Top 5 cele mai bune gene false

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cele mai bune gene false trebuie să vă ajute să înfrumusețați ochii în felul dorit de către dumneavoastră.

Cele mai bune gene false
Top 5 cele mai bune gene false 7

Top 5 cele mai bune gene false

1

Gene false Ardell FauxMink Wispies

Cele mai bune gene false Ardell
Gene false Ardell FauxMink Wispies
Top 5 cele mai bune gene false 8
Specificații
✔Se contopesc perfect cu genele naturale;
✔Conferă genelor un volum irezistibil;
✔Ochii par mai mari și mai larg deschiși;
✔Sunt moi, ușoare și confortabile pentru ochi;
✔Aplicarea este ușoară și rapidă
✔Potrivite pentru întreaga zi;
2

Gene False Ardell 105

Cele mai bune gene false din păr natural
Gene False Ardell 105
Top 5 cele mai bune gene false 9
Scurtă descriere
✔Tip bandă;
✔100% din păr natural;
✔Flexibilitate, contur și volum;
✔Pot fi reaplicate;
3

Gene false fascinant look

Cele mai bune gene false din păr sintetic
Gene false fascinant look
Top 5 cele mai bune gene false 10
Scurtă descriere
✔Aspect natural;
✔Foarte ușoare;
✔ Foarte ușor de aplicat;
✔Pot fi reaplicate;
4

Gene false fir cu fir, Lidan, 14 mm

Cele mai bune gene false fir cu fir
Gene false fir cu fir, Lidan, 14 mm
Top 5 cele mai bune gene false 11
Scurtă descriere
✔Ideale pentru mai mult volum si alungire;
✔Pot rezista până la 4-6 săptămâni;
✔ Profesionale;
✔Pot fi reaplicate;
5

Gene false Essence Light as a feather 3D faux mink

Cele mai bune gene false Essence
Gene false Essence Light as a feather 3D faux mink
Top 5 cele mai bune gene false 12
Scurtă descriere
✔Creează un efect dramatic;
✔Arată foarte natural;
✔ Sunt foarte ușoare și aproape că nu se simt pe ochi;
✔Dispuse pe o bandă subțire transparentă;

Cum să alegi cele mai bune gene false – ghid de cumpărături

Materialul

Este foarte important să alegeți gene false realizate din materiale de calitate cum ar fi mătasea sintetică sau firul de păr natural. Acestea sunt mult mai rezistente și mai durabile decât materiale ieftine și astfel vor sta mai mult pe pleoapele dumneavoastră.

Forma

Este important să alegeți gene false care se potrivesc cu forma ochilor pentru a obține un aspect natural și armonios. Iată câteva sfaturi pentru a alege genele false în funcție de forma ochilor:

  • Ochi rotunzi: Dacă aveți ochi rotunzi, optați pentru gene care creează o iluzie de elongare. Genele cu colțuri exterioare ridicate și mai lungi decât cele interioare sunt o opțiune bună. De asemenea, puteți încerca gene cu o curbă accentuată, care vor deschide și alungi ochii.
  • Ochi descendeți: Dacă ochii dumneavoastră au o înclinare spre colțurile exterioare, optați pentru gene care creează o iluzie de ridicare. Genele care se îngustează spre colțurile interioare și se lungesc spre colțurile exterioare sunt ideale.
  • Ochi migdalați: Dacă aveți ochi în formă de migdale, puteți alege gene cu o formă naturală și simplă. Genele care urmează forma ochilor, fără a fi prea lungi sau prea dense, vor arăta foarte bine. În plus, puteți experimenta cu diferite lungimi și densități pentru a găsi cele mai bune gene false.
  • Ochi mari: Dacă aveți ochi mari, puteți alege gene care vor sublinia frumusețea ochilor. Genele cu o curbă accentuată și cu o densitate mare vor arăta foarte bine. În plus, puteți opta pentru gene cu colțuri exterioare ridicate pentru a crea un efect de elongare.

Brandul

Deși există excepții în această lume totuși trebuie să știți că atunci când alegeți genele false este bine să alegeți produsele unui brand de încredere cu o reputație bună în această industrie. Astfel veți avea siguranța unor produse de calitate cu rezistență ridicată.

Lungimea și densitatea

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Alegerea lungimii și densității potrivite a genelor false depinde de preferințele personale și de stilul de machiaj pe care îl doriți. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să alegeți lungimea și densitatea corectă a genelor false:

  • Lungimea: Dacă vreți un aspect natural, alegeți gene care nu sunt mult mai lungi decât genele naturale pe care le aveți. Dacă preferați un aspect care să iasă în evidență, alegeți gene cu o lungime mai mare decât genele naturale. Încercați să găsiți un echilibru între lungimea genelor false și forma ochilor.
  • Densitatea: Densitatea genelor false se referă la câte fire de gene sunt prezente pe bandă. Dacă vreți un aspect natural, alegeți gene cu o densitate mai mică. Pentru un aspect care să vă scoată ochii în evidență, optați pentru gene cu o densitate mai mare. De asemenea, puteți opta pentru gene care au o densitate mai mare în partea exterioară a ochilor pentru a crea un efect de elongare.
  • Ocazia: Alegeți lungimea și densitatea genelor false în funcție de ocazie. Pentru evenimente formale, cum ar fi nunți sau baluri, puteți opta pentru gene cu o lungime și densitate mai mare. Pentru evenimente de zi, cum ar fi o ieșire în oraș sau o întâlnire, puteți opta pentru gene cu aspect natural.

Adezivul

Este foarte important să vă asigurați că adezivul folosit este unul de calitate și nu irită pielea sensibilă din jurul ochilor. Dacă pilea dumneavoastră e una sensibilă să știți că există adezivi special creați pentru pilea sensibilă.

Reutilizarea

Dacă vă doriți să reutilizați genele false atunci este foarte important să optați pentru gene de calitate care pot fi curățate și reutilizate de mai multe ori. Acestea în general costă mai mult, dar pe termen lung sunt mai avantajoase.

Aplicarea

Când vine vorba de aplicarea genelor este foarte important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj și astfel veți putea aplica singură fără probleme genele false. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor vă recomandăm să căutați tutoriale video online.

Care sunt cele mai bune gene false?- concluzie

Pe final sperăm că acest articol va fost de ajutor și că prin intermediul lui ați putut să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Genele sunt o unealtă care pot ajuta mult aspectul unei persoane dacă sunt aplicate corect.

Roxana
Roxana

Sunt pasionată de ce înseamnă manichiură și pedichiură, iar lumea fashion mă fascinează. Cu articolele de pe acest site, vreau să ofer cele mai bune recomandări femeilor.

Topzece10.net
Logo