Culorile anului 2021 pentru nunta

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Când vine vorba de planificarea unei nunți, există sute de detalii pe care un cuplu trebuie să le aibă la dispoziție pentru ca ziua să fie perfectă. Selectarea culorilor de nuntă este o sarcină care este mai importantă decât ați putea crede, deoarece mai multe alte detalii vor fi construite pe tema culorii pe care o alegeți.

De la selectarea locului de desfășurare a nunții, la rochiile domnișoarelor de onoare, la fețele de masă și invitații. Selectarea unei teme de culori pentru nuntă încă de la început este un pas esențial pentru ca restul procesului de planificare să decurgă fără probleme. Cu un curcubeu plin de posibilități, cerul este limita pentru selectarea unei combinații de culori de nuntă, dar pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce știm că sunt unele dintre cele mai bune combinații pentru fiecare sezon, am alcătuit acest ghid util.

Culorile anului pentru nunta în 2021
Culorile anului 2021 pentru nunta 3

Galben de gălbenele, albastru marin și gri argintiu

Această combinație de culori este perfectă pentru o nuntă clasică în aer liber, completată cu buchete galbene, rochii de domnișoare de onoare bleumarin și fețe de masă elegante. Dacă vă place această temă de culoare, este bine să o aveți la îndemână, deoarece funcționează bine cu o varietate de locuri de desfășurare, în special podgorii, cluburi de țară sau un conac istoric. Unul dintre principalele motive pentru care această temă de culoare este atât de populară în rândul cuplurilor este faptul că atât domnișoarele de onoare, cât și cavalerii de onoare arată foarte bine în rochii și costume bleumarin, iar detaliile adăugate fie în galben sau gri fac ca aceste culori drăguțe de nuntă să prindă viață.

Atunci când lucrați cu această temă de culoare, ar trebui să vă adresați florarului dumneavoastră și să luați în considerare adăugarea de trandafiri galbeni, narcise sau margarete gerbera la selecția de flori. Asortarea florilor cu vaze elegante și adăugarea de detalii de panglică albastru marin sau gri ardezie la centrele de masă completează aspectul. Cald, vibrant și optimist este exact aspectul și senzația pe care le veți obține cu această tematică de culori frumoasă.

Roz , albastru și mov

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Dacă sunteți în căutarea unei tematice de culoare senină și de bun gust pentru nunta dvs. de vară, aceasta este cea potrivită. Amestecul de roz, albastru și mov creează o atmosferă de grădină de lux și funcționează perfect pentru un eveniment de după-amiază. Dacă aveți în vedere locuri de desfășurare, cum ar fi o grădină botanică, un parc sau o proprietate istorică, aceasta este o temă de culoare pe care veți dori să o luați în considerare. În timp ce rozul și movul adaugă un sentiment delicat, albastrul adaugă o culoare frumoasă și redă frumusețea unui cer albastru de vară. Hortensia și trandafirii sunt florile potrivite pentru această temă cromatică și ne imaginăm rochii de domnișoare de onoare vaporoase, fie în roz, fie în mov.

Verde de pădure, alb și auriu

Atunci când doriți să aduceți un motiv inspirat de natură în ziua cea mare, dar doriți să o faceți în cel mai elegant mod, ar trebui să luați în considerare să lucrați cu trio-ul de încredere verde de pădure, alb clasic și auriu. Locurile de nuntă, cum ar fi un hambar, o fermă sau o locație în stil rustic, funcționează deosebit de bine cu această temă de culoare, deoarece redă împrejurimile naturale ale acestor zone, dar aduce aspectul elegant și de lux pe care cuplurile și-l doresc în ziua nunții lor. Mesele lungi din lemn cu rotocoale de verdeață, vazele aurii și sfeșnicele asortate cu draperii albe contribuie la aspectul elegant al locației, adăugând în același timp o senzație de lumină și aerisire a spațiului.

Verde de mentă, roz piersică și roz pepene galben

Optimistă, vibrantă și perfectă pentru o nuntă pe plajă, această combinație de culori strigă distracție de vară. Funcționând perfect pentru un loc de desfășurare pe plajă, în aer liber sau în curtea din spate, această temă de culori nu este nimic mai puțin uimitoare. Pentru a obține întreaga amploare a acestei combinații de culori, imaginați-vă rochii de domnișoare de onoare de culoare verde mentă asociate cu buchete minunate de culoare roz piersică înfășurate cu o panglică roz pepene verde. Există ceva la aceste combinații de culori de nuntă care ne amintesc de flori frumoase și de sticla de mare verde îmbătrânită, ceea ce o face cea mai perfectă culoare de nuntă pentru lunile de vară.

Roxana
Roxana

Sunt pasionată de ce înseamnă manichiură și pedichiură, iar lumea fashion mă fascinează. Cu articolele de pe acest site, vreau să ofer cele mai bune recomandări femeilor.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo