Top 6 cele mai bune becuri auto h7 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cele mai bune becuri auto h7 trebuie să fie ușor de montat pe mașina dumneavoastră, să aibă durată de viață lungă și luminozitate de calitate.

Top cele mai bune becuri h7
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 11

Alegerea unor becuri pentru mașină poate fi foarte dificilă mai ales dacă nu sunteți vreun cunoscător în acest domeniu. Pe piață există o varietate mare de becuri h7 lucru care face alegerea becurilor și mai grea.

Așadar pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cele mai bune becuri h7 am făcut research și am ales cele mai bune modele și le-am pus în acest articol. Alături de aceste modele am creat și un ghid de cumpărături pentru ca dumneavoastră să știți criteriile de selecție și cum să alegeți cele mai bune becuri auto h7.

Poate vă interesează și:

Top 6 cele mai bune becuri auto h7 2024

1

h7 osram night breaker

Cele mai bune becuri auto h
h7 osram night breaker
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 12
Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Avantaje

 • Generația a 2-a;
 • Set 2 becuri de tip halogen;
 • Acoperă o distanță de până la 150 m în plus față de becurile normale;
 • 1500 lumeni;
 • Temperatură culori de 1750k;

Dezavantaje

 • Nu sunt ieftine;
Părerea noastră
Osram H7 Night Breaker Laser NEXT GENERATION, sunt becurile led h7 ce sunt în TOPUL vânzărilor în România. Acestea vin la pachet în seturi de câte 2 și au un preț foarte bun în comparație cu tot ce este pe piață.
2

Set 2 Becuri Halogen 55w 4300K Skyline Silver H7

Cele mai bune becuri auto h7 halogen ieftine
Set 2 Becuri Halogen 55w 4300K Skyline Silver H7
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 13

Avantaje

 • Lumină clară albă;
 • Eficiență luminoasă ridicată;
 • Durată de viață lungă;
 • Preț bun de achiziție;

Dezavantaje

 • Nu este recomandat să atingeți becurile direct cu mâna deoarece se pot arde;
Părerea NOASTRĂ
Aceste becuri sunt o soluție optimă pentru cei care vor un set de becuri halogen, dar nu vor să plătească prea mult. Sunt super luminoase, au o temperatura mai ridicata decât o lampă standard cu gaz și au putere și durată de funcționare mare.
3

Set 2 Becuri auto cu halogen pentru far Philips H7 White Vision

Cele mai bune becuri auto h7 halogen
Set 2 Becuri auto cu halogen pentru far Philips H7 White Vision
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 14

Avantaje

 • Lumină albă rece;
 • Lumini puternice;
 • Durată de viață lungă;

Dezavantaje

 • Preț mare;
Părerea NOASTRĂ
Philips H7 White Vision sunt capabile să depășească performanța oricăror becuri cu lumină albastră de piață. WhiteVision este certificata ECE si este prima lampă cu lumină albă intensă, cu utilizare legala pe drum. Va oferă o vizibilitate desăvârșita fără a compromite siguranța prin orbirea vehiculului din față.
4

Set 2 Becuri auto far halogen Philips H7 Xtreme Vision

Cele mai bune becuri auto h7 Philips
Set 2 Becuri auto far halogen Philips H7 Xtreme Vision
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 15

Avantaje

 • Cu 100% mai multă lumină;
 • Proiectate pentru utilizare multiplă;
 • Sticlă de cuarț;
 • Rezistență bună la umiditate

Dezavantaje

 • Preț mare;
Părerea NOASTRĂ
Becurile auto halogen Philips H7 X-treme Vision sunt niște becuri cu o lumina rece alba foarte spectaculoasă. Pe timp de noapte luminează foarte bine, chiar mult mai bine decât majoritatea becurilor Led .
5

Kit 2 led-uri auto H7 C6

Cele mai bune becuri auto h7 led
Kit 2 led-uri auto H7 C6
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 16

Avantaje

 • Montare ușoară;
 • Durată de viață bună;
 • Luminozitate bună;

Dezavantaje

 • Nu permite punerea capacului la faruri la unele modele de mașini;
Părerea NOASTRĂ
Un kit de becuri led h7 ce se montează ușor pe mașină. Au culoare albă rece și sunt de o eficiență ridicată. Răcirea acestora se face prin cooler. Singurul minus al acestor becuri este că la unele modele de mașini capacul farului se poate închide greu sau nu se poate închide deloc pentru că kitul e prea lung.
6

Pegasus skyline auto-tec halogen 5000k ultra white

Cele mai bune becuri auto h7 ieftine
Cele mai bune becuri auto h7 ieftine
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 17

Avantaje

 • 2 becuri h7 12v 100w;
 • Preț mic;
 • Culoare 5000k;
 • Halogen;

Dezavantaje

 • Nu sunt cele mai bune din gama lor;
Părerea NOASTRĂ
Becuri auto Halogen Pegasus Skyline Xenon Effect H4 sunt niște becuri cu efect de xenon și o temperatura de 5000k cu o lumină perfect albă. Le-am introdus în top deoarece au preț foarte bun deși nu nu sunt mai slăbuțe ca restul modelelor din top.

Cum să alegi cele mai bune becuri h7 – ghid de cumpărături

Pentru ca dumneavoastră să alegeți cea mai bună variantă am pregătit acest ghid. În acest ghid am pus cei mai importanți factori care să vă ajute să faceți alegerea corectă.

Top cele mai bune becuri h7
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 18

Luminozitate

Primul lucru la care trebuie să vă uitați este luminozitatea becurilor. Luminozitatea va determina gradul de vizibilitate pe care îl puteți obține pe timp de noapte. Pentru cei care conduc pe timp de noapte mult au nevoie de becuri foarte bune care pot ilumina întregul drum.

Acest lucru este de obicei determinat de puterea becului sau de cantitatea de energie transferată becului. Pentru aceste tipuri de becuri, am spune că o putere de aproximativ 55 de wați este suficient de bună.

Durata de viață

Durata de viață a becurilor este un alt factor important. În general becurile no name sunt cele care rezistă cel mai puțin. Dacă în momentul achiziției veți considera că faceți o afacere bună cumpărând becuri mai ieftine s-ar putea să fiți dezamăgit. Acestea în general au durată de viață mai scurtă și veți ajunge să cumpărați din nou și din nou astfel veți cheltui mai mulți bani.

Acest lucru pe lângă cheltuirea unei sume de bani mai mare în timp vă poate crea și disconfort. De exemplu dacă becul se arde noapte va fi mai dificil să vă deplasați plus că riscați o amendă. Un alt disconfort ar fi faptul că veți pierde timp schimbând becul sau becurile de mai multe ori.

Culoarea

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este culoarea luminii. Dacă sunteți în căutarea vizibilității, atunci trebuie să căutați un bec care are o temperatură rece a luminii. Ceva cu o temperatură de culoare de aproximativ 3500K este o alegere destul de bună.

Tipul becului

 • Halogen – Becurile cu halogen au fost folosite la farurile vehiculelor timp de mulți ani. Acest tip de bec conține gaz halogen, precum și un filament subțire de tungsten și un filament de sticlă. Gazul se deplasează prin tungsten până la filament, producând o reacție chimică atunci când farul este aprins. Becurile cu halogen generează o lumină albă cu o nuanță de galben.
 • Xenon – Farurile cu xenon sunt cunoscute și sub denumirea de faruri cu descărcare de înaltă intensitate (HID). Acestea au apărut pe piață la începutul anilor ’90 și au devenit în cele din urmă opțiunea de faruri de top pentru mulți producători auto. Un far cu xenon produce 3.000 de lumeni, în comparație cu un far cu halogen, care produce doar 1.400 de lumeni. Farurile cu xenon au, de asemenea, o durată de viață mai lungă decât cele cu halogen.
 • Led – Becurile LED pentru faruri au fost folosite pentru prima dată pe vehicule la începutul anilor ’80. Acestea au nevoie de mai puțină energie pentru a funcționa decât farurile clasice cu halogen și sunt populare pe modelele hibride, cum ar fi Toyota Prius. Acestea emit lumină în mod similar cu becurile HID și cu halogen, dar pot produce o rază mai concentrată de lumină strălucitoare, precum și forme diferite.

Concluzie- care sunt cele mai bune becuri h7?

Acum că ați descoperit care sunt cele mai bune becuri h7 tot ce mai aveți nevoie este le achiziționați online. Nu uitați e bine să aveți tot timpul rezerve la dumneavoastră pentru a evita eventualele neplăceri.

Întrebări frecvente

Cum funcționează un bec h7 led halogen ?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care funcționează un bec h7 halogen am decis să adăugăm această digramă vizuală.

schema sa diagram functionarea unui bec halogen h7
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 19

Cum se reglează farurile cu lumini led si becuri h7?

Acestea se pot regla atât la atelier cât și de dumneavoastră singur. Tot ce aveți nevoie este să să stați pe o suprafață dreaptă și să verificați cu metrul distanța la care bat farurile. Acest reglaj se face în funcție de tipul de becuri pe care îl aveți.

diagrama reglare faruri pentru lumini halogen, xenon, led, laser
Top 6 cele mai bune becuri auto h7 [y] 20

Pot instala singur un kit halogen?

Da puteți. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am căutat un videoclip care arată cum să faceți acest lucru. Instalarea kit-ului este la fel la toate tipurile de mașină.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo