Idei de cadouri pentru sezonul rece

TopZece10.net este susținut de cititorii săi. Când cumpărați folosind link-urile de pe site putem primi un comision, acest lucru nu influențează prețul produselor. Puteți citi mai multe despre noi.

Se apropie crăciunul și nu ești în pană de idei când vine vorba de cadouri? Atunci noi îți zicem: #OferăUnCadouSportiv!

#DecathlonRomânia vine cu o serie de produse ce au prețuri mici și pot fi oferite ca și cadou de crăciun apropiaților ce practică sporturi în sezonul rece. Nu am de unde să #ȘtiuCeVreiDeCrăciun dar în același timp poți să-ți faci și ție un cadou de pe Decathlon.ro. Pentru a vă ajuta să oferiți cadouri de neuitat și care sunt foarte practice am decis să vă recomandăm noi 5 idei de cadouri ce pot fi oferite de crăciun celor dragi.

Idei de cadouri de crăciun

1. Căciulă Schi SIMPLE Bordo

Descriere
Căciula Bordo este o căciulă foarte călduroasă realizată din material acril. Modelul acesta corespunde circumferinței capului cuprinsă între 56-59 cm. Datorită materialul ușor elastic aceasta se poate adapta foarte ușor capului. Acest model are o etichetă mică la spate care vă va indica cum să o puneți corect pe cap, acest lucru vă va face să evitați eventualele neplăceri când nu știți care e poziția corectă a căciulii.

2. Geacă de schi culoarea neagră pentru bărbați

Geacă de schi culoarea neagră pentru bărbați
Descriere
Modelul acesta de geacă este un cadou ideal pentru bărbații care practică schierea. Pentru a beneficia de un confort termic sporit această geacă are o izolare din vatelină reciclată. Pe lângă acești factori mai există alte lucruri care contribuie la o izolație termică bună cum ar fi: cusăturile parțial etanșe, gulerul și mânecile reglabile. Cea ce o face foarte bună pentru schiat este faptul că este impermeabilă, dar în același timp permite evacuarea transpirației în timpul activităților.

3. Bluză de schi culoarea neagră pentru femei

Bluză de schi culoarea neagră pentru femei
Descriere
Această bluză de schi pentru femei are croială clasică care se adaptează tuturor conformațiilor. Este realizată din poliester care este cel mai utilizat material pentru confecționarea articolelor de bază. Aceasta evacuează transpirația, dar trebuie să știți că dacă se udă se usucă mai greu. Cei de la Decathlon oferă și o garanție de 2 ani pentru acest produs, iar împreună cu prețul mic pe care îl are creează un raport preț-calitate excepțional.

4. Cizme călduroase impermeabile pentru iarnă

Cizme călduroase impermeabile pentru iarnă
Descriere
Acestea sunt niște cizme de iarnă impermeabile dedicate bărbaților care schiază sau fac drumeții în sezonul rece. Acestea au o căptușeală care mărește foarte mult eficiența contra frigului și vă asigură un confort termic sporit. Acestea prezintă 3 niveluri de impermeabilitate și datorită crampoanelor de pe talpă și a materialelor calitative folosite la construcție oferă stabilitate și aderență ridicată în timpul drumețiilor.

5. Cagulă interioară pentru Schi

Cagulă interioară Schi Negru Adulţi
Descriere
Aceasta este o cagulă care pe lângă confortul termic vă va garanta o igienă corespunzătoare a capului. Acest lucru se aplică în special persoanelor care închiriază echipamentul de schi pe pârtie. Este recomandată spălarea acesteia la maxim 30 de grade Celsius și a nu este recomandată uscarea automată. Se recomandă ca produsul să fie uscat complet înainte de a fi depozitat.

Sper că acest articol ți-a fost de ajutor și că ai găsit în el idei de cadouri pentru crăciun foarte bune. Dacă produsele prezentate de mine nu ți se par bune poți găsi mai multe pe Decathlon accesând link-ul de aici.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului topzece10.net. Acesta a fost creat din combinația realizată dintre pasiunea mea pentru a scrie și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Alături de alți scriitori de conținut de pe acest site analizăm produse online și scriem recenzii și ghiduri de cumpărături menite să ajute oamenii să facă achizițiile corecte.

Spune-ne părerea ta

Lasă un comentariu

Topzece10.net
Logo