Cel mai bun slow cooker

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Dacă vă doriți să cumpărați cel mai bun slow cooker vă aflați în locul potrivit deoarece aici veți găsi cele mai bune sugestii pentru dumneavoastră.

Cel mai bun slow cooker
Cel mai bun slow cooker 7

Cel mai bun slow cooker

Un slow cooker este o alegere bună pentru persoanele care vor să gătească preparate gustoase fără să mai supravegheze procesul de gătire. Acesta vă poate ajuta să câștigați timp și obțineți preparate mai gustoase decât cele gătite în mod tradițional pe un aragaz.

Avantajul acestora este că majoritatea modelelor de pe piață sunt extrem de ușor de folosit și că nu ocupă mult spațiu într-o bucătărie. În acest articol vă vom prezenta top 5 cele mai bune slow cookere și un ghid de cumpărături care conține sfaturi pentru a face o achiziție bună.

Top 5 cele mai bune slow cookere

1

Slow cooker Cosori multifuncțional

Cel mai bun slow cooker
Slow cooker Cosori multifuncțional
Cel mai bun slow cooker 8

Avantaje

 • Fiabil;
 • Ușor de curățat;
 • Ușor de folosit;
Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Dezavantaje

 • Preț peste 700 de lei;
Părerea noastră
Slow cooker-ul Cosori este un dispozitiv ideal pentru familiile cu 4-5 membrii. Acesta vine cu 18 programe presetate și cu panou cu afișaj LED care îl face extrem de ușor de folosit chiar și pentru persoanele mai puțin tehnice.
2

Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050

Cel mai bun slow cooker Crock Pot
Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050
Cel mai bun slow cooker 9

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Bun pentru un stil de viață sănătos;
 • Foarte practic;

Dezavantaje

 • Capacul nu este etanș;
Părerea noastră
Slow cooker-ul Crock-Pot SCCPRC507B-050 este o soluție bună pentru persoanele care vor un slow cooker ieftin și bun. Acesta vine cu un vas de ceramică care va asigura o distribuire uniformă a căldurii egală în toată oala.
3

Slow cooker Star-Light SCB-418BL

Cel mai bun slow cooker Star Light
Slow cooker Star-Light SCB-418BL
Cel mai bun slow cooker 10

Avantaje

 • Ieftin;
 • Ușor de curățat;
 • Ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Oala nu este prea rezistentă;
Părerea noastră
Slow cooker-ul Star-Light SCB-418BL este o soluție bună pentru persoanele care caută un astfel de dispozitiv mic, acesta având o capacitate de doar 3,5 litri. Oala acestuia este detașabilă și este extrem de ușor de curățat.
4

Slow cooker Heinner HSCK-T6IX

Cel mai bun slow cooker Heinner
Slow cooker Heinner HSCK-T6IX
Cel mai bun slow cooker 11

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Vas cu capacitate mare;
 • Control electronic;

Dezavantaje

 • În anumite situații prepararea anumitor rețete poate dura mai mult decât la alte dispozitive asemănătoare;
Părerea noastră
Slow cooker-ul Heinner HSCK-T6IX este o alegere perfectă pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care vor să gătească cantități mari. Spunem asta deoarece acest slow cooker are o capacitate de 6 litri.
5

Slow cooker Russell Hobbs MaxiCook 22750-56

Cel mai bun slow cooker Russel Hobbs
Slow cooker Russell Hobbs MaxiCook 22750-56
Cel mai bun slow cooker 12

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Nu prinde și nu arde alimentele;
 • Ușor de curățat;

Dezavantaje

 • Doar 3 setări de temperatură;
Părerea noastră
Slow cooker-ul Russell Hobbs MaxiCook 22750-56 este un model care vine cu 3 setări de temperatură care sunt: scăzută, înaltă și funcție de menținere la cald. Oala acestuia este din aluminiu, iar aceasta este detașabilă și poate fi folosită și pe aragazul electric sau pe gaz.

Cum să alegi cel mai bun slow cooker – ghid de cumpărături

Dimensiunea

Dimensiunea este unul dintre cele mai bune importante aspecte. Dacă mâncarea gătită trebuie să ajungă pentru una sau două persoane și vreți să mâncați doar odată din preparat atunci puteți merge pe un model ce are o capacitate de maxim 3-4 litri.

Pentru familiile mai numeroase sau pentru persoanele care doresc să gătească pe mai multe zile nu ezitați să alegeți un model ce are o capacitate de minim 5 litri. Cheia pentru preparate reușite în slow cooker este ca atunci când gătiți recipientul să fie plin pe cel puțin jumătate din capacitatea lui maximă.

Curățare

Curățarea slow cooker-ului trebuie să fie cât mai ușor de realizat. Un dispozitiv ce are exteriorul din oțel inoxidabil poate prezenta urme de amprente ceea ce înseamnă că trebuie șters mai des. Oala interioară nu trebuie să permită lipirea mâncării deoarece curățarea acesteia poate fi o adevărată provocare. Dacă aveți mașină de spălat vase căutați un model a căror accesorii sunt compatibile cu aceasta.

Temporizator

Un temporizator este o funcție foarte utilă care din punctul nostru de vedere este indispensabil. Acesta cronometrează printr-o numărătoare inversă timpul până la finalizarea preparatelor. Multe modele de pe piață precum este cel de la Cosori păstrează preparatele calde după ce programul de gătire este gata, astfel mâncarea va rămâne caldă până la momentul servirii acesteia.

Capacul

Capacul este o parte componentă extrem de importantă a slow cooker-ului, acesta trebuie să potrivească perfect pentru ca interiorul să fie etanș. Aceste capace pot fi din sticlă sau din plastic și au un mecanism care eliberează foarte puțin din presiune, acestea păstrând presiunea din interior ridicată ceea ce duce la preparate fragede.

Accesorii

Multe modele de pe piață vin la pachet cu câteva accesorii care vă pot ajuta, însă este posibil ca aceste accesorii să fie deja prezente în bucătăria dumneavoastră. 3 dintre cele mai folosite accesorii sunt: o paletă pentru a amesteca, un polinic pentru a scoate preparatele și un pahar gradat pentru a măsura ingredientele.

Care e cel mai bun slow cooker? – concluzie

Pe final sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că prin intermediul lui puteți face o alegere bună pentru dumneavoastră. În ceea ce privește alegerea noastră noi credem că cel mai bun slow cooker este modelul celor de Cosori, deoarece este un slow cooker complet și ușor de folosit.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo