Cele mai bune căști wireless 2023
Cele mai bune căști wireless trebuie să ofere un sunet de calitate și să să afle într-un preț decent pentru buzunarul dumneavoastră.
Cele mai bune căști wireless 2023
Probabil deja dețineți un telefon bun și aveți nevoie de o pereche de căști wireless bună. Achiziția unui astfel de dispozitiv poate fi dificilă deoarece pe piața sunt prezente o mulțime de modele și o mulțime de comercianți. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră v-am pregătit un ghid e cumpărături care să vă ajute să alegeți corect și o secțiune cu top cele mai bune căști wireless ce pot fi cumpărate.
Poate vă interesează și:
Avantajele oferite de cele mai bune căști wireless
Căștile wireless sau cu conectivitate bluetooth pot oferi câteva avantaje care vă fac viața mult mai ușoară în comparație cu căștile clasice cu fir. Câteva dintre avantaje ar fi:
- Nu vă încurcați în fire – probabil acesta este principalul avantaj oferite de aceste dispozitive audio. Deși este subînțeles am zis că merită să menționăm acest lucru.
- Distanță mare de recepție – acesta este un alt avantaj care este foarte important. Căștile wireless fac să nu fie necesară purtarea telefonului peste tot, majoritatea modelelor permit recepția de la 10 metri distanță.
- Comenzi mai variate – comenzile prezente pe căștile wireless sunt mult mai variate oferind mai multe opțiuni plus că sunt mult mai ușor de utilizat.
Top 8 cele mai bune căști wireless 2023
Este foarte dificil să numim o pereche de căști wireless ca fiind cea mai bună pentru toată lumea, pentru că oamenii au așteptării și nevoi diferite de la aceste dispozitive. Acest lucru ne-a determinat să creăm un top cu cele mai bune mai bune modele ce pot fi cumpărate de pe piață.
Căști wireless Techstar® QCY T2C
- Ușoare și ergonomice;
- Ușor de configurat;
- Preț mic și calitate înaltă;
- Conectivitate până la 10 metri;
- Nu sunt realizate tocmai din cele mai rezistente materiale;
Acestea au conectivitate de până la 10 metri distanță și sunt compatibile atât telefoanele Android cât și cu cele Apple. O încărcare completă asigură funcționarea lor timp de 4-5 ore iar dockul poate încărca căștile de până la 15 ori.
Acest lucru poate asigura o funcționare a căștilor de până la 65 de ore. Noi considerăm aceste model ca fiind cele mai bune căști wireless pentru că oferă o mulțime de beneficii la prețul pe care îl au. Cu siguranță pot fi cea mai bună afacere pe care o faceți.
Căști wireless gaming Earbuds cu Microfon
- Acuratețea sunetului este foarte ridicată;
- Basul este unul excelent;
- Raport preț-calitate foarte bun;
- Dacă nu urmați pași cu atenție s-ar putea să întâmpinați probele cu conectivitatea;
Durata de viață a bateriilor este aproximat 3 ore jumate, iar carcasa de încărcare le conferă până la 12 ore de autonomie. Acest produs a fost crea inițial ca gaming headset, dar ulterior a fost optimizat și pentru a satisface nevoile zilnice ale oamenilor.
Datorita procesorului RISC de 32 biti, lagul este de doar 0.055 secunde. Sunetul este unul pătrunzător și clar și fără distorsiun,i iar basul vă ajuta să vă bucurați de un sunet cu acuratețe ridicată. De de parte sunt cea mai bună alegere de căști wireless când vine vorba de gaming.
Căști wireless Sony WF-1000XM3
- Sonorizare bună;
- Anulare excelentă a zgomotului;
- Durata de viață decentă a bateriei
- Nu sunt ieftine;
Sony și-a îmbunătățit jocul și în ceea ce privește tehnologia de anulare a zgomotului. În centrul fiecărei căști se află un procesor Sony QN1e HD de anulare a zgomotului exterior, care este extrem de eficient. Cu aceste căști wireless vei obține șase ore de redare continuu. În timp ce carcasa are suficientă putere pentru trei încărcări suplimentare, oferind un total de 24 de ore când utilizați Bluetooth și anularea zgomotului împreună.
Căști wireless Panasonic RZ-S500W
- Anulare excelentă a sunetului extern;
- Comenzi tactile superbe;
- ANC-ul este extraordinar;
- Ar putea fi incomode pentru unele persoane;
Specificațiile sunt detaliate, cu tehnologie de anulare a zgomotului, modul ambient, microfoane duble pentru apeluri vocale și o durată de viață a bateriei care totalizează 19,5 ore. (6,5 de la căști + 13 ore de la carcasă). O încărcare rapidă USB-C de 15 minute poate oferi 70 de minute de redare.
Comenzile tactile de pe fiecare casca sunt receptive și intuitive, permițându-vă să vă controlați muzica și să comutați între modurile de anulare a zgomotului cu zero zgomot. De asemenea, primiți cinci dimensiuni de vârfuri pentru urechi pentru a vă ajuta să aveți o fixare potrivită în ureche.
Atât calitatea sunetului, cât și eliminarea zgomotului sunt excelente. Există o mulțime de agilitate prin extremitatea joasă și o mulțime de texturi pe frecvențe. Muzica sună clar și există un mare rafinament, ceea ce este binevenit la acest preț.
Apple AirPods Pro
- Foarte confortabile;
- Anulare bună a zgomotului;
- Sunet echilibrat;
- Nu sunt ieftine;
Combinând un sistem excelent de anulare a zgomotului cu un mod de transparență care se simte aproape la fel de natural ca și purtarea căștilor neizolate, Apple a creat o pereche de căști care sunt la fel de potrivite pentru un zbor pe distanțe lungi, precum și pentru o alergare în parc.
Puterea întregii experiențe este cipul Apple H1, care asigură performanțe wireless și asociere extrem de rapidă. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, decentă, cu 5 ore revendicate pentru căști și alte 19 ore disponibile datorită carcasei de încărcare inclusă.
Dacă căștile se descarcă, există opțiunea de a încărca rapid bateria în carcasă. În 5 minute se încarcă pentru o oră de funcționare. S-ar putea să nu pară atât de dinamice și de bune pentru multă lume, dar, pentru mulți aceste căști wireless, ar putea fi singura pereche de căști de care au nevoie vreodată.
Căști wireless Samsung Galaxy Buds Pro
- IPX7 impermeabil;
- Anulare bună a zgomotului;
- Comenzi tactile care sunt foarte simple;
- Fără Google Assistant;
Dar adevăratul motiv pentru a le cumpăra este sunetul excelent pe care îl produc. Galaxy Buds Pro are o gamă impresionantă de dual-driver, permițându-le să aibă unele dintre cele mai clare și mai curate basuri pe care le-am auzit până acum de la căștile wireless. Dacă vă pasă de calitatea sunetului la fel de mult ca și de caracteristici, chiar nu puteți da greș cu aceste câști wireless.
Căști wireless Sony WH-1000XM4
- Sunet dinamic care e bogat în detalii;
- Simțul senzațional al sincronizării;
- Sunt ușoare și confortabile;
- Nu are suport aptX;
Sunt o pereche de căști wireless la fel de confortabile ca modelul precedent, dar au introdus noi caracteristici utile care îmbunătățete experiența utilizatorului și cu care obțineți o creștere serioasă a calității sunetului. Acest model își merită din plin locul în top cele mai bune căști wireless.
Căști on-ear Jabra Elite 45H
- Ușoare și foarte confortabile;
- Durată de viață bună a bateriei;
- Conectivitate stabilă;
- Calitate decentă a sunetului;
- Nu are rezistență la apă;
- Izolare pasivă și slabă a zgomotolui;
Căștile Jabra sunt făcute pentru ascultătorul de zi cu zi, iar designul reflectă acest lucru: această cască compactă la ureche este ușor de transportat pentru a asculta din mers. Construcția complet din plastic poate să nu fie atrăgătoare pentru unii, dar păstrează căștile ușoare și mai accesibile decât alternativele cu construcție premium.
Pielea sintetică înfășoară tampoanele pentru urechi din spumă de memorie, care sunt etichetate cu „L” și „R” pentru o identificare ușoară. Jabra a folosit un material cauciucat moale la atingere pentru perna bandei, care este moderat confortabilă.
Sunt o alegere bună pentru cei care nu pot scoate foarte mulți bani din buzunar dar își doresc cele mai bune căști wireless on-ear când vine vorba de confort.
Cum să alegi cele mai bune căști wireless – ghid de cumpărături
Haideți să ne uităm la lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare în momentul în care vă decideți să cumpărați o pereche de căști wireless.
Tipul de căștilor wireless
Probabil acesta ar trebuie să fie primul criteriu căruia să-i acordați atenție și mai exact să vă întrebați ce tip de căști wireless vreți. Veți avea de ales între căștile over-ear, căștile on-ear și căștile in-ear. Fiecare din ele au atât plusuri cât și minusuri care fac parte din caracteristica lor. Deci înainte să vă orientați spre diferite funcții inteligente ale căștilor wireless trebuie să alegeți tipul. În rândurile următoare vom vorbi un pic despre aceste tipuri.
Câști Over-Ear
Acestea sunt căști care după cum le spune și numele (over-ear) acoperă și stau fixe pe urechi. Acestea stau fixe și pun o ușoară presiune pe maxilar superior și pe tâmplă. Căștile over-ear sunt căștile clasice, originale și sunt disponibile în două versiuni: închise și deschise.
Căștile cu spate închis păstrează în mod natural muzica, împiedicând pe ceilalți din jur să audă ceea ce ascultați, în timp ce căștile cu spate deschise au deschideri care permit sunetelor exterioare să intre și celor din jur să audă sunete din partea căștilor.
Câști On-Ear
Deși sunt apropiate ca și concept acestea față de căștile wireless over-ear sunt mai mici și mai ușoare. Acestea stau fixe pe cap direct pe urechi la fel ca cele de mai sus. Căștile wireless on-ear sunt de asemenea de două tipuri: închise și deschise. De obicei căștile on-ear o izolare a sunetului extern mai slabă față de căștile over-ear.
Câști In-Ear
Căștile in-ear sunt cele mai mici dintre cele trei tipuri și se potrivesc în canalul urechii. Sunt de asemenea folosite tot în lume, mulțumită în mare parte celor de la Apple. (Unele sunt chiar de unică folosință, iar altele vă recomandăm să le aruncați).
Există multe lucruri de apreciat la căștile in-ear și multe lucruri care sunt mai puțin apreciate. Probabil voi detalia mai bine aceste tipuri cu altă într-un articol separat, până una alta cred că ai înțeles ce înseamnă fiecare în parte.
Durata de viață a bateriei
Acesta este un aspect foarte important. Probabil nimeni nu-și dorește o pereche de căști wireless care pot fi folosite doar o perioadă scurtă de timp. În momentul achiziției trebuie să urmăriți: durata de viață a bateriei căștilor, durata de viață a bateriei pe care o are carcasa și timpul de încărcare. Toate aceste 3 caracteristici sunt prezentate aproape mereu de producător sau vânzător pe la pagina produsului la specificații.
Ușurința utilizării
Aici este un criteriu care poate varia foarte mult. Multe modele ca cele prezentate de noi în top cele mai bune căști wireless sunt ușor de utilizat și intuitive. Alte modele pot fi mai simple iar alte mult, mult mai complicate. Unele dintre ele au atât de multe funcționalități încât necesită să acordați timp special pentru a învăța să le utilizați. Sfatul nostru este să alegeți o pereche de căști wireless care vă acoperă nevoile și care nu sunt prea complicate.
Prețul
Deși acesta nu este neapărat un criteriu de selecție, cel puțin nu a fost folosit de noi în momentul în care am creat top cele mai bune căști wireless. Dacă vă doriți o pereche de căști profesionale care vă oferă o calitate a sunetului foarte ridicată este important să alocați un buget decent.
Limitarea bugetul nu face altceva decât să vă conducă către o pereche de căști slabă din punct de vedere al calității. În același timp e important să plătiți un preț pe care vi-l permiteți, dumneavoastră trebuie să găsiți aici un echilibru.
Care sunt cele mai bune căști wireless? – concluzie
Pe finalul articolului sperăm că acesta v-a ajutat să faceți o achiziție bună pentru dumneavoastră. Sperăm că acest articol a avut informații relevante pentru dumneavoastră și că topul căștilor wireless a fost unul pe gustul dumneavoastră.
Unboxing Sony WF-1000XM3
Vicentiu
Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.
Mulțumesc pentru articol! Foarte utile informațiile!
Mulțumim. De mare ajutor!!
Cu plăcere! Ne bucurăm că am fost de ajutor.