Cel mai bun soundbar 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cel mai bun soundbar trebuie să vă asigure o sonorizare de calitate ridicată față de ceea ce poate oferii un televizor cu sonorizarea sa de bază.

Cel mai bun soundbar
Cel mai bun soundbar [y] 7

Cel mai bun soundbar 2024

Dacă sunteți aici bănuim că nu sunteți mulțumit/ă de calitatea sunetului oferit de televizorul dumneavoastră. Televizoarele oricât de bune ar fi datorită grosimii reduse pe care o au nu pot avea încorporat un sistem audio bun.

Astfel pentru ca oamenii să se poate bucura de o calitatea a sunetului ridicată au apărut soundbar-urile. Acestea sunt capabile să redea cele mai calitative sunete posibile. Așadar pentru a vă ajuta să alegeți un soundbar bun am pregătit în acest articol un top 5 soundbar-uri și un ghid de cumpărături cu sfaturi de achiziție.

Poate vă interesează și:

Top 5 cele mai bune soundbar-uri 2024

1

Soundbar Philips TAB8905/10

Alegerea noastră
Soundbar Philips TAB8905
Cel mai bun soundbar [y] 8
Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Avantaje

 • Conexiuni Bluetooth și USB;
 • 2 intrări HDMI cu 4K pass-through;
 • Ieşire HDMI (ARC);
 • Intrare optică și intrare audio;
 • Subwoofer subțire;
 • Rezistent;

Dezavantaje

 • Nu are afișaj led;
Părerea noastră
Acest model este o alegere excepțională pentru cei care își doresc un soundbar ce oferă o calitate a sunetului fantastică și au buget mai consistent. Caracteristicile care fac ca acest dispozitiv să fi un soundbar bun sunt faptul că este subțire și că are un sunet puternic și clar.
2

Soundbar Sony HT-SF150

Soluție pentru buget redus
Soundbar Sony HT-SF150
Cel mai bun soundbar [y] 9

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Nu are subwoofer, dar basul e bun;
 • Sunet clar;
 • Perfect pentru o cameră de până în 30 mp;

Dezavantaje

 • Există un lag de 3 secunde la pornire față de TV;
Părerea noastră
Acesta o alegere bună pentru persoanele care caută un soundbar ieftin și bun. Configurația compusă din două boxe vă va oferii surround frontal de calitate. Conectarea acestuia se face foarte simplă printr-un cablu HDMI și vă oferă în același timp un control foarte simplu prin intermediul telecomenzii pe care o are televizorul.
3

Soundbar Sony HT-X8500

Cel mai bun soundbar Sony
Soundbar Sony
Cel mai bun soundbar [y] 10

Avantaje

 • Mod cinema;
 • O singură unitate subțire;
 • Dolby Atmos;
 • Boxe frontale capabile să reproducă sunet complet de nivel Cinematografic din toate direcțiile, inclusiv de sus;

Dezavantaje

 • Preț peste 1000 de lei;
Părerea noastră
Acesta este un soundbar care deține cea mai nouă tehnologie surround de la Sony și care vă permite să vă bucurați de senzațiile oferite de Dolby Atmos® si DTS:X® doar pe o singură unitate. Indiferent de camera în care îl veți monta acest model va reproduce sunetul și îl va reda la nivel cinematografic.
4

Soundbar LG SJ3 2.1

Cel mai bun raport preț-calitate
Soundbar LG SJ3 2.1
Cel mai bun soundbar [y] 11

Avantaje

 • Adaptive Audio;
 • Bluetooth Stand-by;
 • Poate fi controlat cu telecomanda televizorului;
 • Preț bun

Dezavantaje

 • Puterea sunetului nu este prea mare;
Părerea noastră
Acesta este un soundbar excepțional de la LG cu subwoofer wireless și bas perfect, iar ce este tare este faptul că e fără fire. Caracteristica Adaptive Sound Control analizează conținutul sunetului în timp real și îl ajustează pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de claritatea perfectă a sunetului în timp ce priviți conținutul preferat.
5

Soundbar Philips TAB5305/12

Soluție de buget redus de la Philips
Soundbar Philips TAB5305
Cel mai bun soundbar [y] 12

Avantaje

 • Perfect pentru spațiile mici;
 • Preț accesibil;
 • Sunet clar;

Dezavantaje

 • În anumite momente are un lag sunetul;
Părerea noastră
Acesta este un soundbar bun ce are un Subwoofer wireless 2.1 CH Bluetooth și va capabil să ofere o experiență audio calitativă. Acesta se conectează la televizor prin HDMI ARC ceea ce înseamnă că poate fi controlat direct din telecomanda televizorului.

Cum să alegi cel mai bun soundbar? -ghid de cumpărături

Ați parcurs recomandările de mai sus și nu știți ce model să alegeți? Ei bine atunci citiți rândurile următoare din acest articol deoarece acestea alcătuiesc un ghid de cumpărături.

Tipul

Există două tipuri de dispozitive de acest gen și ambele tipuri pot avea avantaje și dezavantaje. Acestea sunt cele mai bune alegeri în diferite circumstanțe pe care le vom prezenta mai jos.

 • Soundbar convențional / tradițional – acestea sunt o soluție optimă pentru casele ale căror proprietari modifică des mobila și aspectul interior. Aici vorbim în special de amplasarea dispozitivelor multimedia și a televizorului. Acest tip de soundbar este practic o bară cu difuzoare încorporate care poate fi amplasată oriunde. Acest tip are și un dezavantaj și anume că poate interfera uneori cu semnalul transmis de telecomanda televizorului, dar aici e și în funcție de marcă și cât de bun e soundbarul.
 • Soundbar piedestal – aceste tipuri de soundbaruri sunt acele modele ce pot fi utilizate ca suport pentru televizor sau monitor. Acestea sunt modele ideale pentru cei care au design fix în casă și au spațiu special destinat televizorului. Dezavantajul acestor tipuri este că lipsește subwooferul, iar sunetele pe frecvențe joase nu vor fi percepute la fel de bine ca în cazul unui model tradițional.

Formatul de redare

Pentru a avea parte de cel mai bun soundbar acesta trebuie să conțină minim următoarele formate: AAC, MP3, WAV, WMA, OGG și FLAC. Dacă vreți să aveți parte de o calitate sonoră ridicată asigurați-vă că soundbarul redă cât mai multe formate de redare.

Interfața

Acest criteriu face referire la conectori, iar cei mai importanți conectori sunt: USB, HDMI, Audio In, Audio Optic In. Dacă vreți să redați fișiere media de pe telefon ca și cum ați avea câști wireless căutați ca soundbarul să aibă și funcția de conectare wireless. Acest lucru vă va scutii de neplăcerile oferite de cablurile care sunt dintr-o parte în alta.

Care e cel mai bun soundbar? – concluzie

Preferatul nostru este prima mențiune din top 5 soundbar-uri, dacă acesta acoperă și nevoile dumneavoastră și aveți bugetul necesar noi vi-l recomandăm cu toată căldura. Sperăm că acest articol va fost de ajutor și că cu ajutorul ghidului de cumpărături ați găsit cel mai bun soundbar pentru dumneavoastră în topul nostru.

Întrebări frecvente

Ce este un soundbar?

Un soundbar este un sistem audio ce dispune de mai multe difuzoare încorporate într-o carcasă subțire. Inițial acestea au apărut pentru a oferii un sunet compact. Odată cu trecerea în timp și avansarea tehnologiei un sounbar a căpătat posibilitatea de calitatea audio cât și spațialitatea sunetului.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo