Top 6 cele mai bune becuri auto h7

Cele mai bune becuri auto h7 trebuie să fie ușor de montat pe mașina dumneavoastră, să aibă durată de viață lungă și luminozitate de calitate.

cele mai bune becuri auto h7

Am actualizat articolul pe data: 13/11/2021

Alegerea unor becuri pentru mașină poate fi foarte dificilă mai ales dacă nu sunteți vreun cunoscător în acest domeniu. Pe piață există o varietate mare de becuri h7 lucru care face alegerea becurilor și mai grea. Așadar pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cele mai bune becuri h7 am făcut research și am ales cele mai bune modele în acest articol. Alături de aceste modele am creat și un ghid de cumpărături pentru ca dumneavoastră să știți criteriile de selecție și cum să alegeți cele mai bune becuri auto h7.

Poate vă interesează și:

Top 6 cele mai bune becuri auto h7

1. h7 osram night breaker

Cele mai bune becuri auto h7 led

Cele mai bune becuri h7 led

Osram H7 Night Breaker Laser NEXT GENERATION, sunt becurile led h7 ce sunt în TOPUL vânzărilor în România, acestea vin la pachet câte 2 și au un preț foarte bun în comparație cu tot ce este pe piață. În continuare o sa vedem principalele avantaje ale acestora, iar la sfârșitul articolului o sa aflam ce înseamnă h7 și de ce sunt așa de căutate. Sunt becurile ce la am și eu pe mașina.

Avantaje

 • Generatia a 2-a;
 • Set 2 Becuri auto halogen;
 • Pana la + 150m fata de becurile normale;
 • 1500 lumeni;
 • Temperatura culorii 3750K;

Dezavantaje

 • Nu sunt cele mai ieftine;

2. Set 2 Becuri Halogen 55w 4300K Skyline Silver H7

Cele mai bune becuri auto h7 halogen ieftine

Set 2 Becuri Halogen 55w 4300K Skyline Silver H7

Aceste becuri sunt o soluție optimă pentru cei care vor un set de becuri halogen dar nu vor să plătească prea mult. Sunt super luminoase, au o temperatura mai ridicata decât o lampă standard cu gaz și au putere și durată de funcționare mare.

Avantaje

 • Lumină clară, albă;
 • Eficiență luminoasă ridicată;
 • Durată de viață lungă;

Dezavantaje

 • Nu este recomandat să atingeți becurile direct cu mâna deoarece se pot arde.

3. Set 2 Becuri auto cu halogen pentru far Philips H7 White Vision

Cele mai bune becuri auto h7 halogen

Set 2 Becuri auto cu halogen pentru far Philips H7 White Vision

Bucurați-vă de condus cu lumină cu efect xenon alb intens. Sunt becuri 100% legale și conferă o vizibilitate sporită pe timpul nopții. Are cea mai bună durată de viață din clasa sa și contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătățită.

Avantaje

 • Lumină albă rece;
 • Lumi puternice;
 • Durată lungă de viață;

Dezavantaje

 • Prețul destul de mare

4. Philips xtreme vision

Cele mai bune becuri auto h7 Philips

Cele mai bune becuri auto h7 Philips

Becuri auto far halogen Philips H7 X-treme Vision, sunt niște becuri halogen h7, cu o lumina rece alba foarte spectaculoase ce pe timp de noapte luminează foarte bine mult mai bine de cât un bec Led .

Avantaje

 • Cu 100% Mai multa lumina
 • Proiectat pentru utilizare multipla
 • Sticla de cuarț
 • Rezistenta la umiditate

Dezavantaje

 • Nu are un pret ca la magazinul chinezesc, dar calitatea se plăteste

5. Kit 2 led-uri auto H7 C6

Cele mai bune becuri auto h7 led

Kit 2 led-uri auto H7 C6

Un kit de becuri led h7 ce se montează ușor pe mașină. Au culoare albă rece și sunt de eficiență ridicată. Răcirea acestora se face prin cooler. Singurul minus al acestor becuri este că la unele modele de mașini capacul farului se poate închide greu sau nu se poate pune deloc pentru că kitul e mai lung.

Avantaje

 • Montare ușoară;
 • Durată lungă de viață;
 • Luminozitate bună;

Dezavantaje

 • Capacul din spatele farului la unele modele de mașini nu poate fi pus la loc;

6. Pegasus skyline auto-tec halogen, 5000k , ultra white

Cele mai bune becuri auto h7 ieftine

Cele mai bune becuri auto h7 ieftine

Becuri auto Halogen Pegasus Skyline Xenon Effect H4 sunt niște becuri cu efect de xenon și o temperatura de 5000k cu o lumină perfect albă, ultimul în acest top pentru ca sunt mult mai economice ca și celelalte doua variante, deși nu sunt o marca chiar de vârf sau dovedit sa aibă niște prestanțe asemănătoare.

Avantaje

 • 2 becuri h7 12v 100w;
 • Preț mic;
 • Culoare 5000k;
 • Bec halogen 12V 100/90W;

Dezavantaje

 • Nu sunt tocmai cele mai bune din punct de vedere calitativ;

Cum alegi cele mai bune becuri h7

Pentru ca dumneavoastră să alegeți cea mai bună variantă am pregătit acest ghid. În acest ghid am pus cei mai importanți factori care să vă ajute să faceți alegerea corectă.

cum alegi cele mai bune becuri h7

Luminozitate

Primul lucru la care trebuie să vă uitați este luminozitatea becurilor. Luminozitatea va determina gradul de vizibilitate pe care îl puteți obține pe timp de noapte. Pentru cei care conduc pe timp de noapte mult au nevoie de becuri foarte bune care pot ilumina întregul drum.

Acest lucru este de obicei determinat de puterea becului sau de cantitatea de energie transferată becului. Pentru aceste tipuri de becuri, am spune că o putere de aproximativ 55 de wați este suficient de bună.

Durata de viață

Durata de viață a becurilor este un alt factor important. În general becurile no name sunt cele care rezistă cel mai puțin. Dacă în momentul achiziției veți considera că faceți o afacere bună cumpărând becuri mai ieftine s-ar putea să fiți dezamăgit. Acestea în general au durată de viață mai să cumpărați și veți ajunge să cumpărați din nou și din nou astfel veți cheltui mai mulți bani.

Acest lucru pe lângă cheltuirea unei sume de bani mai mare în timp vă poate crea și disconfort. De exemplu dacă becul se arde noapte va fi mai dificil să vă deplasați plus că riscați o amendă. Un al disconfort ar fi faptul că veți pierde timp schimbând becul sau becurile de mai multe ori.

Culoarea

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este culoarea luminii. Dacă sunteți în căutarea vizibilității, atunci trebuie să căutați un bec care are o temperatură rece a luminii. Ceva cu o temperatură de culoare de aproximativ 3500K este o alegere destul de bună.

Tipul becului

 • Halogen – Becurile cu halogen au fost folosite la farurile vehiculelor timp de mulți ani. Acest tip de bec conține gaz halogen, precum și un filament subțire de tungsten și un filament de sticlă. Gazul se deplasează prin tungsten până la filament, producând o reacție chimică atunci când farul este aprins. Becurile cu halogen generează o lumină albă cu o nuanță de galben.
 • Xenon – Farurile cu xenon sunt cunoscute și sub denumirea de faruri cu descărcare de înaltă intensitate (HID). Acestea au apărut pe piață la începutul anilor ’90 și au devenit în cele din urmă opțiunea de faruri de top pentru mulți producători auto. Un far cu xenon produce 3.000 de lumeni, în comparație cu un far cu halogen, care produce doar 1.400 de lumeni. Farurile cu xenon au, de asemenea, o durată de viață mai lungă decât cele cu halogen.
 • Led – Becurile LED pentru faruri au fost folosite pentru prima dată pe vehicule la începutul anilor ’80. Acestea au nevoie de mai puțină energie pentru a funcționa decât luminile clasice cu halogen și sunt populare pe modelele hibride, cum ar fi Toyota Prius. Acestea emit lumină în mod similar cu becurile HID și cu halogen, dar pot produce o rază mai concentrată de lumină strălucitoare, precum și forme diferite.

Concluzie- care sunt cele mai bune becuri h7

Acum că a-ți descoperit care sunt cele mai bune becuri h 7 tot ce mai aveți nevoie este le achiziționați online. Nu uitați e bine să aveți tot timpul rezerve la dumneavoastră pentru a evita eventualele neplăceri.

Întrebări frecvente

Cum funcționează un bec h7 led halogen ?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care funcționează un bec h7 halogen am decis să adăugăm această digramă vizuală.

schema sa diagram functionarea unui bec halogen h7

Cum se reglează farurile cu lumini led si becuri h7?

Acestea se pot regla atât la atelier cât și de dumneavoastră singur. Tot ce aveți nevoie este să să stați pe o suprafață dreaptă și să verificați cu metrul distanța la care bat farurile. Acest reglaj se face în funcție de tipul de becuri pe care îl aveți.

diagrama reglare faruri pentru lumini halogen, xenon, led, laser

Pot instala singur un kit halogen?

Da puteți. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am căutat un videoclip care arată cum să faceți acest lucru. Instalarea kit-ului este la fel la toate tipurile de mașină.

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo