Top 3 cele mai bune vitamine prenatale

Cele mai bune vitamine prenatale asigură femeilor necesarul de vitamine care de multe ori lipsește din alimentația lor.

cele mai bune vitamine prenatale

Pentru că de cele mai multe ori este foarte dificil ca o femeie gravidă să aibă o alimentație echilibrată bogată în vitamine și minerale au apărut suplimentele cu vitamine. Pentru o bună dezvoltare a fătului ai nevoie de cele mai bune vitamine prenatale, am petrecut foarte multe ore în cercetare și am am creat un top 3 cu cele mai bune vitamine prenatale.

Poate vă interesează și:

Top 3 cele mai bune vitamine prenatale

1. Sun Wave Pharma

Cele mai bune vitamine prenatale în general

Cele mai bune vitamine prenatale în general

Femosun care propun un concept inovator: un produs adecvat din perioada preconceptie, inca din primele 4 saptamani de viata ale embrionului sau pe toata durata sarcinii si inclusiv in perioada alaptarii.

Avantaje

 • 30 capsule;
 • Nicotinamida (vitamina B3) – 15 mg.
 • Vitamina E – 13 mg.
 • Acid pantotenic (vitamina B5) – 6 mg.
 • Vitamina B6 – 1,9 mg.
 • Vitamina B2 – 1,6 mg.
 • Vitamina B1 – 1.2 mg.
 • Iod – 150 mcg.
 • Biotina (Vitamina B7) – 60 mcg.

Dezavantaje

 • Este un supliment alimentar nu un produs farmaceutic;

2. Folate 400mg Solgar

Cele mai bune vitamine prenatale naturale

Cele mai bune vitamine prenatale naturale

Daca cauti vitamine prenatale fara iod vom incepe prin a-ti propune o sursa de foarte buna calitate de acid folic, indispensabil pentru evolutia favorabila a unei sarcini sanatoase. Folate 400μg contine acid folic sub o forma biologic activa brevetata, bioechivalenta cu forma gasita in natura.

Avantaje

 • Sub forma de Metafolin
 • L-metil folat de calciu
 • Produse in SUA
 • Nu conțin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grâu, gluten sau lactoza;

Dezavantaje

 • Nu sunt ieftine;

3. Femibion 1 – 30 comprimate, Merck

Cele mai bune vitamine prenatale cu acid folic

Cele mai bune vitamine prenatale cu acid folic

In general, 50% din sarcini nu sunt planificate. Tubul neural al embrionului (din care se dezvolta creierul si coloana vertebrala ale copilului) se inchide intre zilele 22-28 post-conceptie, perioada in care majoritatea femeilor nici nu stiu ca sunt gravide, Pentru asigurarea unei sarcini sanatoase si protectia optima a copilului – in special prevenirea defectelor de inchidere a tubului neural, specialistii recomanda suplimentarea crescuta cu acid folic si folati la femeile care isi planifica o sarcina, cu cel putin o luna inainte de conceptie

Avantaje

 • Grup de vitamine B numit Folatii;
 • Împreuna cu vitaminele B6 si B12, folații sunt implicați în menținerea nivelurilor sanguine normale;
 • Asigura aportul optim încă de la începutul sarcinii de acid folic/folati;
 • Bun chiar și pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim;

Dezavantaje

 • Este destinat doar femeilor care își planifica o sarcină ți femeilor însărcinate aflate în primul timestru;

Vitaminele prenatale: de ce contează și cum să le alegem?


În timpul sarcinii, aveți nevoie de mai mult acid folic și fier decât de obicei. Vă explicăm de ce: Acidul folic ajută la prevenirea defectelor tubului neural. Aceste defecte sunt anomalii grave ale creierului și măduvei spinării a fătului. În mod ideal, ar trebui să începeți să luați acid folic cu cel puțin 3 luni înainte de a rămâne gravidă. Fierul favorizează dezvoltarea placentei și a fătului. Fierul ajută corpul să producă sânge pentru a furniza oxigen fătului. Fierul ajută, de asemenea, la prevenirea anemiei, o afecțiune în care sângele are un număr redus de celule roșii din sânge sănătoase.


Care sunt cele mai bune vitamine prenatale?

Vitaminele prenatale sunt disponibile fără prescripție medicală la aproape orice farmacie. Furnizorul dvs. de asistență medicală vă poate recomanda un anumit brand sau vă poate permite să alegeți.

Pe lângă verificarea acidului folic și a fierului, căutați o vitamină prenatală care conține calciu și vitamina D.

Acestea ajută la promovarea dezvoltării dinților și oaselor bebelușului. De asemenea, poate fi benefic să găsiți o vitamină prenatală care să conțină vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamine B, zinc și iod.

De asemenea, furnizorul dvs. de asistență medicală poate sugera doze mai mari de anumiți nutrienți, în funcție de circumstanțe.

De exemplu, dacă ați născut un copil cu un defect congenital al tubului neural, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un supliment separat care conține o doză mai mare de acid folic (cum ar fi 4 miligrame [4000 micrograme) înainte și în cursul oricărui tratament ulterior. sarcina.

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Topzece10.net
Logo