Cum să arzi la caloriile la început de an

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

A trecut Crăciunul și Revelionul și ați realizat că ați luat câteva kilograme în plus? Descoperiți cum puteți să ardeți caloriile la început de an.

Știm cu toți că în perioada sărbătorilor de iarnă tindem să exagerăm cu mâncarea și nici nu am avea cum să nu facem asta când mesele sunt pline cu bucate delicioase. Însă urmările acestor exagerări încep să se vadă abia după 2-3 săptămâni, după aceste sărbători și probabil și dumneavoastră ați observat că aveți câteva kilograme în plus.

Dacă căutați o variantă pentru a arde caloriile și kilogramele acumulate de sărbători trebuie să știți că cel mai bun mod de a slăbi este să faceți sport. Bineînțeles pe lângă sport trebuie să țineți un regim care să vă mențină corpul într-un deficit caloric. Pentru a vă ajuta să slăbiți am decis să vă prezentăm câteva exerciți pe care să le faceți plus câteva produse de la Decathlon care să ajute să faceți mișcare acasă.

3 exerciți pe care le puteți face acasă

1. Yoga

Yoga e o transcriere veche de 5000 de ani și s-a dovedit a fi o terapie eficientă pentru pierderea în greutate. Se crede că a fost dezvoltată de Rishis și Brahmani și are 5 principii de bază: Exercițiile fizice, dieta, respirația, relaxarea și meditația.

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Combinația dintre Yoga și o alimentație sănătoasă s-a dovedit a fi benefică, deoarece ajută la pierderea în greutate împreună cu menținerea sănătății corpului și a minții. De asemenea, îți îmbunătățește atenția și relația cu corpul tău.

Alături de pierderea în greutate ca beneficiu, Yoga are mai multe beneficii de oferit, cum ar fi:

 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
 • Creșterea tonusului muscular;
 • Metabolism echilibrat;
 • Respirație îmbunătățită;
 • Flexibilitate crescută;
 • Gestionarea stresului;

Pozițiile de yoga fac parte integrantă din reducerea greutății. Pozițiile de yoga se concentrează mai ales pe îmbunătățirea concentrării și pe dezvoltarea tonusului muscular. Corpul dumneavoastră ar trebui să se obișnuiască cu aceste posturi pentru a obține beneficii maxime din yoga.

Unele dintre pozițiile de yoga care ar trebui practicate pentru pierderea în greutate sunt:

 • Poziția Războinicului;
 • Poziția triunghiulară;
 • Poziția umărului;
 • Poziția podului;
 • Bow Pose;
 • Plank Pose;
 • Poziția câinelui în jos;
 • Salutul soarelui;

2. Genuflexiuni

Exercițiile de genuflexiuni sunt cunoscute ca exerciții de întărire musculară. Scopul principal al acestui exercițiu este de a îmbunătăți partea inferioară a corpului. Genuflexiunile ajută la arderea caloriilor și previne acumularea de grăsime în partea inferioară a corpului. Acest exercițiu ajută la îmbunătățirea mobilității și, de asemenea, a echilibrului.

3. Săriturile sau săritul corzii

Exercițiul de sărituri oferă un antrenament complet asupra corpului și ajută la creșterea forței musculare, a metabolismului și la arderea multor calorii într-un timp scurt.

Exercițiile cu sărituri făcute în mod regulat vă va aduce calm și va ajuta la ameliorarea depresiei și a anxietății. Antrenamentul crește, de asemenea, ritmul cardiac, ceea ce are ca rezultat pomparea mai rapidă a sângelui prin corp pentru a vă menține inima într-o stare mai bună și sănătoasă. Împreună cu inima, acest exercițiu are grijă de plămânii dumneavoastră, menținându-i funcționali și sănătoși.

Fiecare persoană are un corp distinct și care face ca procesul să obțină rezultate diferite. Pierderea în greutate nu înseamnă altceva decât să arzi mai multe calorii decât consumi, iar săriturile vă vor ajuta cu siguranță să faceți acest lucru. Această formă de exercițiu arde aproximativ 1300 de calorii pe oră.

6 produse de la Decathlon care vă vor ajuta să slăbiți

Stepper MS100 alb/ negru

Stepper MS100 alb/ negru

Handgrip reglabil 8 – 40 kg

Handgrip reglabil 8 - 40 kg

Extensor Cross-Training

Extensor Cross-Training

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo