Cum recuperez pozele șterse din telefon

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Am șters câteva poze din greșeala, cum le recuperez? Cum recuperez pozele șterse din telefon? Sigur una din aceste sau ceva asemănător se află acum în mintea ta, altfel nu erai aici.

Pentru că trăim în era în care tehnologia avansează zilnic și sunt o mulțime de telefoane bune eu voi prezenta două modalități prin care vă voi oferii răspuns la întrebarea: cum recuperez pozele șterse din telefon?

Nu trebuie să aveți un telefon performant sau cel mai bun telefon pentru a putea să vă recuperați pozele de pe orice telefon. Înainte de toate trebuie să țineți cont că există 2 sisteme de operare și anume Android și iOS. Voi prezenta pe rând modalități de a recupera pozele pentru telefoanele cu ambele sisteme de operare.

Aveți un telefon bun și căutați o pereche de câști wireless pentru ele? Ei bine aici pe site veți găsi top cele mai bune câști wireless însoțit de un ghid de cumpărături care să vă ajute să le alegeți pe cele potrivite pentru dumneavoastră.

Cum recuperez pozele șterse din telefon Android?

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

La fel ca majoritatea utilizatorilor de Android, probabil că utilizați un fel de serviciu de stocare în cloud pentru a face copii de rezervă ale fotografiilor. Dacă într-adevăr vă aflați în această situație sunteți norocos, deoarece ar fi greu să găsiți o modalitate mai ușoară de a recupera fotografiile șterse pe Android. 

1. Din Google Foto

Google Foto este o aplicație populară de partajare și stocare a fotografiilor dezvoltată de Google. Aplicația poate face backup în siguranță a tuturor imaginilor pe care le păstrați pe smartphone-ul dvs. Android în cloud și le poate restabili atunci când este necesar. De asemenea, poate elimina automat imaginile cu copie de rezervă, ceea ce uneori determină panica utilizatorilor care nu sunt familiarizați cu această caracteristică. Dar nu vă temeți, recuperarea fotografiilor din Google Foto este simplă. 

Pentru a recupera pozele urmați pașii de mai jos:

 1. Deschide aplicația Google Foto pe dispozitivul Android;
 2. Selectați fotografii șterse;
 3. Atinge mai multe (trei puncte) și selectați salvare pe dispozitiv;

2. Microsoft OneDrive

Serviciul de stocare în cloud Microsoft, OneDrive, oferă o funcție de copiere și ștergere automată a fotografiilor, care eliberează memoria internă prin încărcarea imaginilor în cloud și ștergerea acestora de pe telefon. Toate imaginile încărcate pe OneDrive pot fi recuperate de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe dispozitivul cu care au fost luate. 

Cum recuperez pozele sterse din telefon onedrive

Urmați pașii de mai jos:

 1. Deschideți aplicația OneDrive pe dispozitivul Android;
 1. Selectați Fotografii din meniul de jos. 
 2. Selectați fotografiile pe care doriți să le restaurați. 
 3. Atingeți Mai multe (trei puncte) și selectați Salvare.

3. Aplicații Android care vă ajuta sa recuperați pozele șterse

Aplicațiile de recuperare a fotografiilor pentru Android nu recuperează imaginile șterse pe care utilizatorii de Android doresc să le recupereze aproape la fel de bine, precum Disk Drill și alte aplicații de recuperare a fotografiilor pentru Windows și Mac, dar sunt utile pentru lucrări mai simple de recuperare a fotografiilor.

Disk Drill

Urmați acești pași de mai pentru a recupera fotografiile pierdute pe Android: 

 1. Instalați DiskDigger din Magazinul Google Play;
 2. Deschideți aplicația DiskDigger selectați una dintre cele două metode de scanare acceptate;
 3. Așteptați ca DiskDigger să vă găsească imaginile șterse;
 4. Selectați imagini pentru recuperare;
 5. Faceți click pe butonul Recuperare;

Cum recuperez pozele sterse din telefon cu iOS?

Dacă dvs. sau iPhone-ul dvs. ați aranjat și ați șters câteva fotografii definitiv, iar acum le vreți înapoi – aveți noroc. Suntem aici pentru a vă ajuta în căutarea dvs. Din fericire, Apple vă lasă multe modalități de a recupera fotografiile șterse de pe iPhone, trebuie doar să știți unde să mergeți.

Cea mai simplă metodă de a recupera pozele sterse recent de pe iPhone

Primul loc în care să căutați imaginile șterse este dosarul Șterse recent pe iPhone.

 1. Accesați Fotografii -> Albume -> Derulați în jos pentru a găsi secțiunea Șterse recent.
metoda de recupera pozele ihone

2. Faceți click pe Selectați în colțul din dreapta sus -> alegeți imaginile pe care vreți să le restaurați -> apăsați pe Recuperare.

recuperare poze sterese iphone

După această procedură pozele vor fi restaurate și le veți găsi în telefon. Această metodă funcționează doar pentru fotografiile șterse recent.

Cum recuperez pozele șterse din telefon din back-upul iTunes sau iCloud?

Dacă fotografiile nu sunt în șterse recent, acestea poate fi într-una din copiile de rezervă din iTunes sau în iCloud.

Ce este o copie de rezervă? Am așa ceva ? Nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru cu CopyTrans Backup Extractor : se va ocupa de orice copie de rezervă pentru dvs.

 1. Descărcați și instalați CopyTrans Backup Extractor;
 2. Porniți programul și faceți clic pe Găsiți copii de rezervă; -Pentru a vedea copiile de rezervă iCloud, faceți click pe „iCloud Backups” și conectați-vă mai întâi la contul iCloud
 3. Veți vedea o listă cu toate copiile de rezervă disponibile: alegeți-o pe cea care conține fotografiile dvs;
 4. Selectați Fotografii, apoi faceți click pe Extract;
 5. Selectați dosarul de destinație și confirmați. Așteptați ca CopyTrans Backup Extractor să facă magia;

Concluzie – cum recuperez pozele șterse din telefonpot recupera pozele șterse de pe telefon sau nu?

Sper că acest articol va ajutat și și răspuns la întrebarea: cum recuperez poze șterse din telefon? Acum v-ați recuperat amintirile puneți-le în siguranță că dacă nu va trebui să reveniți să citiți din nou acest articol. Ori noi vă va mai aștept și chiar vă invităm să mai citiți și alte articole de pe site.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo