Afla care sunt cele mai bune televizoare ieftine sub 300 Ron. Dacă îți dorești sa cumperi un televizor ieftin citește articolul pana la final, și nu te lasă păcalit de marketingul și publicitatea marilor magazine.

Reducere Televizor LED Legend 56 cm

1. Televizor LED Legend 56 cm

Un televizor cu Imagine foarte bună, clara culori puternice și un  Preț extraordinar. Acest televizor este foarte, foarte puțin peste 300 Ron, da ne-am gândit ca pentru câțiva lei sa oferim topului și calitate. Acest tv led are un mega raport calitate-preț și asta reiese din toate recenziile pozitive pe care le are.

avantaje si dezavantaje Televizor LED Legend 56 cm

avantaje
 • bun pentru bucatarie
 • Imagine foarte clara
 • tuner digital
 • Pret extraordinar
dezavantaje
 • Cablul de alimentare cam scurt

Televizor Star-Light 24DM3501, 60 cm, LED, HD, adaptor masina 12V, Clasa A

2. Televizor Star-Light 24DM3501, 60 cm, LED, HD

Putin peste 300 Ron acest TV este ieftin la dimensiunea lui este, chiar sub orice medie a preturilor din România. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastră.

avantaje si dezavantaje Televizor Star-Light 24DM3501, 60 cm, LED, HD

avantaje
 • claritate din orice pozitie
 • Slot CI+
 • Instalarea este foarte rapida
 • Optiuni practice
dezavantaje
 • pret 100 peste cei 300 aproximativ

Care sunt diferențele dintre un Smart TV ieftin și unul scump ?


La stabilirea prețului unui produs, producătorul ia în considerare costurile de dezvoltare și cercetare, componente, producție, distribuție și marjă. Luând în considerare acest lucru, este ușor de înțeles că, dacă un produs este vândut la un preț foarte ieftin în comparație cu concurenții săi, producătorul a decis să reducă postul bugetar într-una din aceste secțiuni. În cazul televizoarelor inteligente, principalele secțiuni în care un producător poate reduce sunt cele pe care le veți vedea mai jos și aceste caracteristici fac diferența între un produs și altul într-un mod foarte important.

 1. tip ecran
 2. Procesor, memorie RAM și stocare
 3. Conectivitate
 4. Sunet
 5. Software
 6. Materiale folosite


Ce nu au televizoarele inteligente ieftine in comparație cu cele scumpe ?

De regulă, televizoarele inteligente ieftine renunță la cele mai noi progrese tehnologice. În caz contrar, ele recurg de obicei la tehnologii din generațiile trecute, dar care pot fi perfect valabile pentru milioane de consumatori din întreaga lume. De exemplu, doar cele mai recente modele au HDMI 2.1, cea mai recentă versiune a portului care a ajuns pe piață și care permite transmiterea videoclipurilor de 8K până la 120 Hz. Majoritatea utilizează HDMI 2.0 sau, în unele cazuri, HDMI 1.4, care acceptă 4K 24Hz suport video și 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *