Publicitatea de pe site

Pe TopZece10.net ne propunem să fim cât mai transparenți cu putință în ceea ce privește procesele noastre de testare și modul în care luăm deciziile privind recomandările de produse. Știți despre noi că pentru a întreține site-ul și pentru a continua să producem un conținut precis și informativ, menținem parteneriate de afiliere cu majoritatea companiilor din industria produselor comercializate online, precum și cu portaluri de comerț electronic mai mari, precum Profitshare și 2performant.

Dorim să precizăm foarte clar cititorilor noștri că recomandările noastre se bazează doar pe cercetarea noastră informată și pe testarea produselor. Partenerii nu pot plăti pentru o plasare preferențială sau pentru o recenzie a unui produs. Și în acest spirit de transparență, dorim să facem următoarele dezvăluiri despre relațiile noastre și acordurile de comision:

  • TopZece10.net are relații cu companii care comercializează produse de diferite categorii. Aceste relații includ acorduri de taxe de afiliere, care ne ajută să generăm comisioane prin intermediul link-urilor de produse.
  • TopZece10.net participă la programele de afiliere din țară. Ca parte a acestor programe, primim un comision de la platforma de afiliere ori de câte ori unul dintre cititorii noștri face o achiziție după ce vizitează un link de afiliere de pe site-ul nostru.
  • Dacă unul dintre cititorii noștri face clic pe un link de pe site-ul nostru și cumpără un produs de la unul dintre partenerii noștri, atunci primim un comision. Cu toate acestea, dacă acel cititor alege să returneze produsul, atunci comisionul va fi anulat. Nu avem niciun stimulent pentru a promova produse inferioare pe baza solicitărilor companiilor afiliate actuale sau viitoare – de fapt, suntem descurajați să facem acest lucru.
  • Nu am primit și nici nu vom primi vreodată vreo plată financiară de la companii în schimbul prezentării produselor lor în recenzii, clasamente sau ghiduri. Cu toate acestea, primim produse gratuite de la companii care sunt folosite în scopuri de cercetare. Primirea acestor produse nu influențează conținutul nostru editorial și nici nu garantează o recenzie favorabilă sau plasarea în topuri pentru produs sau pentru vânzător/fabricant.

Împreună cu informațiile de mai sus, am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că procesul nostru editorial nu este afectat de parteneriatele noastre, inclusiv următoarele:

  • Procesul nostru de revizuire include un amestec de teste practice, opinii ale experților și cercetări extinse, iar experții, recenzorii și redactorii noștri nu sunt niciodată informați despre specificul companiilor cu care facem afaceri.
  • Experții, recenzorii și redactorii noștri nu comunică niciodată direct cu niciuna dintre companiile cu care facem afaceri, în afara cercetării specificațiilor produselor și a politicilor companiei (retururi, garanții etc.), care se realizează doar prin intermediul canalelor de asistență pentru clienți și nu afectează niciuna dintre recomandările noastre.

Pentru orice nelămurire sau ajutor pe care îl putem oferii nu ezitați să necontactații prin intermediu acestui formular de contact.

Topzece10.net
Logo