Vrei sa afli care este cel mai bun soundbar? Citește acest ghid pana la final, și afla care e cea mai buna alegere pentru casa ta!

Băunise ca nu numai odată ți-ai dorit să poți urmării filme sau să ai un sunet mai clar și mai bun la televizor. Ei bine pentru a obține asta ai nevoie de un soundbar și pentru că tu ești o fire care pune preț pe calitate aici vei găsi cel mai bun soundbar.

Top 3 cele mai bune soundbar-uri din 2021 – recenzii complete

Cel mai bun soundbar

1. Soundbar Philips Performance TAPB603/10 320W 3.1 Dolby Atmos HDMI

Un soundbar incredibil, cu un sunet foarte clar și curat, super calitate din partea philips performance S: gamă completă (48 x 90 mm) difuzor de frecvenţe înalte; D: gamă completă (48 x 90 mm) + difuzor de frecvențe înalte; C: gamă completă (52 mm) x 2 Cu un soundbar activ si conectiune optica, bluetooth si 4K pass-through, o iesire de 320 W cu un Sunet puternic, si multe altele pun acest soundbar pe locul 1

Avantaje si dezavantaje – Soundbar Philips Performance TAPB603/10 320W 3.1 Dolby Atmos HDMI

Avantaje
 • Conexiuni Bluetooth şi USB
 • 2 intrări HDMI cu 4K pass-through
 • Ieşire HDMI (ARC)
 • Intrare optică şi intrare audio
 • Design cu înălţime redusă a soundbarului.
 • Subwoofer subţire.
 • Rezistenta
Dezavantaje
 • Nu e ieftin
Soundbar Sony HT-X8500 2.1 Dolby Atmos 4K HDR Bluetooth Negru

2. Soundbar Sony HT-X8500 2.1 Dolby Atmos 4K HDR Bluetooth

Cel mai bun sounbar care finuț și discret dacă locuiești la apartament și nu vrei sa pierzi spațiu în sufrageria ta. Este foarte indicat, el se poate prinde pe perete sub TV, și se va integra foarte frumos cu decorul camerei. Vertical Surround Engine, cea mai recenta tehnologie suround a noastră, va permite sa va bucurați de senzațiile formatelor Dolby Atmos, Ascultati sunetul din toate directiile cu sunet surround simulat pe 7.1.2 canale

Avantaje si dezavantaje – Soundbar Sony HT-X8500 2.1 Dolby Atmos 4K HDR Bluetooth

Avantaje
 • 7.1.2 canale
 • O singura unitate subțire
 • Boxe frontale- să reproducă sunet complet de nivel Cinematografic din toate direcțiile, inclusiv de sus.
 • Mod Cinema
Dezavantaje
 • Pret peste 1000 ron
Soundbar LG SJ3, 2.1, 300W, Bluetooth, Subwoofer Wireless, Dolby, DTS

3. Soundbar LG SJ3, 2.1, 300W, Bluetooth, Subwoofer Wireless

Subwooferul activ fără fir LG va permite sa va bucurați de o calitate excelenta a sunetului fără a compromite designul. Sunetul se adaptează instantaneu pentru a oferi un dialog clar  sau acțiune puternica, indiferent de ce alegeți sa vizionați. Lg este cea mai ieftina varianta de acea se afla pe locul 3, dar cu specificații foarte bune.

Avantaje si dezavantaje – Soundbar LG SJ3, 2.1, 300W, Bluetooth, Subwoofer Wireless

Avantaje
 • Adaptive Audio
 • Bluetooth Stand-by
 • Controlati cu telecomanda televizorului
 • Putere 200W(Wireless) sitesm 2.1
 • Pret foarte mic
Dezavantaje
 • Puterea sunetului redusă

Ghid de cumpărături – cum alegi cel mai bun soundbar ?

Pentru a pute să faci cea mai buna alegere pentru tine am pregătit un ghid care te va ajuta în achiziția potrivită pentru tine.

1. Alege un soundbar cu minim 3 sau mai multe canale

Există încă modele de soundbar cu 2 canale și nu sunt decât mini-stereo-uri glorificate. Cu 3 sau mai multe canale, puteți simula sunetul înconjurător pentru o experiență mai captivantă.

2 Ia în considerare locul în care doriți să amplasați soundbar-ul.

Îl atârni de un perete sau îl așezi pe o masă? Din punct de vedere estetic, noul tău soundbar nu ar trebui să fie mai larg decât televizorul tău. Și într-o lume perfectă, indiferent dacă este agățat de un perete sau așezat pe un raft, locul perfect pentru soundbar: centrat sub sau deasupra televizorului. Asigurate că aveți suficient spațiu!

3 Acordă atenție conectivității

Majoritatea celor mai bune soundbar-uri sunt compatibile cu Wi-Fi și / sau Bluetooth, astfel încât să poți reda cu ușurință muzică de pe orice computer, telefon sau tabletă. Verifică dacă există comutare HDMI, ceea ce face mai ușoară comutarea surselor audio fără a fi necesară redirecționarea cablurilor HDMI.

Ce este un soundbar?

Un soundbar este o bară lungă, subțire, de formă dreptunghiulară, plină de difuzoare și o mulțime de vrăjitorii tehnice. Cel mai bun soundbar face pentru cuvântul rostit ceea ce face o pereche bună de ochelari pentru a face lucrurile clare. Rezultatul: vocile sunt clare și distincte – și atât, chiar și dialogul șoptit poate fi auzit clar. (Gata cu activarea subtitrărilor sau creșterea volumului pentru a auzi ce se spune.) Și din moment ce soundbaruri-le sunt mai largi decât bazele de sunet, ele aruncă sunetul mai departe (stânga și dreapta) și într-o anumită măsură (deși un grad foarte mic) se apropie la un adevărat efect home theater.

Unde se monteaza cel mai bun soundbar?

 • A) se montează pe perete sub televizorul dvs;
 • B) stați în fața televizorului dacă televizorul este pe o masă;
 • C) stați pe un raft sub sau deasupra televizorului, dacă televizorul tău se află într-un sistem de rafturi.

Multe soundbaruri din zilele noastre vin ambalate cu un subwoofer wireless separat, iar lovitura suplimentară thumpa-thumpa completează într-adevăr experiența.

Cum se instalează un soundbar ?

Cerințele pentru instalare sunt, evident, bara de sunet și televizorul cu ieșire optică.

Dar, de asemenea, unele cabluri precum cablul cu fibră optică, cablul HDMI și cablul auxiliar.

Vom începe prin conectarea barei la electricitate, ceea ce nu este complicat.

De asemenea, trebuie să știm că, dacă are un subwoofer activ, ar trebui conectat la electricitate sau dacă este pasiv, conectați-l la aceeași bară. Fiecare bară de sunet are mai multe conexiuni, așa că hai să vedem cum le conectăm.

Luăm cablul cu fibră optică și eliminăm protecția din cauciuc pe care o are de obicei la capete. Pare o prostie, dar am văzut mai multe personae spunând că nu o pot conecta și a fost din acest motiv.

Căutăm în spatele televizorului o ușă mică care se numește de obicei optică și care se închide spre interior și la fel pe bară. Conectăm cablul la televizor și la bar.

Acum căutăm pur și simplu un buton în controlul barei numit „sursă”, „funcție”, „intrare” sau similar și îl dăm până când pe ecranul barei apare „d.in”, „optic” sau ceva similar.

Și voila, ar trebui să asculți deja televizorul la bar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *