formulă aerată ce oferă senzația de gene lejere cu o rezistență de până la 24 de ore fără reziduuri sub ochi.
  9

  Mascara Maybelline New York Volum’ Express

  Cel mai bun rimel pentru volum
  cel mai bun rimel pentru volum
  Cel mai bun rimel [y] 20
  Specificații
 • Formulă îmbogățită cu colagen;

 • Mega-periuță pentru volum instantaneu si fără gene încărcate;

 • Nu prezinta riscuri pentru ochii sensibili si este testat oftalmologic;
 • Părerea Noastră
  Acest rimel de la Maybelline oferă un volum ridicat genelor și are o formulă îmbunătățită cu colagen. Gene încărcate? Cu acest rimel nu veți avea această senzație. Este testat oftalmologic deci nu prezintă niciun risc pentru ochi.

  Cum să te dai corect cu rimel – ghid pas cu pas


  Gândiți-vă la rimel ca la o atingere finală a rutinei de machiaj – vine după fardul de ochi și orice alt machiaj pentru ochi pe care îl folosiți și vă completează privirea. Dar, înainte de a începe să dați cu rimel, este necesar să alegeți produsul. Căutați volum, lungime, curbură sau toate? Indiferent de formula pe care o alegeți, noi o oferim! Această tehnică infailibilă funcționează pentru toate rimelurile.

  1.Ondulați-vă genele

  Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
  Te-ai abonat cu succes.

  Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

  Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

  Înainte de a aplica rimelul, folosiți un ondulator de gene pentru a ridica și prelungi genele. Acest lucru va permite rimelului să adere mai bine la gene. Alege-ți unul cu o pernuță superioară rotunjită, cum ar fi ondulatorul Magic Express Curler de la Eyeko, pentru a ajunge cât mai aproape de linia genelor fără a le ciupi.

  2. Folosiți un primer pentru gene

  La fel cum ați folosi un primer pe piele înainte de fond de ten, un primer pentru gene va oferi rimelului dvs. o mai bună rezistență. De asemenea, va ajuta la îngroșarea și separarea genelor, pregătindu-le perfect pentru mascara. Aplicați unul sau două straturi de primer pe genele de sus și pe cele de jos și așteptați cel puțin 30 de secunde înainte de a trece la rimel.

  3. Aplicați mascara pe genele superioare și inferioare

  Pare o prostie, dar modul în care scoateți bagheta de rimel din tub poate afecta aplicarea. Indiferent ce produs alegeți să folosiți, răsuciți bagheta din tub și ștergeți excesul de produs de pe marginea tubului. Acest lucru vă va ajuta să evitați aglomerarea genelor și îngroșarea lor. De asemenea, nu pompați bagheta în și din tub – acest lucru poate usca de fapt formula.

  Pentru a aplica rimelul, priviți în sus, așezați bagheta la baza genelor superioare și mișcați-o înainte și înapoi, acoperind baza genelor. Apoi, trageți bagheta în sus, spre vârful genelor, asigurându-vă că acoperiți fiecare parte a genelor pe măsură ce trageți și mișcându-vă încet pentru a evita formarea de cocoloașe. Aplicați straturi suplimentare de rimel până când obțineți grosimea și aspectul pe care îl doriți, având grijă să nu lăsați produsul să se usuce între straturi (acest lucru poate face genele să fie fragile și slabe).

  Când vine vorba de genele de jos, va trebui să fiți foarte atentă să nu folosiți prea mult rimel și să nu creați cocoloașe. Deoarece genele de jos sunt în general, mai delicate decât genele superioare, orice secțiune aglomerată va fi deosebit de evidentă. Pentru a evita acest lucru, folosiți vârful baghetei și aplicați rimelul chiar la rădăcina genelor, mișcând peri înainte și înapoi pentru un strat uniform.

  4. Acoperiți și separați toate genele

  Pentru a vă asigura că acoperiți fiecare geană în parte, când ajungeți la colțurile exterioare și interioare ale ochilor și la acele gene de colț greu de atins, înclinați bagheta pe verticală și periați-le ușor. Acest lucru vă va ajuta să asigurați o aplicare mai uniformă. Apoi, treceți peria pe un unghi diagonal descendent și deplasați-vă ușor pe ochi, astfel încât peri de pe baghetă să atingă vârfurile genelor superioare. Acest lucru le va separa și va îndepărta orice smocuri.

  5. Curățați orice pată

  Mascara poate fi murdară și uneori, se pătează pe pleoape și pe pielea din jurul ochiului. Se întâmplă celor mai bune dintre noi, chiar și artiștilor profesioniști în machiaj. Din fericire, este super simplu de reparat. Îndepărtați orice resturi de produs cu un demachiant delicat pentru ochi sau acoperiți un tampon de bumbac cu o cremă hidratantă pentru față.

  Întrebări frecvente

  Cum să nu te murdărești de rimel?

  În primul rând pentru a evita această neplăcere este necesar ca rimelul să fie aplicat prima dată pe pleoapa inferioară apoi pe cea superioară. Pentru un plus de siguranță puteți aștepta ca rimelul să se usuce pe partea inferioară și abia după uscare să aplicați pe pleoapa superioară.

  Cum repari un rimel uscat?

  Există câteva metode care pot reface un rimel uscat, unele dintre acele metode poate necesita achiziția unor produse adiționale. Eu voi prezenta aici două soluții. Prima este repararea rimelului cu apă caldă. Puneți într-un pahar apă caldă după care introduceți rimelul în el, important este ca partea inferioară să fie în apă. A doua variantă este cu picături de hidratare a ochilor. Atenție vorbim de picături de hidratare nu de cele care conțin antibiotice. Adăugați 2-3 picături în compoziția rimelului și acesta își va revenii.

  Cât costă un rimel?

  Prețurile produselor de pe piață variază destul de mult, ceea ce înseamnă că e destul de greu să răspundem la întrebarea asta. Însă putem să vă spunem că în majoritatea cazurilor cu cât un rimel este mai scump cu atât este mai bun. Așadar cel mai bun rimel va costa ceva bănuți.

  Video: cum să te machiezi corect cu rimel

  Roxana
  Roxana

  Sunt pasionată de ce înseamnă manichiură și pedichiură, iar lumea fashion mă fascinează. Cu articolele de pe acest site, vreau să ofer cele mai bune recomandări femeilor.

  Topzece10.net
  Logo