Despre noi

Despre noi trebuie să știți că TopZece10.net este un site ce oferă recenzii și ghiduri de cumpărături la cele mai bune produse existente pe piață. Cel mai important lucru legat de site-ul nostru este că nu veți găsi recomandări pentru produsele pe care noi nu le-am cumpăra. Acest lucru îl facem pentru că ne respectăm cititorii și știm că banii acestora de multe ori sunt făcuți prin multă muncă.

Între recomandările noastre se vor regăsii produse din categoriile: Fashion, cosmetice, produse pentru casă și tehnologie. Experții noștri căută și analizează în continuu piața pentru a găsi cele mai noi și bune produse. În urma analizelor oferite de aceștia scriitori de conținut de pe site actualizează articolele de pe site, astfel articolele vor avea în permanență informații corecte și de actualitate.

Pentru a acoperii costurile de întreținere a site-ului și munca echipei site-ul nostru colaborează cu verse platforme de marketing afiliat. Ce înseamnă asta? Ei bine acest lucru înseamnă că ori de câte ori cumpărați prin intermediul unui link de pe site ce vă trimite către pagina produselor este posibil ca noi să primim un comision. Dacă vă place munca pe care o facem aici de pe site și a-ți găsit articolele de pe site interesante ne puteți susține prin achiziția produselor prin intermediul acestor linkuri. Citiți mai multe despre publicitatea de pe site.

Întrebări frecvente

Accesarea produselor prin intermediul linkurilor de afiliere influențează prețul produsului prezentat?

Prețul produsului nu suferă modificări indiferent de modul în care îl accesați. Indiferent că accesați site-ul magazinului în mod direct sau prin intermediul link-ului nostru de afiliere acesta nu suferă niciun fel de modificări.

Câștigați bani prin intermediul linkurilor de afiliere?

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Da, în anumite situații obținem comisioane în urma vânzărilor efectuate prin linkurile de afiliere. Deși trebuie să știți că recomandările se fac în baza calităților pe care le au produsele și echipa topzece10.net nu face recomandări în baza comisioanelor primite.

În momentul cercetărilor pentru produse dacă descoperim produse ce sunt comercializate de către un retailer ce nu oferă afiliere acesta tot va fi recomanda de noi. Facem acest lucru că pentru înainte de câștiguri sunt puși cititorii noștri și aceștia merită doar produse de calitate.

Retailerii pot plătii pentru a fi prezenți pe site-ul dumneavoastră?

În general colaborarea noastră cu diverși retaileri se efectuează prin intermediul unor platforme de afiliere. Aceștia nu pot plăti pentru a avea un plasament preferențial. Cei care doresc să fie prezenți pe site-ul nostru fără a fi intermediați de platformele de afiliere pot obține acest lucru prin discuția directă cu noi. Trebuie să aveți în vedere că articolele prezentate în acest mod articolele vor avea etichetă de sponsorizare pentru ai informa pe cititorii noștri despre acest aspect.

Cât de des este actualizat conținutul de pe site?

Echipa de editori care activează pe acest site creează conținut nou în mod constant însă și articolele vechi sunt actualizate. Verificăm dacă produsele recomandate se mai află în stoc, dacă acestea au rămas cele mai bune și dacă ghidurile de cumpărături sunt de actualitate. Acest proces îl facem odată la 2-3 luni.

Topzece10.net
Logo