Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cele mai bune bormașini cu acumulator sunt ușor de manevrat, au suficientă putere și oferă un raport preț-calitate foarte bun.

Cea mai bună bormașină cu acumulator
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 8

Cea mai bună bormașină cu acumulator 2024

Bormașina cu acumulator este o unealtă care se poate dovedi extrem de utilă la casa omului. Fie că aveți de montat mobilă acasă la dumneavoastră sau lucrați pe șantier aceasta este o sculă indispensabilă. Însă cum pe piață sunt extrem de multe modele disponibile alegerea unei poate fi destul de dificilă.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră în acest articol veți găsi 3 avantaje ale acestor dispozitive, top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator și un ghid de cumpărături. În acest ghid de cumpărături vă enumerăm câteva criterii cărora să le dați importanță înainte de a cumpăra, asta dacă vreți să faceți o alegere bună.

Poate vă interesează și:

Avantajele oferite de cele mai bune bormașini cu acumulator

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Bormașinile cu acumulator pot conferii o mulțime de avantaje față de bormașinile clasice care se alimentează prin cablu. În rândurile următoare vom prezenta câteva dintre ele.

 • Manevrabilitate ușoară – bănuim că acest avantaj este de la sine înțeles, dar am ales să îl menționăm pentru a putea fi siguri că dumneavoastră știți că acestea sunt cea mai bună alegere.
 • Consum de energie redus – acestea conferă un consum redus de energie deoarece acestea folosesc curent electric doar în perioada când se află acumulatorul la încărcat.
 • Portabilitate ridicată – în comparație cu modelele clasice alimentate cu electricitate prin fir acestea conferă o portabilitate foarte ridicată.
Cele mai bune mai bune bormașini cu acumulator
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 9

Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator 2024

Deoarece nevoile oamenilor sunt diferite este imposibil să spunem că o singură bormașină este cea mai bună pentru toată lumea. Așadar am pregătit un top bormașini cu acumulator în care am inclus cele mai bune bormașini cu acumulator de pe piață.

1

Bormașină cu acumulator Bosch EasyDrill 12

Cea mai bună bormașină cu acumulator Bosch
Bormașină cu acumulator Bosch EasyDrill 12
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 10

Avantaje

 • Compactă;
 • Ușoară;
 • Durată bună de viață a bateriei;
 • Raport preț-calitate bun;

Dezavantaje

 • Nu permite reglarea cuplului;
Părerea noastră
Bosch EasyDrill 12 este o bormașină cu acumulator care este o alegere bună pentru persoanele care caută o bormașină pe care să o folosească ocazional. Aceasta este ușoară când vorbim de greutatea ei însă este și foarte ușor de folosit, comenzile acesteia fiind foarte intuitive.

Aceasta are o baterie care ține foarte bine și care permite înșurubarea multor șuruburi cu o singură încărcare. În plus acest dispozitiv poate da găuri de până la 10 mm în lemn de esență ușoară. Deci dacă căutați un astfel de dispozitiv pentru folosire ocazională acesta este o alegere excepțională.
2

Bormașină cu acumulator Steinhaus PRO-CD108X

Cea mai bună bormașină cu acumulator Steinhaus
Bormașină cu acumulator Steinhaus
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 11

Avantaje

 • Preț foarte bun;
 • Rezistentă în timp;
 • Simplu și ușor de folosit;
 • Compactă;

Dezavantaje

 • Vine doar cu un acumulator;
Părerea Noastră
Steinhaus PRO-CD108X este o bormașină cu acumulator mică, dar puternică fiind perfectă pentru uz casnic. Ceea ce o face unda dintre cele mai bune bormașini cu acumulator este Softgrip care simplifică utilizarea acesteia și confortul resimțit în timpul utilizării.

Trebuie să știți că aceasta vine alături de o mandrină de 0,8-10 mm și cu lumină de lucru integrată. Aceasta poate fi folosită atât la înșurubare cât și la deșurubare, iar încărcătorul acesteia are un indicator al nivelului de încărcare. Deci dacă vă doriți o bormașină cu acumulator ieftină pentru uz casnic aceasta este probabil cea mai bună alegere.
3

Bormașină cu acumulator Makita HP347DWE

Cea mai bună bormașină cu acumulator Makita
Bormașină cu acumulator Makita
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 12

Avantaje

 • Model profesional;
 • Geantă de transport;
 • Prindere bună în mandrină;
 • Ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Nu are lumină de lucru integrată;
Părerea Noastră
Față de modele de mai sus Makita HP347DWE este o bormașină cu acumulator profesională, putând fi folosită de către meseriași la lucrările pe care le au. Este foarte ușor de manevrat și oferă un control ridicat și foarte precis.

Vine echipată cu modul de găurire prin percuție care este ideal pe șantiere pentru găurirea în mortar sau diferite tipuri de zidării. Este un model echipat cu mandrină rapidă de 10 mm cu un singur inel. Așadar dacă căutați un produs profesional vă sfătuim să aruncați o privire peste acesta.
4

Bormașină cu acumulator Einhell TC-CD 18-2 Li

Cea mai bună bormașină cu acumulator Einhell
Bormașină cu acumulator Einhell TC-CD
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 13

Avantaje

 • 2 viteze;
 • Design ergonomic cu cauciuc antialunecare;
 • Fiabilitate ridicată;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Acumulatorul se încarcă lent;
Părerea Noastră
Einhell TC-CD 18-2 Li este bormașină cu acumulator ce poate fi folosită la nivel de hobby. Ceea ce o face o unealtă atât de bună este faptul că poate fi folosită atât la înșurubare cât și la găurire. Aceasta are o construcție ergonomică ceea ce face ca aceasta să fie ținută extrem de confortabil în mână.

Cu această bormașină cu acumulator se pot găuri materiale precum: lemn, beton și piatră, dar în același timp se pot strânge sau slăbii șuruburi cu ea. Lampa de lucru este de tip LED și vă va asigura iluminarea corespunzătoare pe toată perioada folosirii în timpul lucrului.
5

Bormașină cu acumulator Heinner ACM

Cea mai bună bormașină cu acumulator Heinner
Bormașină cu acumulator Heinner ACM
Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator [y] 14

Avantaje

 • Foarte bună pentru nivel hobby;
 • Mică și ușor de folosit;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • 2 trepte de viteză;

Dezavantaje

 • Durata de viață a bateriei ar putea fi îmbunătățită;
Părerea Noastră
Heinner ACM este o bormașină cu acumulator care în principal este caracterizată de un design compact și foarte ergonomic. Aceasta dispune de multiple funcții care asigură o utilizare ușoară oricărei persoane.

Acest model este combinația perfectă din confort și utilitate, deoarece cei de la Heinner au încercat să ofere tot ce au nevoie clienții într-un singur model. Așadar dacă ceea ce căutați este acest raport atunci probabil acest model este perfect pentru dumneavoastră.

Cum să alegi una dintre cele mai bune bormașini cu acumulator – ghid de cumpărături

Alegerea unei bormașini cu acumulator vi se pare dificilă? Ei bine am pregătit un ghid de cumpărături ce prezintă câteva caracteristici care după care să vă ghidați dacă vreți să alegeți modelul ideal.

Ergonomia

Ergonomia face referire la nivelul de confort pe care îl conferă dispozitivul în momentul utilizării. Principalul factor ce influențează ergonomia dispozitivului este greutatea acestuia. Pentru a verifica acest criteriu este necesar să vedeți cum se simte bormașina în momentul în care este ținut în mână sau să verificați greutatea acesteia.

Un alt factor ce influențează acest criteriu este și mânerul dispozitivului. Acesta poate fi în formă de T care distribuie greutatea în mod egal atât în față cât și în spate. Acesta mai este tip pistol model la care va trebui să contrabalansați dumneavoastră greutate. Pentru a avea un mâner confortabil ar mai fi ideal ca acesta să aibă un grip confortabil și antiaderent.

Turația

Acest aspect face referire la viteza cu care dispozitivul înșurubează sau găurește. Majoritatea modelelor dispun de un reglaj al vitezei pentru ca bormașina să funcționeze în acord cu nevoile dumneavoastră. În acest sens avem și un sfat pentru dumneavoastră și anume: Folosiți turația maximă la materialele mai moi cum ar fi PAL-ul, iar pentru materiale mai dure se recomandă o turație mai scăzută.

Acumulatorul

Detalii tehnice specificate de către producător legate de acumulator se pot găsi în general în specificațiile produsului. Vă sugerăm să urmăriți: amperajul, voltajul și durata de încărcare a bateriei. Amperajul face referire la capacitatea acumulatorului de a stoca energie electrică, cu cât aceasta este mai mare cu atât bormașina va funcționa mai mult cu o încărcare.

Voltajul face referire la puterea de torsiune pe care o are modelul prezentat. Pentru cei care folosesc bormașinile rar în mod casnic este suficient un voltaj cuprins între 3,6 – 4,8V. Pentru cei care folosesc bormașina constant într-un mod profesional se recomandă achiziția unui model cu un voltaj cuprins între 5 si 10V.

Timpul de încărcare al bateriei este important deoarece nimeni nu vrea să aștepte o veșnicie ca bateria să se încarce. Trebuie să știți că conform specialiștilor cele mai bune bormașini cu acumulator de pe piața din România au baterii care se încărcă complet în 3 ore.

Care este cea mai bună bormașină cu acumulator? – concluzie

Pe final sperăm că acest articol va fost de ajutor și că cu ajutorul acestui ați putut face cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Din punctul nostru de vedere cea mai bună alegere este Bosch EasyDrill 12 deoarece îmbină fiabilitatea și prețul de achiziție foarte bine.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo