Cele mai bune lămpi UV

Dacă vă doriți să vă faceți manichiura singură acasă atunci aveți nevoie de cea mai bună lampă UV. Aceasta vă va ajuta să obțineți manichiura dorită.

cea mai bună lampa uv pentru unghii

Cea mai bună lampă UV

Dacă ești începătoare în acest domeniu alegerea unei lămpi UV poate fi dificilă, deoarece până la urmă nu știți ce să căutați exact. Astfel am pregătit în acest articol cele mai bune modele ce pot fi cumpărate dar și un ghid de cumpărături în care vă oferim criteriile de bază pentru a a alege cea mai bună lampă UV. Recomandarea noastră preferată din acest articol este lampa UV LED 48W SUN5 PRO SensoPRO Milano, merită să-i acordați puțină atenție li poate în în acel timp vă dați seama că e ideală și pentru dumneavoastră.

Poate vă interesează și:

Avantaje oferite de cele mai bune lămpi UV

Achiziția unei unei lămpi UV bune vine în general cu set de avantaje. Vom prezenta câteva dintre aceste avantaje în rândurile următoare.

 • Timp de uscare rapid – modele prezentate de noi oferă în general un timp de uscare rapid;
 • Durată de viață lungă – modele prezentate de noi au durată de viață foarte lungă, majoritatea dintre modele chiar 50.000 de ore de funcționare;
 • Funcții care vă ajută cu adevărat – modele prezentate de noi au în dotare funcții care vă fac munca și viața mai ușoară cu adevărat.

Top 5 cele mai bune lămpi UV

Alegerea unei lămpi UV ca fiind cea mai bună pentru toată lumea este aproape imposibilă, de acea am pregătit câteva recomandări în care ar trebui să vă regăsiți și dumneavoastră modelul ideal.

top cele mai bune lampi uv pentru manichiură
1

Lampă UV LED 48W SUN5 PRO SensoPRO Milano

Alegerea noastră
Lampă UV LED 48W SUN5 PRO SensoPRO Milano
Sepcificații
 • 24 LED-uri;

 • Putere maxima: 48W;

 • Display digital;
 • Părerea noastră
  Aceasta este o lampă UV ce are o calitate premium. Are 24 de LED-uri de tip DOUBLE Light LED și un display digital. Lampa este dotată cu timer ce poate fi setat la: 10s/30s/60s/99s iar datorită tehnologiei inovative pe care o are razele UV emise de această lampă nu sunt dăunătoare organismului. Aceasta asigură și garantează o uscare rapidă a gelului sau ojei semipermanente cu un consum redus de energie. În opinia noastră acest model este cea mai bună lampă UV profesională.
  2

  Lampă unghii UV LED SUNone 48w

  Cel mai bun raport preț-calitate
  Lampă unghii UV LED SUNone 48w
  Sepcificații
 • Dimensiuni: 15 x 19 x 8,5 cm;

 • Timer Integrat: 5sec/30sec/60sec/Continuu;

 • Garantat 50000 ore de lucru;
 • Părerea noastră
  Această lampă UV vine cu design modern și are dimensiuni reduse fiind foarte ușor de transportat. Aceasta are o putere de 48 W și usucă toate tipurile de ojă semipermanentă și gelul UV. Este construită din materiale premium, fiind și foarte compactă. Aceasta este dotată cu senzor de mișcare. LED-urile sunt amplasate în așa fel încât să lumineze fiecare loc din interior. Este de departe una dintre cele mai bune lămpi UV.
  3

  Lampă UV LED Sun5 48w

  Recomandare care usucă foarte repede
  Lampa UV LED Sun5 48w
  Sepcificații
 • Putere: 48W LED/UV;

 • Timer integrat;

 • Double light;
 • Părerea noastră
  Aceasta lampă UV are un design compact, neconformistă și are o putere de 48W. Aceasta lampă UV pentru manichiură are o durată de viață de minim 50.000 ore, acest lucru fiind datorat LED-urilor care sunt de un nivel înalt. Aceasta are și un timer ce poate fi setat la: 5sec. – 30sec. – 60sec. – continuu. Este una dintre cele mai bune lămpi UV ce poate fi cumpărată de dumneavoastră acum.
  4

  Lampă profesională UV LED pentru unghii 96w SUN H3 plus premium

  Cea mai bună lamă UV prefesională
  Lampă unghii UV LED 96w SUN H3 plus premium
  Sepcificații
 • Temporizator;

 • Putere maxima de 96 W;

 • Senzor de miscare;
 • Părerea noastră
  Aceasta este lampă UV profesională și este recomandată saloanelor ce se ocupă cu crearea manichiurii și pedichiurii. Acest model poate scurta semnificativ timpul pe care îl petrec clientele la salon deoarece are un design compact care grăbește procesul și permite uscarea a două mâini odată. Acest model are 39 de 39 de LED-uri cu o putere maxima de 96 W. Acest model are încorporat un senzor de mișcare si un temporizator de 10, 30, 60 si 99 de secunde. Probabil acest model este cea mai bună lampă UV profesională ce poate fi cumpărată de dumneavoastră.
  5

  Lampă UV pentru manichiură Sun X

  Cea mai puternică recomandare
  Lampă UV pentru manichiură Sun X
  Sepcificații
 • Timer;

 • Display pentru timer;

 • Putere: 54 W;
 • Părerea Noastră
  Aceasta este o lampă UV ce este destinată pentru uscarea manichiurilor cu gel și cu ojă semipermanentă. Designul special pe care îl are o face să fie foarte ușoară și practică. Partea inferioară a lămpi este detașabilă astfel o veți putea folosi chiar și pedichiură. Procesul de detașare a părți inferioare se realizează foarte ușor. Trebuie să știți că acest model poate fi folosit atât acasă cât și în mod profesional deci este o lampă UV foarte bună.

  Cum alegi una dintre cele mai bune lămpi UV

  Dacă a-ți parcurs recomandările noastre dar nu știți ce lamă UV să alegeți? Nici o problemă am pregătit un ghid de cumpărături care să vă ghideze spre alegerea corectă și perfectă pentru dumneavoastră. În acest ghid de cumpărături am prezentat toate criteriile importante care să vă ducă spre alegerea perfectă.

  cum alegi una dintre cele mai bune lampi uv

  Puterea

  Acest criteriu va determina cât de rapid va usca lam UV gelul pe unghii. Puterea este dată de numărul de LED-uri sau de numărul tuburilor cu LED pe care le are dispozitivul. Cele mai performante modele ajung la o putere de 48 W și pot fi dotate cu mai mult de 30 de LED-uri. În general aceste modele sunt încadrate la categoria de produse profesionale și în majoritatea cazurilor dispun și de o tehnologie care usucă mai rapid gelul.

  Lămpile UV care sunt destinate în general femeilor sau fetelor care sunt la început sunt ceva mai ieftine dar au în medie între 2 și 4 tuburi LED. În ciuda faptului că sunt mai ieftine acesta sunt compacte ca și design și în același timp foarte practice și ușor de utilizat.

  Funcțiile

  Cele mai bune lămpi UV au funcția de temporizare. Această funcție vă va ușura forte mult munca. Acestea pot fi setate să funcționeze un interval de 30 de secunde până la 120. Senzorul de prezență a mâini este o altă funcție foarte importantă, aceasta o face să pornească imediat după introducerea mâinii înăuntru.

  Pe piață sunt prezente și modele de lămpi UV ce au în dotare un ventilator care poate usca lacul de unghii fără a mai folosii razele UV. Mai trebuie să știți că dacă vă doriți uscarea uniformă a unghiilor este necesar ca lampa să aibă o oglindă în interior care în același timp grăbește și procesul de uscare.

  Portabilitate

  Acesta este un alt factor foarte important. Există extrem de multe femei ce obișnuiesc să călătorească frecvent și au nevoie să să ia lampa și restul trusei de îngrijire personală în acele călătorii. Trebuie să țineți cont că cele mai bune lămpi UV pentru a fi transportate cu ușurință au dimensiuni reduse și sunt ușoare. Mai trebuie să fiți conștientă că în general cu cât o lampă UV că cât este mai mică și ușoară cu atât va avea o putere mai mic.

  Tehnologia de uscare

  Preț

  Prețul produselor poate varia foarte mult, acest lucru este dorat varietății mari de modele prezente pe piața noastră. Prețul în general este influențat de performanța și puterea de uscare pe care o are lampa UV. Există modele profesionale ce pot costa câteva sute de lei dar și modele mai ieftine la câțiva zeci de lei. Cele din urmă modele sunt ideale pentru uz casnic și pot fi luate foarte ușor în călătorii.

  Concluzie

  În încheierea articolului sperăm că acest ghid de cumpărături va fost de ajutor și ați descoperit în el cea mai bună lampă UV pentru dumneavoastră. În același timp sperăm că și ghidul de cumpărături va fost de ajutor. Dacă articolul va fost ajutor atunci ori de câte ori aveți nevoie de un produs sa veți să descoperiți cele mai bune produse nu ezitați să accesați TopZece10.net pentru a descoperii informații despre el.

  Sunt scriitoare pe site-ul topzece10.net. Pe acest site am articole care conțin sfaturi din lumea fashion și despre îngrijirea personală. Am decis să devin parte a acestei echipe pentru că sunt pasionată de mediul online și îmi doresc să ajut oamenii.

  Spune-ne părerea ta

  Lasă un comentariu

  Topzece10.net
  Logo