Am sters niste poze din greseala, cum le recuperez? Cum recuperez pozele sterse din telefon? Sigur una din aceste sau ceva asemănător se află acum în mintea ta, altfel nu erai aici. Pentru că trăim în era în care tehnologia avansează zilnic și sunt o mulțime de telefoane bune eu voi prezenta două modalități care îți vor oferii răspuns la întrebarea: cum recuperez pozele sterse din telefon.

Off topic: ai un telefon bun și vrei sa ai și cele mai bune casti wireless? Găsești pe site un ghid complet pentru a le cumpăra pe cele potrivite.

Nu trebuie sa ai un telefon performant sau cel mai bun telefon pentru a putea să-ți recuperezi pozele de pe orice telefon. Înainte de toate trebuie să ți cont că există 2 sisteme de operare și anume Android și iOS. Voi prezenta pe rând modalități de a recupera pozele pentru telefoanele cu ambele sisteme de operare.

Cum recuperez pozele sterse din telefon cu Android?

La fel ca majoritatea utilizatorilor de Android, probabil că utilizați un fel de serviciu de stocare în cloud pentru a face copii de rezervă ale fotografiilor. Dacă într-adevăr este cazul, ești norocos, deoarece ți-ar fi greu să găsești o modalitate mai ușoară de a recupera fotografiile șterse pe Android. 

Din Google Foto

Google Photos este o aplicație populară de partajare și stocare a fotografiilor dezvoltată de Google. Aplicația poate face backup în siguranță a tuturor imaginilor pe care le păstrați pe smartphone-ul dvs. Android în cloud și le poate restabili atunci când este necesar. De asemenea, poate elimina automat imaginile cu copie de rezervă, ceea ce uneori determină panica utilizatorilor care nu sunt familiarizați cu această caracteristică. Dar nu vă temeți, recuperarea fotografiilor din Google Photos este simplă. 

Cum recuperez pozele sterse din telefon android

Pentru a recupera pozele urmează pasii de mai jos:

 1. Deschide aplicația Google Foto pe dispozitivul tău Android;
 2. Selectează fotografii șterse;
 3. Atinge mai multe (trei puncte) și selectează salvare pe dispozitiv;

Microsoft OneDrive

Serviciul de stocare în cloud Microsoft, OneDrive , oferă o funcție de copiere și ștergere automată a fotografiilor, care eliberează memoria internă prin încărcarea imaginilor în cloud și ștergerea acestora de pe telefon. Toate imaginile încărcate pe OneDrive pot fi recuperate de pe orice dispozitiv , inclusiv de pe dispozitivul cu care au fost luate. 

Cum recuperez pozele sterse din telefon onedrive

Urmează pașii de mai jos:

 1. Deschide aplicația OneDrive pe dispozitivul Android;
 1. Selectați Fotografii din meniul de jos. 
 2. Selectați fotografiile pe care doriți să le restaurați. 
 3. Atingeți Mai multe (trei puncte) și selectați Salvare.

Aplicații Android care te ajuta sa recuperezi pozele sterse

Aplicațiile de recuperare a fotografiilor pentru Android nu recuperează imaginile șterse pe care utilizatorii de Android doresc să le recupereze aproape la fel de bine, precum Disk Drill și alte aplicații de recuperare a fotografiilor pentru Windows și Mac, dar sunt utile pentru lucrări mai simple de recuperare a fotografiilor.

Disk Drill

Urmați acești pași de mai pentru a recupera fotografiile pierdute pe Android: 

 1. Instalați DiskDigger din Magazinul Google Play;
 2. Deschide aplicația DiskDigger selectați una dintre cele două metode de scanare acceptate;
 3. Așteptați ca DiskDigger să vă găsească imaginile șterse;
 4. Selectați imagini pentru recuperare;
 5. Faceți clic pe butonul Recuperare;

Cum recuperez pozele sterse din telefon cu iOS?

Dacă tu sau iPhone-ul tău ați aranjat și ați șters câteva fotografii definitiv, iar acum le vrei înapoi – ai noroc, suntem aici pentru a te ajuta în căutarea ta. Din fericire, Apple vă lasă multe modalități de a recupera fotografiile șterse de pe iPhone, trebuie doar să știți unde să mergeți.

Cea mai simplă metodă de a recupera pozele sterse recent de pe iPhone

Primul loc în care cauți imaginile șterse este folderul Șterse recent pe iPhone.

 1. Accesați Fotografii -> Albume -> Derulați în jos pentru a găsi secțiunea Șterse recent.
metoda de recupera pozele ihone

2. Fă clic pe Selectați în colțul din dreapta sus -> alege imaginile pe care vrei să le restaurezi -> apăsă pe Recuperare.

recuperare poze sterese iphone

După această procedură pozele vor fi restaurate și le vei găsi în telefon. Această metodă funcționează doar pentru fotografiile șterșe recent.

Cum recuperez pozele sterese din telefon din backupul iTunes sau iCloud?

Dacă fotografiile nu sunt în șterse recent, acestea poate fi într-una din copiile de rezervă din iTunes sau în iCloud.

Ce este o copie de rezervă? Am ceva ?? Nu este nevoie să îți faci griji în legătură cu acest lucru cu CopyTrans Backup Extractor : se va ocupa de orice copie de rezervă pentru tine.

 1. Descărca și instalează CopyTrans Backup Extractor;
 2. Pornește programul și fă clic pe Găsiți copii de rezervă; -Pentru a vedea copiile de rezervă iCloud, fă clic pe „iCloud Backups” și conectați-vă mai întâi la contul iCloud
 3. Vei vedea o listă cu toate copiile de rezervă disponibile: alege-o pe cea care conține fotografiile tale;
 4. Selectează Fotografii, apoi fă clic pe Extract;
 5. Selecteză folderul de destinație și confirmă. Așteaptă ca CopyTrans Backup Extractor să facă magia;

Concluzie – pot recupera pozele sterse de pe telefon sau nu?

Sper că acest articol te-a ajuta și ți răspuns la întrebarea cum recuperez poze sterse din telefon. Acum ți-ai recuperat amintirile tale așa că pune-le în siguranță că dacă nu va trebui să revii să citești din nou acest articol. Eu oricum te mai aștept dar de data asta să citești articole e alte topicuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *