Vrei sa ști care este cel mai bun uscator de par? Am pregătit un ghid foarte complet unde vei putea decide ce uscator de par este ideal pentru tine, fie ca vrei bucle, fie ca vrei doar un uscător de par obișnuit. Ghidul va fi mai în josul pagini pană atunci aruncă o privire la recomandările noastre unde prezentăm cele mai bune uscatoare de par. Dacă te interesează și o placa de par cu care să-ți îndrepți parurul vei găsi pe site si un articol care conține cele mai bune placi de par.

Remington HYDRAluxe pro

cel mai bun uscator de par Remington HYDRAluxe pro

Avantaje și dezavantaje pentru Remington HYDRAluxe pro

Avantaje
 • Motorul digital puternic;
 • Timp de uscare rapid;
 • Trei setări de căldură;
 • Reglează căldura pentru a evita deteriorarea;
Dezavantaje
 • E scump

Dacă nu reușești niciodată să obții acel finisaj neted și mătăsos atunci când îți usuci,atunci acest uscator ar putea fi investiția potrivită. Se mândrește cu o tehnologie de condiționare impresionantă, care eliberează „micro-balsamuri” pe păr în timp ce îl usucă. 

Motorul digital puternic promite timp de uscare mai rapid și vine cu trei opțiuni de duze (inclusiv un difuzor pentru bucle). Are un design ușor mai voluminos în comparație cu altele, dar oferă trei setări de căldură, precum și o tehnologie opțională de senzori, care reglează căldura pentru a evita deteriorarea.

Nu se potrivește bugetului tuturor, dar dacă ești gata să faci un compromis și să plătești mai mult atunci acest model este cel mai bun uscator de par pe care îl poți cumpăra.

Uscator de par BaByliss D570DE Turbo Shine 2200W

cel mai bun uscator de par BaByliss D570DE Turbo Shine 2200W

Avantaje și dezavantaje pentru BaByliss D570DE Turbo Shine 2200W

Avantaje
 • Are o mulțime de setări;
 • Oferă multă flexibilitate;
 • Preț foarte bun;
Dezavantaje
 • Este puțin zgomotos;

O opțiune decentă dacă nu îți dorești un uscător profesionist și tehnic de nivel ridicat, dar vrei totuși calitate. Da, este puțin zgomotos, dar are o mulțime de setări, astfel încât să ai multă flexibilitate când vine vorba de uscare. În plus, cine poate contrazice acest preț?

Uscator de par Remington Keratin Protect AC8820

cele mai bune uscatoare de par - Remington Keratin Protect AC8820

Avantaje și dezavantaje pentru Remington Keratin Protect AC8820

Avantaje
 • Selecție excelentă de atașamente;
 • Gama largă de setări de temperatură și putere;
 • Părul problematic se simte moale și strălucitor;
Dezavantaje
 • Timpi de uscare sunt lungi;

Conceput pentru a adăuga strălucire și a-ți proteja părul împotriva deteriorării cauzate de căldură. Datorită uleiurilor de keratină și migdale infuzate în grila de uscare, Remington’s Keratin Protect este un uscător de păr excelent la un preț bun. Pentru un preț decent, vine cu câteva accesorii grozave și un număr impresionant de setări, inclusiv trei butoane de încălzire și două butoane de alimentare. Este un uscător subțire, elegant și nu cântărește foarte mult. În plus, cablul său este suficient de lung pentru chiar și cel mai mare dormitor.

Uscator de par Panasonic EH-NA65-K825

Uscator de par Panasonic EH-NA65-K825

Avantaje si dezavantaje pentru Panasonic EH-NA65-K825

Avantaje
 • Are la baza functia ionica cu particule ultra fine
 • Accesoriul pentru uscare rapida functioneaza alternant
 • Difuzor pentru volum
 • 3 viteze/ 3 temperaturi
Dezavantaje
 • Nu este ieftină

Un uscător ideal pentru a usca și a face niște bucle spectaculare. Deși nu este o variantă ieftină noi am ales să fie primul model prezentat pentru funcționalitățile pe care le are. Răspunde cu precizie tuturor nevoilor pe care o femei le poate avea de la un uscător de păr.

Uscator profesional Philips HPS92000

Uscator profesional Philips HPS92000

Un uscător de par ceva mai economic dar cu prestanțe foarte bune. Este un uscator profesional care este dotat cu un motor CA profesional care ajunge până la 170 km/h. Este cu 50 % mai rapid și beneficiază de tehnologia Style&Protect ce permite coafarea profesională, fără supraîncălzire.

Avantaje se dezavantaje pentru Philips HPS92000

Avantaje
 • Îngrijire cu ioni
 • Cap de coafare şi protecţie
 • Putere de uscare de 2300 W
 • Viteză mare a aerului până la 170 km/h*
Dezavantaje
 • aspectul nu este cel mai reușit de către cei de la philips

Uscator de par Remington Your Style Dryer Kit

Uscatorul de par pentru bucle Remington Your Style Dryer Kit , este si cel mai economic de până acum și are o super uscare, ideal pentru a face niște bucle perfecte. Desi este ceva mai ieftin acesta se tine bine și recenziile oamenilor sunt foarte pozitive.

Avantaje si dezavantaje pentru Remington Your Style Dryer Kit

Avantaje
 • 2 viteze 3 Nivele de temperatura
 • Are trei accesorii pentru volum de la radacina
 • Difuzor pentru volum
 • Grila de admisie detasabila
 • Jet de aer rece
Dezavantaje
 • 2 dintre cele 4 accesorii se vând separat

Cum alegi cel mai bun uscator de par in 2021 – Ghid complet

Putere

Un uscător de par cu o putere mai mare va fi mereu un plus mai mare și va prelungii viața părului tău. Un uscător cu putere mai mare va expune părul la mai multă suflare cu aer ok din punct de vedere termic pe când un uscător cu putere mică va expune mai mult timp părului unui aer fierbinte care în cele din urmă îți va prăji părul. Astfel cel mai bun uscator de par este unu cu o putere mai mare.

Materiale și calitatea de construcție

Multe uscătoare moderne de păr sunt echipate cu materiale de înaltă tehnologie care au revoluționat procesul de uscare a părului. Pentru cei neinițiați, totuși, numeroasele opțiuni de materiale de încălzire – de la turmalină la titan – pot părea de neîntrecut.

În rândurile ce urmează voi prezenta ce înseamnă uscătoare ionice, uscătoarele ceramice și uscătoarele cu turmalină.

Ce este un uscător de păr ionic?

Ionii din apă au o sarcină pozitivă. Pentru a combate această sarcină, uscătoarele ionice suflă și trag ioni negativi. Aceasta înseamnă că împrăștie ioni încărcați pozitiv, accelerând în mod eficient procesul de uscare. Când utilizezi un uscător ionic, aceste dispozitive concepute științific ajută la îndepărtarea excesului de umiditate, la închiderea cuticulei părului și la atenuarea frizului nedorit. Acest lucru face ca aceste uscătoare să fie opțiuni bune pentru persoanele cu păr gros, încrețit, care doresc să obțină o explozie elegantă.

Cu toate acestea, pentru persoanele cu păr subțire sau plat, uscătoarele ionice nu sunt întotdeauna ideale. În timp ce reduc timpul de uscare pentru persoanele cu păr natural voluminos, pot usca excesiv părul persoanelor cu păr subțire, lăsând ca pletele lor să pară plictisitoare, plate și lipsite de lumină. Deci acest timp de uscător este cel mai bun uscator pentru persoanele cu păr mai gros.

Turmalină

Cum spuneam mai sus -uscătoarele de păr ionice standard folosesc ioni negativi pentru a usca rapid părul. Uscătoarele cu turmalină funcționează prin aceeași tehnologie, dar fac încă un lucru în plus. Părțile interne ale uscătoarelor de turmalină sunt fabricate sau acoperite cu turmalină, un metal semi-prețios care adaugă mai mulți ioni negativi în aer.

Ceramică și porțelan

Când uscătoarele sunt etichetate cu „ceramică” sau „porțelan”, înseamnă că piesele lor de încălzire internă sunt acoperite cu aceste materiale. Când componentele de încălzire ale unui uscător sunt acoperite cu un strat ceramic sau de porțelan, acesta face căldura consistentă și relativ blândă. La fel ca uscătoarele ionice, aceste opțiuni accelerează procesul de uscare. Uscătoarele din ceramică și porțelan sunt cele mai bune uscatoare pentru pentru părul delicat care a fost deteriorat de uscătoarele dure în trecut.

Titan

Uscătoarele din titan optimizează timpul de uscare, distribuția căldurii și consistența temperaturii. Ca material, titanul are avantajul suplimentar de a fi ușor, ceea ce înseamnă că uscătoarele de titan sunt de obicei mici și ușor de manevrat. Cu toate acestea, atunci când titanul este adăugat la elementele interne ale uscătoarelor, acesta crește temperatura fluxului de aer. În timp ce persoanele cu păr gros și puternic pot aprecia căldura adăugată, persoanele cu păr casant ar putea dori să evite uscătoarele din titan.

Ergonomie

Cel mai buna uscator de par nu ar trebui să fie incomod sau greu de utilizat. Când faci cumpărături, cauta unul care să aibă caracteristici ergonomice, cum ar fi un mâner ușor de ținut și un design ușor.

Cumpărătorii ar trebui să arunce o privire și asupra plasării butoanelor și a altor caracteristici de confort. Butoanele ar trebui să fie ușor accesibile, dar nu atât de reactive încât să oprești accidental uscatorul de par. Cablurile retractabile sunt, de asemenea, utile, deoarece fac uscătoarele ușor de depozitat și ușor de luat în călătorii.

Reglarea căldurii

Pentru femeile cu păr fin și subțire, este esențială o funcție de reglare a căldurii. În dimineața când părul trebuie să fie uscat cât mai curând, setările de temperatură mai ridicate reduc timpul de uscare. Când timpul nu este esențial, utilizarea setărilor de căldură mai mici poate preveni deteriorarea și menține părul sănătos.

Greutate

Atunci când cumpără un uscător nou, persoanele cu mult păr trebuie să ia în considerare greutatea. Părul lung și gros poate dura până la 20 sau chiar mai multe minute până la uscare; dacă un uscător cântărește prea mult, brațul va obosi în cinci minute.

Prețul

Când vrei să cumperi un uscător bun sfatul nostru este să nu te ghidezi neapărat după preț și să nu încerci să cumperi cele mai ieftine variante. Dacă vei cumpăra un no name sau un model ieftin vei constata în timp că defapt nu ai făcut nici o economie.

4 trucuri infailibile pentru a obține bucle de lungă durată

Pregătește părul pentru bucle de lungă durată.


Buclele de lungă durată încep chiar de la duș cu un sistem de spălare care funcționează ca o respingere împotriva frizului.
Alegeți o formulă anti-umiditate care să adauge volum și corp părului.

Există două tipuri diferite de bucle: ude și uscate. Primele nu necesită unelte fierbinți și sunt realizate cu furci, alergători sau role. Acestea din urmă se realizează cu ajutorul unui ondulator sau a unui ondulator, trebuie aplicat un protector termic.

Bucle umede de lungă durată


După cum am menționat mai devreme, aceste bucle nu au nevoie de căldură. Acesta este unul dintre stilurile mai ușoare, deoarece nu necesită o tehnică specializată.

Bucle uscate de lungă durată.


După cum sugerează și numele, aceste bucle sunt realizate cu căldură și cu utilizarea fierului de călcat, fierului, rolelor fierbinți sau aburului. Ultimele două sunt așezate pe părul complet uscat și după aplicarea unui protector termic. Acest produs este necesar pentru a preveni arderea firelor fine fine. De asemenea, este important să folosiți o mousse care vă permite să vă mulajați părul în buclă.

Buclele cu cleme.


Am învățat acest sfat de la unul dintre stilistii noștri profesioniști și este esențial pentru crearea de bucle de lungă durată. Când eliberați buclele fierbinți, înfășurați spirala cu degetele și fixați-le cu știfturi. Lasă-le să se răcească complet, cu cel puțin cinci minute înainte de a le elibera. În loc să le periați, piepteniți-le cu degetele, astfel încât să nu pară artificiale. Veți observa diferența în buclele dvs. urmând toți pașii menționați mai sus.

Cum se realizează bucle bine definite și naturale?


Părul umed este foarte delicat, în special părul creț, așa că așteaptă câteva minute înainte de coafare. Ar trebui să o faceți cu un pieptene cu păr larg, pentru a nu rupe firele delicate. În funcție de tipul de buclă pe care îl doriți, alegeți produsul potrivit. De exemplu, dacă părul tău este scurt cu o buclă strânsă, alege un chit pentru a-ți modela buclele. Aceste produse vin în finisaje lucioase sau mate și nu vor lăsa părul crocant.