Diferența dintre crema de față și loțiunea de corp

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Diferența dintre crema de față și loțiunea de corp -Dacă ați folosit loțiunea de corp ca o cremă, vă rugăm să nu faceți din aceasta un obicei. Iată de ce.

Diferența dintre crema de față și loțiunea de corp

Deși ne place ideea unei rutine de înfrumusețare eficiente, folosind trei creme diferite, suntem, de asemenea, în mod constant în căutarea unor produse care să funcționeze eficient și cu dublă funcție. Cu toate acestea, chestia cu produsele de îngrijire a pielii este că cele mai multe dintre ele sunt personalizate pentru a aborda anumite probleme și nu se poate aplica totul peste tot. Așadar, în cazul în care ați folosit o singură cremă hidratantă pe față și pe corp, vă sugerăm să nu mai faceți acest lucru. Asta pentru că există o diferență între o loțiune de corp și o cremă de față.

Citește totul despre asta mai jos.

Care este diferența dintre crema de față și loțiunea de corp ?

Așa cum se spune, consecvența este cheia; aici, consecvența este răspunsul. În timp ce ambele produse îndeplinesc aceeași sarcină, și anume hidratarea, ele diferă prin conținutul de ulei. Nu numai atât, ele diferă și în ceea ce privește vâscozitatea lor. Dacă vă întrebați ce este acest termen, permiteți-ne să vă explicăm. Vâscozitatea se referă la grosimea cremei sau a loțiunii.

Abonarea ta nu poate fi salvată. Te rugăm să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

Vrei să primești pe adresa de email coduri de reducere de la magazine online precum: Epantofi, Notino, Sinsay, Answear și multe altele? Ei bine atunci completează formularul de mai jos

Prin completarea formularului de abonare ești de acord să primești emailuri care conțin coduri de reducere și promoții. Dezabonarea este disponibilă oricând.

Cremele au o vâscozitate ridicată deoarece conțin mai mult ulei decât apă. Mai groase decât o loțiune, ele vin de obicei în borcane și trebuie scobite pentru a fi aplicate. Cremele funcționează cel mai bine în cazul celor care au pielea uscată, deoarece oferă un strat suplimentar de protecție. Deși pe piață sunt disponibile și variante mai ușoare care constau în acid hialuronic.

crema de fata sau lotiune de corp

Loțiunile, pe de altă parte, conțin cantități mari de apă purificată, ceea ce le face să aibă o vâscozitate scăzută. Datorită consistenței lor mai subțiri, acestea sunt mai ușor de întins și sunt de obicei disponibile în flacoane care au o pompă sau o duză pentru a evita vărsarea. Acestea sunt eficiente în timpul verii și pe vreme umedă.

Dar acestea nu diferă doar din punct de vedere al consistenței, ci și din punct de vedere al nevoilor. La urma urmei, există un motiv pentru care se numesc cremă „de față” și loțiune „de corp”. O cremă de față are mai multe ingrediente active și este specializată pentru a răspunde unor nevoi specifice, cum ar fi iluminarea sau hidratarea. Cu toate acestea, loțiunile de corp răspund, în principal, preocupărilor privind fermitatea sau hidratarea în profunzime a corpului tău.

Deși puteți schimba una cu alta în zilele în care rămâneți fără un produs, este recomandat să nu aplicați o cremă de corp care să vă înfundă porii pielii. Dacă suferiți de afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, s-ar putea să vă alegeți cu o piele inflamată. Nu numai atât, dar nici nu conțin protecție solară.

În concluzie, le poți folosi pe ambele părți în situații de urgență, dar încercați să nu faceți din asta un obicei, deoarece ar putea afecta pielea pe termen lung. Sperăm că în urma acestui articol ați înțeles diferența dintre crema de față și loțiunea de corp.

Roxana
Roxana

Sunt pasionată de ce înseamnă manichiură și pedichiură, iar lumea fashion mă fascinează. Cu articolele de pe acest site, vreau să ofer cele mai bune recomandări femeilor.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo