Cele mai bune bormașini cu acumulator

Cele mai bune bormașini cu acumulator sunt ușor de manevrat, au suficientă putere și au un preț bun de achiziție pentru dumneavoastră.

Cea mai bună bormașină cu acumulator

Cea mai bună bormașină cu acumulator

Am actualizat articolul pe: [current_date format=d/m/Y]

Bănuim că știți că o bormașină cu acumulator poate fi de ajutor la casa omului. Fie că lucrați într-un domeniu unde această sculă este necesară sau doar vreți să o cumpărați pentru a o folosii în diferite treburi trebuie să vă asigurați că aceasta are o fiabilitate ridicată și o manevrabilitate foarte ușoară. În opinia noastră cea mai bună bormașină cu acumulator care este și prima între recomandările noastre este Bosch EasyDrill 12 . Aceasta are un preț bun, ergonomie ridicată și un raport preț – calitate foarte foarte bun.

Poate vă interesează și:

Avantajele pe care trebuie să le ofere cele mai bune bormașini cu acumulator

Bormașinile cu acumulator pot conferii o mulțime de avantaje față de bormașinile clasice care se alimentează prin cablu. În rândurile următoare vom prezenta câteva dintre ele.

 • Manevrabilitate ușoară – bănuim acest avantaj este de la sine înțeles dar am ales să îl menționăm pentru a putea fi siguri că dumneavoastră știți că sunt cea mai bună alegere.
 • Consum de energie redus – acestea conferă un consum redus de energie deoarece acestea folosesc curent electric doar în perioada când se află acumulatorul la încărcat.
 • Portabilitate ridicată – în comparație cu modelele clasice alimentate cu electricitate prin fir acestea conferă o portabilitate foarte ridicată.
Top cele mai bune bormașini cu acumulator

Top 5 cele mai bune bormașini cu acumulator

Deoarece nevoile oamenilor sunt diferite este imposibil să spunem că o singură bormașină este cea mai bună pentru toată lumea. Așadar am pregătit un top bormașini cu acumulator în care am inclus cele mai bune bormașini cu acumulator de pe piață.

1. Bormașină cu acumulator Bosch EasyDrill 12

Bormașină cu acumulator Bosch EasyDrill 12
Specificații
 • 12 V;Lampa de lucru integrată;

 • Sistem electronic Bosch;

 • Indicator nivel de încărcare;

 • Indicator direcție de rotație;

 • Acumulator integrat;
 • Părerea noastră
  Aceasta este o bormașină cu acumulator Bosch ce are design ergonomic și greutate redusă. Aceasta conferă o utilizare ușoară și foarte intuitivă și conferă un confort de utilizare foarte ridicat. Acest model are un softcase foarte ușor de transportat, o capacitate de înșurubare de până la 150 de șuruburi cu o singură încărcare și poate efectua găuri de până 10 mm în lemn de esență ușoară.

  Acesta are tehnologia acumulatorilor litiu-ion și poate fi utilizat atât pentru înșurubare cât și pentru găurire. Acesta are acumulatorul încorporat și o lampă de lucru integrată. Pentru o bună utilizare și încărcare a acumulatorului acest model are indicator de nivel al încărcării și indicator a direcției de rotați.

  2. Bormașină cu acumulator Steinhaus

  Bormașină cu acumulator Steinhaus
  Specificații
 • Design compact;

 • Mandrina 0,8-10mm;

 • Softgrip –  pentru confort sporit in timpul utilizării;

 • Lumina de lucru integrată;

 • Indicator nivel de încărcare acumulator;
 • Părerea Noastră
  Aceasta este o bormașină cu un design compact ce are Softgrip ce conferă un confort sporit în timpul utilizării. Aceasta are o mandrină de 0,8-10mm și lumină de lucru integrată. Deține funcția de înșurubare cât și de deșurubare iar încărcătorul are indicator al nivelului de încărcare.

  Acest model se livrează alături de: 1 acumulator 10.8V Li-Ion 1,3 Ah, 1 încărcător rapid, 6 capete de 25 mm pentru înșurubare (plat 5mm, plat 6mm, PH1, PH2, PZ1, PZ2), 6 burghie de metal (Φ1.5; Φ2,5; Φ3; Φ4; Φ5; Φ6), 1 suport magnetic pentru capete de înșurubare și o cutie din plastic. În opinia noastră acest model este una dintre cele mai bune bormașini cu acumulator ce poate fi cumpărată.

  3. Bormașină cu acumulator Makita HP347DWE

  Bormașină cu acumulator Makita
  Specificații
 • Mandrină rapidă;

 • Valiză transport;

 • Softgrip;

 • Acumulator Li-Ion;
 • Părerea Noastră
  Această bormașină cu acumulator de la Makita este un model compact și ușor. Aceasta are o manevrabilitate ușoară și un control ridicat și precis. Aceasta are și modul de găurire prin percuție care este ideal pentru găurirea în mortar sau diferite tipuri de zidării.

  Acest model este echipat cu o mandrină rapidă de 10 mm cu un singur inel ce permite schimbarea ușoară a sculelor cu o singură mână. Aceasta are și variator pentru viteză și întreruptor foarte accesibil. Aceasta are o prindere ușoară datorită mânerului cauciucat cu un cauciuc moale.

  4. Bormașină cu acumulator Einhell TC-CD

  Bormașină cu acumulator Einhell TC-CD
  Specificații
 • Angrenaj 2 viteze pentru înșurubare puternică și găurire rapida;

 • 18*1 trepte cuplu de torsiune;

 • Blocare automată a axului pentru schimbarea rapidă a sculei;

 • Design subțire cu cauciuc antialunecare;
 • Părerea Noastră
  Aceasta este o bormașină cu acumulator ce datorită construcției sale subțiri și suprafețele ergonomice pe care le are fac ca această unealtă să stea comod în mână. Aceasta este o unealtă universală ce poate fi folosită atât pentru înșurubare cât și pentru găurire.

  Cu această bormașină se pot găuri materiale precum: lemn, beton și piatră dar în același timp se pot strânge sau slăbii șuruburi cu ea. Lampa de lucru este de tip LED și vă va asigura iluminarea corespunzătoare pe toată perioada folosirii în timpul lucrului.

  5. Bormașină cu acumulator Heinner ACM

  Bormașină cu acumulator Heinner ACM
  Specificații
 • Model semiprofesional;

 • Tensiune alimentare de 10.8 V;

 • Acumulator Li-Ion;
 • Părerea Noastră
  Această bormașină cu acumulator de la Heinner este caracterizată printr-un design compact și foarte ergonomic ce dispune de suficiente funcții cât să asigure o utilizare foarte ușoară. Acest model este combinația perfectă din confort și utilitate, deoarece cei de la Heinner au încercat să ofere tot ce au nevoie clienții într-un singur model.

  Cum alegi una dintre cele mai bune bormașini cu acumulator

  Alegerea unei bormașini cu acumulator vi se pare dificilă? Ei bine am pregătit un ghid de cumpărături ce prezintă câteva caracteristici care după care să vă ghidați când alegeți modelul ideal.

  Ergonomia

  Ergonomia face referire la nivelul de confort pe care îl conferă dispozitivul în momentul utilizării. Principalul factor ce influențează ergonomia dispozitivului este greutatea acestuia. Pentru a verifica acest criteriu este necesar să vedeți cum se simte bormașina în momentul în care este ținut în mână.

  Un alt factor ce influențează acest criteriu este și mânerul dispozitivului. Acesta poate fi în formă de T care distribuie greutatea în mod egal atât în față cât și în spate. Acesta mai este tip pistol model la care va trebui să contrabalansați dumneavoastră greutate. Pentru a avea un mâner confortabil ar mai fi ideal ca acesta să aibă un grip confortabil și antiaderent.

  Turația

  Acest aspect face referire la viteza cu care dispozitivul înșurubează sau găurește. Majoritatea modelelor dispun de un reglaj al vitezei pentru ca bormașina să funcționeze în acord cu nevoile dumneavoastră. În acest sens avem și un sfat pentru dumneavoastră și anume: Folosiți turația maximă la materialele mai moi cum ar fi PAL-ul iar pentru materiale mai dure se recomandă o turație mai scăzută.

  Acumulatorul

  Detalii tehnice specificate de către producător legate de acumulator se pot găsi în general în specificațiile produsului. Vă sugerăm să urmăriți: amperajul, voltajul și durata de încărcare a bateriei. Amperajul face referire la capacitatea acumulatorului de a stoca energie electrică, cu cât aceasta este mai mare cu atât bormașina va funcționa mai mult c o încărcare.

  Voltajul face referire la puterea de torsiune pe care o are modelul prezentat. Pentru cei care folosesc bormașinile rar în mod casnic este suficient un voltaj cuprins între 3,6 – 4,8V. Cei care folosesc bormașina constant într-un mod profesional se recomandă achiziția unui model cu un voltaj cuprins între 5 si 10V. Timpul de încărcare al bateriei este important deoarece nimeni nu vrea să aștepte o veșnicie ca bateria să se încarce. Trebuie să știți că conform specialiștilor cele mai bune bormașini cu acumulator de pe piața din România au baterii care se încărcă complet în 3 ore.

  Vicentiu

  Vicentiu

  Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

  Spune-ne părerea ta

  Lasă un comentariu

  Topzece10.net
  Logo