Top 10 cele mai bune televizoare 2024

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Cel mai bun televizor este probabil acel model care este dotat cu funcțiile de care aveți nevoie și care se află în limita bugetului pe care îl aveți.

Cel mai bun televizor ce poate fi cumpărat
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 14

Cel mai bun televizor 2024

Trăim în era în care schimbările apar constant, iar acest lucru se aplică și în cazul televizoarelor. Acest lucru poate face ca procesul de selecție și de cumpărarea a unui televizor bun să fie un proces greu pentru dumneavoastră.

Pentru a vă ajuta să cumpărați un TV bun am pregătit acest articol. În acest articol veți găsi top televizoare 2024 și un ghid de cumpărături care conține sfaturi de achiziție. Astfel dacă veți citi acest articol veți scăpa de întrebare: ce televizor să cumpăr?

Poate vă interesează și:

Sfaturi rapide pentru a alege cel mai bun televizor

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Dacă vreți să faceți achiziția fără să mai parcurgeți ghidul de cumpărături avem câteva sfaturi scurte pentru dumneavoastră. Astfel veți putea face achiziția corectă.

 • Alegeți un televizor 4k – Suntem în 2024, iar acum televizoarele 4k pot fi găsite și la prețuri accesibile. Suntem aproape siguri că dacă veți alege un model cu rezoluția Full HD sau 1080p veți ajunge să regretați.
 • Pregătiți un buget de 2-3000 lei -Pentru a avea parte de un televizor bun bugetul necesar este cel menționat. De exemplu televizorul Samsung 75AU8072 care este în top are un preț de 2700 de lei (la momentul postării articolului) și are 4K, este Smart și o diagonală de 138 cm.
 • Alegeți un televizor cu capacitate HDR – Televizoare cu HDR oferă un contrast mai bun și culori mult mai reale.

Top 10 cele mai bune televizoare 2024

Numirea unui singur televizor ca cel mai bun pentru toată lumea este imposibilă. Omenii au nevoi și bugete diferite. Așadar am pregătit Top 10 televizoare în care am inclus cele mai bune televizoare ce pot fi cumpărate online.

Top 10 cele mai bune televizoare
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 15
1

Televizor Samsung 75AU8072

Alegerea noastră
Televizor Samsung 75AU8072
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 16

Avantaje

 • Nu se blochează;
 • Culori vibrante;
 • Raport preț-calitate bun;
 • Se mișcă foarte bine printre aplicații;

Dezavantaje

 • Calitatea audio este cam slabă;
Părerea noastră
Televizorul Samsung 75AU8072 este un TV bun de la Samsung dotat cu Dynamic Crystal Color care oferă imagini cu o mulțime de nuanțe cu variații realiste. Aceasta are un procesor Crystal 4K care vă va asigura o rezoluție de până la 4K și astfel veți experimenta expresia unor culori mai realiste.

Acesta este un televizor 4K ceea ce înseamnă depășește un televizor FHD deoarece oferă de 4 ori mai mulți pixeli. High Dynamic Range (HDR) crește gama de niveluri a luminilor pe care le are televizorul pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de un spectru mai mare de culori.

Profilul subțire pe care îl are televizorul îi permite să se integreze aproape în orice spațiu fără a ieși în evidență într-un mod deranjant. Acesta este un televizor bun care nouă ne-a plăcut extrem de mult și din acest motiv îl considerăm cel mai bun televizor Samsung ce poate fi cumpărat.
2

Televizor Smart LED LG 43UR78003LK

Cel mai bun SmartTV
Televizor Smart LED LG 43UR78003LK
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 17

Avantaje

 • Calitate bună a imaginii;
 • Ușor de folosit;
 • Calitate bună a sunetului;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Este creat cu tehnologia LED;
Părerea Noastră
Urmează să vă prezentăm unul dintre cele mai bune televizoare LG. Televizoarele LG UHD surprind mereu oamenii și le permit să experimenteze o calitatea realistă a imaginii și culori vii. Acesta are rezoluția de aproape 4 ori mai mare decât o are un televizor Full HD.

