Cel mai bun soundbar 2023

Cel mai bun soundbar trebuie s─â v─â asigure o sonorizare de calitate ridicat─â fa╚Ť─â de ceea ce poate oferii un televizor cu sonorizarea sa de baz─â.

Cel mai bun soundbar
Cel mai bun soundbar [y] 8

Cel mai bun soundbar 2023

Dac─â sunte╚Ťi aici b─ânuim c─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit/─â de calitatea sunetului oferit─â de televizorul dumneavoastr─â. Televizoarele oric├ót de bune ar fi datorit─â grosimii reduse pe care o au nu pot avea ├«ncorporat un sistem audio bun.

Astfel pentru ca oamenii s─â se poate bucura de o calitatea a sunetului ridicat─â au ap─ârut soundbar-urile. Acestea sunt capabile s─â redea cele mai calitative sunete posibile. A╚Öadar pentru a v─â ajuta s─â alege╚Ťi un soundbar bun am preg─âtit ├«n acest articol un top 5 soundbar-uri ╚Öi un ghid de cump─âr─âturi cu sfaturi de achizi╚Ťie.

Poate vă interesează și:

Top 5 cele mai bune soundbar-uri 2023

1

Soundbar Philips Performance TAPB603/10

Alegerea noastr─â
Soundbar Philips Performance
Cel mai bun soundbar [y] 9
Avantaje
 • Conexiuni Bluetooth ╚Öi USB;
 • 2 intr─âri HDMI cu 4K pass-through;
 • Ie┼čire HDMI (ARC);
 • Intrare optic─â ╚Öi intrare audio;
 • Subwoofer sub╚Ťire;
 • Rezistent;
Dezavantaje
 • Nu are afi╚Öaj led;
P─ârerea noastr─â
Acest model este o alegere excep╚Ťional─â pentru cei care ├«╚Öi doresc un soundbar ce ofer─â o calitate a sunetului fantastic─â ╚Öi au buget mai consistent. Caracteristicile care fac ca acest dispozitiv s─â fi un soundbar bun sunt faptul c─â este sub╚Ťire ╚Öi c─â are un sunet puternic li clar.
2

Soundbar Sony HT-SF150

Solu╚Ťie pentru buget redus
Soundbar Sony HT-SF150
Cel mai bun soundbar [y] 10
Avantaje
 • Pre╚Ť bun de achizi╚Ťie;
 • Nu are subwoofer, dar basul e bun;
 • Sunet clar;
 • Perfect pentru o camer─â de p├ón─â ├«n 30 mp;
Dezavantaje
 • Exist─â un lag de 3 secunde la pornire fa╚Ť─â de TV;
P─ârerea noastr─â
Acesta o alegere bun─â pentru persoanele care caut─â un soundbar ieftin ╚Öi bun. Configura╚Ťia compus─â din dou─â boxe v─â va oferii surround frontal de calitate. Conectarea acestuia se face foarte simpl─â printr-un cablu HDMI ╚Öi v─â ofer─â ├«n acela╚Öi timp un control foarte simplu prin intermediul telecomenzii pe care o are televizorul.
3

Soundbar Sony HT-X8500

Cel mai bun soundbar Sony
Soundbar Sony
Cel mai bun soundbar [y] 11
Avantaje
 • Mod cinema;
 • O singur─â unitate sub╚Ťire;
 • Dolby Atmos
 • Boxe frontale capabile s─â reproduc─â sunet complet de nivel Cinematografic din toate direc╚Ťiile, inclusiv de sus;
Dezavantaje
 • Pre╚Ť peste 1000 de lei;
P─ârerea noastr─â
Acesta este un soundbar care de╚Ťine cea mai nou─â tehnologie surround de la Sony ╚Öi care v─â permite s─â v─â bucura╚Ťi de senza╚Ťiile oferite de Dolby Atmos┬« si DTS:X┬« doar pe o singur─â unitate. Indiferent de camera ├«n care ├«l ve╚Ťi monta acest model va reproduce sunetul ╚Öi ├«l va reda la nivel cinematografic.
4

Soundbar LG SJ3 2.1

Cel mai bun raport pre╚Ť-calitate
Soundbar LG SJ3 2.1
Cel mai bun soundbar [y] 12
Avantaje
 • Adaptive Audio;
 • Bluetooth Stand-by;
 • Poate fi controlat cu telecomanda televizorului;
 • Pre╚Ť bun
Dezavantaje
 • Puterea sunetului nu este prea mare;
P─ârerea noastr─â
Acesta este un soundbar excep╚Ťional de la LG cu subwoofer wireless ╚Öi bas perfect, iar ce este tare este faptul c─â e f─âr─â fire. Caracteristica Adaptive Sound Control analizeaz─â con╚Ťinutul sunetului ├«n timp real ╚Öi ├«l ajusteaz─â pentru ca dumneavoastr─â s─â v─â bucura╚Ťi de claritatea perfect─â a sunetului ├«n timp ce privi╚Ťi con╚Ťinutul preferat.
5

Soundbar Philips TAB5305/12

Solu╚Ťie de buget redus de la Philips
Soundbar Philips TAB5305
Cel mai bun soundbar [y] 13
Avantaje
 • Perfect pentru spa╚Ťiile mici;
 • Pre╚Ť accesibil;
 • Sunet clar;
Dezavantaje
 • ├Än anumite momente are un lag sunetul;
P─ârerea noastr─â
Acesta este un soundbar bun ce are un Subwoofer wireless 2.1 CH Bluetooth ╚Öi va capabil s─â ofere o experien╚Ť─â audio calitativ─â. Acesta se conecteaz─â la televizor prin HDMI ARC ceea ce ├«nseamn─â c─â poate fi controlat direct din telecomanda televizorului.

Cum alegi cel mai bun soundbar? -ghid de cump─âr─âturi

A╚Ťi parcurs recomand─ârile de mai sus ╚Öi nu ╚Öti╚Ťi ce model s─â alege╚Ťi? Ei bine atunci citi╚Ťi r├óndurile urm─âtoare din acest articol deoarece acestea alc─âtuiesc un ghid de cump─âr─âturi.

Tipul

Exist─â dou─â tipuri de dispozitive de acest gen ╚Öi ambele tipuri pot avea avantaje ╚Öi dezavantaje. Acestea sunt cele mai bune alegeri ├«n diferite circumstan╚Ťe pe care le vom prezenta mai jos.

 • Soundbar conven╚Ťional / tradi╚Ťional ÔÇô acestea sunt o solu╚Ťie optim─â pentru casele ale c─âror proprietari modific─â des mobila ╚Öi aspectul interior. Aici vorbim ├«n special de amplasarea dispozitivelor multimedia ╚Öi a televizorului. Acest tip de soundbar este practic o bar─â cu difuzoare ├«ncorporate care poate fi amplasat─â oriunde. Acest tip are ╚Öi un dezavantaj ╚Öi anume c─â poate interfera uneori cu semnalul transmis de telecomanda televizorului, dar aici e ╚Öi ├«n func╚Ťie de marc─â ╚Öi c├ót de bun e soundbarul.
 • Soundbar piedestal ÔÇô aceste tipuri de soundbaruri sunt acele modele ce pot fi utilizate ca suport pentru televizor sau monitor. Acestea sunt modele ideale pentru cei care au design fix ├«n cas─â ╚Öi au spa╚Ťiu special destinat televizorului. Dezavantajul acestor tipuri este c─â lipse╚Öte subwooferul, iar sunetele pe frecven╚Ťe joase nu vor fi percepute la fel de bine ca ├«n cazul unui model tradi╚Ťional.

Formatul de redare

Pentru a avea parte de cel mai bun soundbar acesta trebuie s─â con╚Ťin─â minim urm─âtoarele formate: AAC, MP3, WAV, WMA, OGG ╚Öi FLAC. Dac─â vre╚Ťi s─â ave╚Ťi parte de o calitate sonor─â ridicat─â asigura╚Ťi-v─â c─â soundbarul red─â c├ót mai multe formate de redare.

Interfa╚Ťa

Acest criteriu face referire la conectori, iar cei mai importan╚Ťi conectori sunt: USB, HDMI, Audio In, Audio Optic In. Dac─â vre╚Ťi s─â reda╚Ťi fi╚Öiere media de pe telefon ca ╚Öi cum a╚Ťi avea c├ó╚Öti wireless c─âuta╚Ťi ca soundbarul s─â aib─â ╚Öi func╚Ťia de conectare wireless. Acest lucru v─â va scutii de nepl─âcerile oferite de cablurile care sunt dintr-o parte ├«n alta.

Concluzie ÔÇô care e cel mai bun soundbar?

Preferatul nostru este prima men╚Ťiune din top 5 soundbar-uri, dac─â acesta acoper─â ╚Öi nevoile dumneavoastr─â ╚Öi ave╚Ťi bugetul necesar noi vi-l recomand─âm cu toat─â c─âldura. Sper─âm c─â acest articol va fost de ajutor ╚Öi c─â cu ajutorul ghidului de cump─âr─âturi a╚Ťi g─âsit cel mai bun soundbar pentru dumneavoastr─â ├«n topul nostru.

Întrebări frecvente

Ce este un soundbar?

Un soundbar este un sistem audio ce dispune de mai multe difuzoare ├«ncorporate ├«ntr-o carcas─â sub╚Ťire. Ini╚Ťial acestea au ap─ârut pentru a oferii un sunet compact. Odat─â cu trecerea ├«n timp ╚Öi avansarea tehnologiei un sounbar a c─âp─âtat posibilitatea de calitatea audio c├ót ╚Öi spa╚Ťialitatea sunetului.

Vicentiu

Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combina╚Ťia realizat─â dintre pasiunea mea pentru a scrie ╚Öi dorin╚Ťa de a ajuta oamenii s─â fac─â cump─âr─âturi online. Al─âturi de al╚Ťi scriitori de con╚Ťinut de pe acest site analiz─âm produse online ╚Öi scriem recenzii ╚Öi ghiduri de cump─âr─âturi menite s─â ajute oamenii s─â fac─â achizi╚Ťiile corecte.

Spune-ne p─ârerea ta

Las─â un comentariu

Topzece10.net
Logo