Este un model care permite conectarea directă la aplicațiile de film cu ar fi: Netflix, HBOGO și Amazon Prime. Acest lucru vă va permite să vizionați filmele cu familia într-un mod mai ușor și comod. Priviți un meci? Vreți să experimentați senzația simțită pe stadion? Bluetooth Surround Ready va permite sa experimentați jocul ca si cum ați fi fost chiar pe teren.

Procesorul clarifică zgomotul din imagine și face culorile mai vii în timp ce îmbunătățește contrastul. Imaginile de rezoluție scăzută sunt convertite de acest procesor la o rezoluție de 4K. Pe lângă asta el știe unde să îmbunătățească și sunetul și creează un surround virtual pentru o experiență mai captivanta si cinematografica.
3

Televizor LG OLED 42C31LA

Cel mai bun TV OLED
Televizor LG OLED 42C31LA
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 18

Avantaje

 • Imagine impecabilă;
 • Senetul e foarte bun;
 • Culorile sunt foarte vi;
 • Sistem de operare ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Telecomanda poate părea greu de folosit;
Părerea Noastră
Acesta este un alt televizor bun de la LG de această dată acesta având ecran OLED. Procesorul a9 de a 6-a generație pe care îl are acesta asigură o vizualizare la cel mai înalt nivel, astfel veți avea parte de cele mai plăcute experiențe când vă veți uita la TV.

Cu ajutorul comenzilor vocale care sunt încorporate în televizor vă puteți face viața extrem de ușoară. Dolby Vision ajustează într-un mod inteligent luminozitatea, culoarea si contrastul ecranului și oferă o experiență audio intensivă.

Procesorul televizorului optimizează imaginea pentru a vă oferi un efect cinematic adevărat. Cu televizorul OLED LG, nu trebuie sa va faceți griji pentru neclaritate si licărire. Probabil acesta deși nu este tocmai cel mai ieftin televizor este probabil cel mai bun televizor LG OLED.
4

Televizor Samsung Smart 50CU7172

Cel mai bun televizor Samsung Smart
Televizor Samsung Smart 50CU7172
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 19

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Nu are întârzieri sau lag-uri;
 • Calitate bună a imaginii;
 • Conectivitate ușoară;

Dezavantaje

 • Telecomanda nu este prea practica;
Părerea noastră
Acesta este un Smart TV ieftin care se poate încadra la sugestiile de buget. În ciuda faptului că are un preț redus acesta este un model ce vine cu o mulțime de avantaje și funcții. Acesta vine echipat cu PurColor care optimizează culorile în așa fel încât vei putea observa și cel mai mic detaliu în filme, videoclipuri, etc.

Optimizarea culorilor se datorează și procesorului Crystal 4k care optimizează raportul de contrast ridicat si controlează funcția HDR. Acesta permite conexiunea la distanță între dispozitive. Ce înseamnă asta? Ei bine de exemplu acest lucru vă va permite să accesați calculatorul de la birou în timp ce sunteți acasă.

Acesta are un ecran mare și o rama mică, astfel aceasta poate fi privit din orice unghi în timp ce atrage cu o imagine clară. În opinia noastră acesta este cel mai bun televizor ieftin ce poate fi cumpărat, are un preț sub 2500 de lei și oferă extrem de multe funcții.
5

Televizor Smart Samsung 55Q60C

Cel mai bun TV pentru gaming
Televizor Smart Samsung 55Q60C
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 20

Avantaje

 • Partea de SMART funcționează bine;
 • Calitate bună a imaginii;
 • Se mișcă foarte fluid;
 • Se conectează ușor la alte device-uri;

Dezavantaje

 • Nu este ieftin;
Părerea noastră
Acesta este un alt televizor bun de Smasung ce are un ecran QLED și o diagonală de 163 de centimetri. Acesta vine echipat cu procesorul quantum Lite 4K care este foarte puternic și optimizează sunetul și condițiile de vizionare.

Acesta are și tehnologia de iluminare Dual LED care oferă un contrast mai precis și ajustează culorile pentru a le face mai naturale. Quantum HDR permite maparea dinamică a tonurilor HDR10+ schimba culoarea si contrastul, scena cu scena, permițându-vă să vedeți chiar si cele mai mici detalii.

OTS Lite creează un sunet virtual care urmărește acțiunea. Sunetul 3D de tip surround îți va permite să obții un sunet de cea mai înaltă calitate. Deși este o variantă mai scumpă acest televizor probabil este cel mai bun televizor Smart Smasung.
6

Televizor Philips 55PUS8518

Cel mai bun televizor Ambilight
Televizor Philips 55PUS8518
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 21

Avantaje

 • Are un design plăcut;
 • Sunet bun;
 • Culori naturale;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Pot apărea probleme de soft;
Părerea noastră
Acesta este un TV de la Philips care în ciuda criticilor de prin recenziile prezentate de oameni pe noi ne-a impresionat profund. Tehnologia Ambilight creează o experiență nemaiîntâlnită de dumneavoastră în timp ce vizionați ceva la TV. Dacă vreți să aflați mai multe despre tehnologia Ambilight găsiți informații aici unde am scris un articol pe tema asta.

Procesorul Philips P5 Perfect Picture oferă o imagine în care detaliile au într-un mod simțitor mai multă profunzime. Acest lucru se datorează imaginilor vii, naturale și a contrastului care subliniază fiecare detaliu afișat pe ecran.

Televizorul celor de la Philips deține și HDR10+ care oferă imagini captivante și realiste. Meta datele dinamice permit televizorului sa regleze nivelurile de luminozitate de la un cadru la altul pentru a oferii cea mai plăcute experiență.

Verdictul nostru legat de acest televizor este că acesta este un model demn de top televizoare Philips. Acest lucru este datorat raportului preț-calitate care vine din caracteristicele pe care acesta le oferă la un preț mic.
7

Televizor Sony Smart Android 55X75WL

Recomandarea noastră de la Sony
Televizor Sony Smart Android 55X75WL
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 22

Avantaje

 • Imagine bună;
 • Google TV;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Sunetul nu tocmai cel mai bun;
Părerea noastră
A venit rândul unui televizor de la Sony să apară în top televizoare 2024. Acest TV are un procesor 4k X1 care folosește algoritmi pentru a reduce zgomotul și pentru a intensifica detaliile. Live Color extinde culorile imaginilor la culorile care pot fi reproduse de televizor, pentru ca tot ceea ce urmăriți să aibă un aspect intens și realist.

Tehnologia 4K X-Reality™ PRO este capabilă să convertească imaginile 2k și Full HD aproape de rezoluția 4k. Motionflow™ XR este tehnologia care vă oferă imagini cursive și clare chiar și atunci când acțiunea se petrece în mod rapid.

Acest televizor are și căutare vocală lucru care vă va permite să găsiți conținutul preferat fără să mai folosiți tastarea. Senzorul de lumină încorporat îi permite să ajusteze imaginea în așa fel încât să redea într-un mod clar indiferent de luminozitatea din cameră. Nu este tocmai cel mai bun televizor pentru sunet, dar este un model care merită atenția dumneavoastră.
8

Televizor Smart Panasonic TX-50LX800E

Recomandarea noastră de la Panasonic
Televizor Smart Panasonic TX-50LX800E
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 23

Avantaje

 • Calitatea materialelor este ridicată;
 • Superb ca imagine și design;
 • Sunet bun;
 • Sistemul de operare se mișcă fluid;

Dezavantaje

 • Telecomanda este cam butucănoasă;
Părerea mea
Acesta este un Smart TV al celor de la Panasonic care oferă claritate, detalii bogate și un sonor de calitate. Boxele creează un câmp 3D și vă transpune în atmosfera potrivită. Tehnologia HDR Bright Panel Plus reda imagini HDR clare si exacte, cu zone luminoase spectaculoase, gratie unui ecran eficient.

Procesorul de imagine oferă niveluri spectaculoase de contrast, claritate și culori cu adevărat exacte. Optimizarea imagini HDR scenă cu scenă se realizează cu Dolby Vision în flux la standard HDR10+.

Acesta este o variantă bună dar trebuie să aveți în vedere că prezintă și câteva minusuri cum ar fi telecomanda care pare cam butucănoasă și realizată din plastice mai slabe. În ciuda acestor minusuri noi îl considerăm ca fiind un televizor demn de top 10 cele mai bune televizoare.
9

Televizor Samsung 55CU7172

Cel mai bun televizor cu diagonală de 138 de centimetri
Televizor Samsung 55CU7172
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 24

Avantaje

 • Se conectează ușor;
 • Nu are lag-uri în sistemul de operare;
 • Raport preț-calitate bun;

Dezavantaje

 • Puteți întâlnii delay la schimbarea canalelor;
Părerea noastră
Aducem în top încă un televizor de la Samsung ce oferă imagini vibrante și culori bogate. Acestea sunt datorate tehnologiei PurColor care permite ecranului să redea o gamă largă de culori. Acest lucru asigură o performanță optimă a imaginii și o experiență de vizionare rar întâlnită.

Procesorul Crystal 4K este cel care oferă o rezoluție de 4K la conținutul pe care alegeți să-l vizionați. Motion Xcelerator estimează și compensează automat cadrele la sursa conținutului redat. Acest lucru vă ajută să experimentați imagini clare și dinamică performantă.

HDR ( High Dynamic Range) crește și optimizează nivelul luminozității pentru a vă bucura de un spectru mare de culori chiar și în scenele întunecate. Nu este tocmai cel mai bun televizor al celor de la Samsung, dar este unul de top televizoare și acesta merită atenția dumneavoastră.
10

Televizor Horizon 55HL7530U

Recomandarea noastră de la Horizon
Televizor Horizon 55HL7530U
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 25

Avantaje

 • Se mișcă foarte bine în aplicații;
 • Imagini clare;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Sunetul ar trebui îmbunătățit;
Părerea Noastră
Ultima mențiune vine de la Horizon care face parte din topul cu cele mai bune televizoare ce pot fi cumpărate. Acesta vă va permite să trăiți experiențe cinematografice de neuitat chiar în confortul casei dumneavoastră.

Tehnologia avansată 4K Ultra HD vă va permite să observați strălucire chiar și în cele mai mici detalii. Acesta oferă gradul ideal de contrast și culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Rezoluția 4K de la Horizon este de 4 ori mai mare față de cea Full HD.

Acesta este un televizor bun, dar prezintă și minusuri cum ar fi sonorul. Dacă vă doriți cele mai performante sunete din partea televizorului dumneavoastră va trebui să achiziționați și un sondbar. În schimb este disponibil la un preț sub 2000 de lei.

Cum să alegi cel mai bun televizor – ghid de cumpărături

Cum spuneam și la începutul articolului alegerea unui televizor poate fi dificilă, mai ales dacă nu știi ce să cauți la un televizor. Așadar am pregătit un ghid de cumpărături care să vă ajute să alegeți unul dintre cele mai bune televizoare pentru dumneavoastră. În acest ghid veți găsii criteriile de bază care trebuie urmărite în momentul achiziției.

Cum să alegi cel mai bun televizor pentru tine
Top 10 cele mai bune televizoare [y] 26

Diagonala ecranului

Acesta este un aspect foarte important pe care trebuie să-l aveți în vedere. Înainte de toate trebuie măsurați spațiul disponibil pentru televizor și cu ajutorul acestei măsurători puteți comanda. Vă recomandăm să vă orientați către o dimensiune care este în concordanță cu dimensiunea încăperii. Privitul unui ecran prea mare poate fi obositor și poate să să creeze probleme ochilor.

Tipul de display

Cele mai populare televizoare disponibile pe piața din România au 3 tipuri de display. În rândurile următoare veți afla mai multe despre ele.

 • LCD – Aceste tipuri de display sunt prezente în general pe cele mai ieftine televizoare. Dezavantajul lor este că calitatea imaginii oferite este slabă, iar contrastul imaginilor are de suferit. Iluminarea lor se face printr-o singură piesă aflată în spatele ecranului.
 • LED – Ecranele LED sunt prezente în general pe televizoarele din gama mijlocie ca și preț. Acestea sunt luminate de mai multe diode astfel oferă o calitate a imaginii superioare în comparație display-urile LCD.
 • OLED – aceste tipuri de display sunt încorporate pe cele mai bune televizoare, dar care au un preț ridicat. Acestea asigură o imagine de cea mai bună calitate datorită iluminării individuale a fiecărui punct de culoare. Dezavantajul lor este că au preț ridicat în comparație cu display-urile LCD și LED.

Rezoluția ecranului

Vă întrebați ce este rezoluția? Ei bine trebuie să știți că orice imagine digitală este formată din unități de bază numite pixeli. Cu cât numărul pixelilor este mai mare cu atât claritatea imaginilor crește. Vă puteți gândi la acești pixeli ca la niște puncte foarte mici înșiruite pe ecran în orizontală și verticală. În zilele noastre există 3 rezoluții standard, acestea sunt:

 • HD Ready – rezoluție de 1366 x 768 pixeli;
 • FULL HD – rezoluție de 1920 x 1080 pixeli;
 • 4K – rezoluție de 3840 x 2160 pixeli;

Rata de refresh

Rata de refresh face referire la viteza de schimbare a imaginii pe ecran într-o secunda. Rata de refresh se măsoare în Hertz (Hz), iar la televizoare poate varia de la 60 la 120 Hz. Rata de refresh este cu adevărat importantă în momentul în care urmăriți competiții sportive de viteză, filme de acțiune sau vă jucați jocuri de acțiune pe TV.

Porturi și conectivitate

Este bine cunoscuta vorba că cu cât mai puține fire cu atât mai bine. Este foarte important ca în secolul în care tehnologia avansează zilnic să alegeți cel mai bun televizor cu Wi-Fi. Acesta vă scuti de o mulțime de fire întinse prin casă sau în spatele TV-ului. Totuși anumite porturi în care intră diferite fire sau dispozitive nu ar trebui să lipsească, acestea sunt:

 • Slot CI – acesta este un port care vă permite conectarea cartelei de la furnizorul de canale TV. Acest lucru poate face să nu mai fie necesară prezența unui decodor.
 • 2 intrări USB – acestea vă vor permite conectarea unui stick sau a unui HDD extern direct la TV.
 • Porturi HDMI – Noi recomandăm să vă orientați spre un televizor bun care are minim 2 intrări pentru Porturile HDMI. Aceste porturi vor permite conectarea altor gadgeturi la televizor printre care se numără: Android TV Box, console de jocuri (Steam Link, PS4, XBOX, etc.), receiver TV, telefon mobil, tableta, laptop sau computer.
 • Ieșire audio digitală – dacă în viitor vă veți gândi să achiziționați un sistem Home Cinema sau un soundbar care să vă ofere o experiență audio inedită vor putea fi conectate prin această ieșire.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă televizor 4K?

Acesta este un televizor modern cu rezoluția 4K. Rezoluția 4k oferă 3.840 pixeli orizontali și 2.160 pixeli verticali, cu un total de aproximativ 8,3 milioane pixeli. În momentul de față televizoarele 4k sunt printre cele mai bune televizoare de pe piață.

Cum aleg un televizor?

Dacă doriți să vă cumpărați cel mai bun televizor parcurgeți ghidul nostru de cumpărături după care alegeți un model din secțiunea cu top televizoare. Iar pasul următor este să-l comandați și să așteptați să vi-l aducă curierul acasă.

Ce televizor să cumpăr?

Pentru a alege corect un televizor este important să alegeți un televizor care să facă ce aveți nevoie, dar care să se afle într-un buget pe care v-l permiteți. Pentru mai multe informații citiți din nou articolul.

Ce înseamnă televizor Smart?

Televizorul Smart față televizorul clasic se poate conecta la internet și mai are câteva funcții care vă fac viața mai ușoară cu ar fi: aplicații prezente gat ape TV, vă puteți juca pe TV, etc.

Cât consumă un televizor?

Consumul unui televizor poate varia de la model la model. Pentru a descoperi exact consumul unui televizor când căutați cele mai bune televizoare citiți detalii oferite de retailer. În urma acelor date despre consumul de energie veți putea calcula foarte ușor cât consumă un televizor.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo